Προς το περιεχόμενο

Καλύτερος Media Player για τα Windows;

Isis

Ποιόν θεωρείτε καλύτερο media player;  

6 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιόν θεωρείτε καλύτερο media player;

• Windows Media Player
    • Winamp
    • Sonique
      0
    • ΆΛΛΟ ( Ποιό; )

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Winamp 5.52 για ηχο μαζι με το DFX ή το SRS audio Sandbox, ή και τα δυο μαζι!!!:-)

Απλα ΚΟΡΥΦΗ.

Τωρα για βιντεο με καλους codecs ολα το ιδιο μου φαινεται πως παιζουν....

Winamp 5.52 + DFX = Φοβερή ποιότητα ήχου...Πολύ καλή επιλογή πραγματικά.Την χρησιμοποιώ εδώ και χρόνια.

Για βίντεο χρειάζονται αρκετά.Κύριο πρόγραμμα Windows Media Player 11 και συμπληρωματικά:RealPlayer v11,Quicktime.Και βέβαια PowerDVD για ταινίες κι ολοκληρώθηκε.

• Απαντ. 99
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Έχω περάσει απο όλους , και έχω κατασταλάξει στους :

1. KMplayer χαλαρά είναι ότι καλύτερο

2. Media Player Classic Ποιότητα....

3.Gom Αυτός είναι βολικούτσικος :P

Δημοσ.
Winamp 5.52 για ηχο μαζι με το DFX ή το SRS audio Sandbox, ή και τα δυο μαζι!!!:-)

Απλα ΚΟΡΥΦΗ.

Winamp 5.52 + DFX = Φοβερή ποιότητα ήχου...Πολύ καλή επιλογή πραγματικά.Την χρησιμοποιώ εδώ και χρόνια.

Έτσι. Στα καλά DSP plugins na προσθέσω επίσης το Ozone για το winamp, και το ΟSS/3D (και για το wmp11 αυτό).

Το itunes μπορεί να έχει ένα σωρό αρνητικά, όμως σου αφήνει τέλεια αίσθηση το άτιμο. Από θέμα library, ευχρηστίας, ομορφιάς... είναι κορυφή.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Windows media player 11 και klitemegacodec pack.... Ο wmp για ολα τα αρχεια ήχου και εικονας.... Εχει παραελαφρυνει πια και ειναι και απο τα πιο καλαισθητα προγραμματα.... Δευτερος ο zoom , τριτος o gom

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

KM player για μενα διοτι εχει εσωτερικα codecs και δεν χρειαζεται να κατεβασω κανενα πακετο.Απλο!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...