Προς το περιεχόμενο

Καλύτερος Media Player για τα Windows;

Isis

Ποιόν θεωρείτε καλύτερο media player;  

6 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιόν θεωρείτε καλύτερο media player;

• Windows Media Player
    • Winamp
    • Sonique
      0
    • ΆΛΛΟ ( Ποιό; )

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Windows Media Player 10 για όλα-σε-ένα πρόγραμμα. Πραγματικά ο καλύτερος WMP. Και είναι όσο βαρύ είναι και το Winamp (δείτε RAM usage σε Task Manager)

Windows Media Player Classic για βίντεο/DVD

iTunes 4.7 με iArt και κατάλληλο docklet για Avedesk ώστε να δείχνει το AlbumArt στο desktop!

• Απαντ. 99
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • 7 μήνες μετά...
  • 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

WMP 11. κυρίως γιατί έχει πολύ καλή κατηγοριοποίηση και είναι και πολύ γρήγορο.

Ρε παιδιά, το winamp σε όσα pC το έχω βάλει κάνει πραγματικά πολύ ώρα να φορτώσει, μπορεί και 15-20 δευτερόλεπτα. Είναι νορμάλ αυτό ή κάτι άλλο συμβαίνει;

• Super Moderators
Δημοσ.
συμφωνω απολυτως...

μετά απο 3 χρόνια έρχεται η επιβεβαίωση! :-D

συγχαρητήρια για το χρύσο φτυάρι του μήνα!!! :P

Δημοσ.

Φίλε without_name, δε θα σε κατακρίνω που ανέστησες thread του 2005, το κάνουν πολλοί. Στην αρχή όταν έβλεπα παρόμοιες ενέργειες, εκνευριζόμουν όπως το ίδιο συμβαίνει και με πολλά άλλα μέλη. Πλέον, μου έχει μείνει μόνο περιέργεια : πώς στα κομμάτια εντοπίζετε και λοκάρετε σε τόσο παλιά threads ρε παιδιά; Με τη λειτουργία της αναζήτησης; Και τί ψάχνετε, αν όχι απορία/λύση σε κάποιο πρόβλημά σας/link για να βοηθήσετε κάποιο άλλο μέλος; Αν θέλετε απλά να ανταλλάξετε απόψεις σε ένα συγκεκριμένο θέμα, πατήστε στο link Νέα Μηνύματα ή Βοηθήματα --> Σημερινά Μηνύματα ή μπαίνοντας στα διάφορα subforums. Tο έρμο το Insomnia έχει ένα κάρο κατηγορίες όπου υπάρχουν τόσα άλλα ενεργά threads. Ενεργά υπό την έννοια ότι η κουβέντα που γίνεται είχε πρόσφατη συμμετοχή, κάποιοι χρήστες που ήδη έχουν απαντήσει θα ειδοποιηθούν με email notification για τη συμμετοχή σας, μπορεί να παρέμβουν για να διορθώσουν ή να συμπληρώσουν κάτι κ.ο.κ. Αυτό το πράγμα, γιατί όμως; Δε μπορώ να καταλάβω...

Δημοσ.

Ναι οντως,ο τυπας ξεθαψε θεμα 3 χρονων για να πει οτι συμφωνει!

Ετσι μου ρχεται να σκαψω θεμα του 2001 οπου καποιο μελος,λεει πως ειναι νεος,και να του πω καλως ηρθες!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...