Προς το περιεχόμενο

Μνημη Ram σε λαπτοπ

greekparot

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον εχω το λαπτοπ HP pavilion zx5037EA με 512ΜΒ μνημη. Ενδιαφερομαι να αγορασω ακομη ενα 512 για να παω στα 1024.

Ξεβιδωνω λοιπον την υποδοχη απο κατω για να δω τι μνημη φοραει και να δω εαν εχω ενα ελευθερο slot γιατ δεν ηξερα αν φοραει το λαπτοπ 2χ256 ή 1χ512.

Το ανοιγω και προς εκπληξη μου βλεπω μονο ενα dimm. Ανοιγω τις ασφαλειες απο δεξια-αριστερα που εχει την πιανω στα χερια μου και βλεπω οτι γραφει επανω το αυτοκολητο:

INFINEON

32MX64 SDRAM

PC2700S

256MB,DDR,333,CL2.5

Ομως δεν εχει αλλο dimm μεσα το λαπτοπ. Γιατι ομως γραφει αυτο επανω 256ΜΒ; Αφου εχω 512ΜΒ. Αν παω στις ιδιοτητες του υπολογιστη μου εμφανιζετε 512ΜΒ μνημη και απο ενα benchmark που εχω βαλει παλι μου εμφανιζει 512ΜΒ.

Μηπως ειναι στο ιδιο τσιπ 2χ256? Δηλαδη αν ισχυει αυτο τοτε δεν μπορω να αγορασω αλλο 512σωστα? Οποτε για να παω στα 1024 θα πρεπει να αγορασω ενα 1024αρι και αυτο να το βαλω στο ραφι..

Εαν εχει αλλαξει κανεις σε ΗP λαπτοπ μνημη παρακαλω ας μου δωσει μια γνωμη γιατι εχω μπερδευτει λιγο και δεν θελω να την παραγγειλω απο το εξωτερικο και να φαω καμια πατατα μετα..

Δημοσ.

Μήπως είναι double-sided? Κάτι τέτοιο είχε πάθει ένας φίλος μου... Δες αν έχει αυτοκόλλητα και από τις δυο μεριές... Ελπίζω να βοήθησα...

Δημοσ.

Ναι εχει και απο τις 2 μεριες αυτοκολλητο. Οχι το ιδιο βεβαια. Αυτα που εγραψα φενονται απο την μια μερια. Απο την αλλη γραφει κατι αλλα τα οποια δεν τα σημειωσα.

Δημοσ.

sorry δεν έπιασα.. .. κάτι. (ΑΣΧΕΤΟ) Απο κάτω τα laptop έχουν ειδική βίδα που όταν την ξεβιδώσεις εμφανίζεται η Ram Μόνο? ή ξεκαπακώνεις όλο το κουτί?

Δημοσ.

Se ena HP laptop pou allaksa mnimes eixe dyo portakia piso me ypodoxes mnimis. Dokimase na ksekiniseis ton ypologisti xoris afto to DIMMaki pou tsekares. An den ksekinaei, einai double sided, an ksekinaei, exei kapou allou alla 256.

Chryssa

Δημοσ.
sorry δεν έπιασα.. .. κάτι. (ΑΣΧΕΤΟ) Απο κάτω τα laptop έχουν ειδική βίδα που όταν την ξεβιδώσεις εμφανίζεται η Ram Μόνο? ή ξεκαπακώνεις όλο το κουτί?

Όσα έχω δει εγώ, έχουν ένα μικρό καπάκι και ξεβιδώνεις μόνο αυτό για να αλλάξεις μνήμες...

Δημοσ.

Japan

Se ena HP laptop pou allaksa mnimes eixe dyo portakia piso me ypodoxes mnimis. Dokimase na ksekiniseis ton ypologisti xoris afto to DIMMaki pou tsekares. An den ksekinaei, einai double sided, an ksekinaei, exei kapou allou alla 256.

Emena exei ena portaki me ypodoxi mnimis. Einai ayto poy ebgala. Otan to anoigo to laptop anoigei kanonika me 256mb. Ara kapoy einai krimeno to allo.

Ti proteinete? Na agoraso ena 512 + 256mb poy exei?

Episis 8elo na mou proteinete site gia agora mnimis. Ego ksero mono to http://www.crucial.com

Epikoinonisa kai me HP alla me parepemsan se Pouliadi 'h Infoquest opou ektos oti 8a pliroso pola xrimata se courier gia na ton paei kai gia na ton ferei 8a perimeno sigoura 1 ebdomada to ligotero kai to problima einai oti ton xreiazomai gia tin douleia mou ka8imerinos. Kai kati mou leei oti 8a pliroso kati parapano.. Mnimi ram + texniko (gia tin egkatastasi).

Δημοσ.

Megale geia sou.

Ego tha elega na bgaleis to dimaki pou blepeis san 256 kai na anoikseis to laptop.

An anoiksei shmainei oti exei on board 256 mnhmh opote meta apofasizeis to ti syndyasmo tha kaneis me tis ram.

Mpes sto site http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?dlc=en&lc=en&product=390996&lang=en&cc=us&docname=c00035793

edp leei oti exei dyo theseis gia ram :)

Δημοσ.

http://www.pc-memory-upgrade.co.uk/memory/laptop-notebook.asp

Έχω παραγγείλει από εκεί μνήμη 2-3 φορές. Είναι στην Ιρλανδία (οπότε δεν πληρώνεις τελωνεία) και το μόνο που πρέπει να προσθέσεις στην τιμή είναι 4 ευρώ για τα μεταφορικά (ο ΦΠΑ περιλαμβάνεται ήδη).

Δημοσ.

georgeadams

http://www.pc-memory-upgrade.co.uk/...op-notebook.asp

Έχω παραγγείλει από εκεί μνήμη 2-3 φορές. Είναι στην Ιρλανδία (οπότε δεν πληρώνεις τελωνεία) και το μόνο που πρέπει να προσθέσεις στην τιμή είναι 4 ευρώ για τα μεταφορικά (ο ΦΠΑ περιλαμβάνεται ήδη).

Einai ligo akribo ayto to site. Sto site poy anafereis tin exei 136,00eur kai sto crucial tin exei 85,76eur me FPA. Apla sou to anafero giati les pos exeis agorasei 2-3 fores kai kalo einai tin alli fora an tyxon agoraseis na sygkrineis times me to crucial. Apla ksero oti to crucial stelnoun me UPS EXPRESS me epibarinsi 14,00eur mono.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...