gerontas Δημοσ. 11 Μαΐου 2005 Δημοσ. 11 Μαΐου 2005 ε μαντέψτε τι έγινε... αυτά που δεν τα διάβαζε ούτε μέσω dos ούτε από windows, τα διάβαζε λουκούμι... ! ! !Κι όλο έλεγα να σου το γράψω (βρε μήπως κι είναι θέμα software...) αλλά ...φοβόμουν μήπως με πάρεις με τις κλωτσιές. Είπαμε ότι δεν είναι ότι καλύτερο σαν readers τα NEC, αλλά το δικό σου φαινόταν να το παρακάνει. Μακάρι να βρεις την άκρη.
TherionG Δημοσ. 11 Μαΐου 2005 Δημοσ. 11 Μαΐου 2005 νομίζω πως το πρόβλημα δημιουργήθηκε ύστερα από αποτυχημένο uninstall των daemon tools, δεν ξέρω θα δείξει
bloodraven Δημοσ. 11 Μαΐου 2005 Δημοσ. 11 Μαΐου 2005 Το καλήτερο Reader που εχω δει ειναι Ricoh (μασάει τα πάντα)
Liakone Δημοσ. 12 Μαΐου 2005 Δημοσ. 12 Μαΐου 2005 paidia to samsung leei tpt? sta specs vlepw buffer 512Kb exei riplock?
AMDAKIAS Δημοσ. 12 Μαΐου 2005 Δημοσ. 12 Μαΐου 2005 paidia to samsung leei tpt?sta specs vlepw buffer 512Kb exei riplock? Μακριά από Samsung !!!!!!!!!!!!
Liakone Δημοσ. 13 Μαΐου 2005 Δημοσ. 13 Μαΐου 2005 file AMDAKIA mporeis na gineis ligo pio sygekrimenos?
μανος Δημοσ. 14 Μαΐου 2005 Δημοσ. 14 Μαΐου 2005 Έχω το nek 3520 και πολά δισκάκια όταν προσπαθούσα να τα γράψω δεν μπορούσε να τα διαβάσει. Βέβαια τα δισκάκια που δεν διάβαζε είχαν αρκετές γκρατζουνιές. Διαβάζοντας για το DVD-ROM της ASUS πήγα να το αγοράσω, αλλά ένας μαγαζάτορας μου πρότεινε το LG GDR8163B και μου το έδωσε με την συμφωνία ότι εάν δεν μου κάνει θα το πάρει πίσω. Βάζοντας το LG βλέπω ότι διαβάζει όλα το DVD που το NEK τα έβγαζε προβληματικά. Συμπέρασμα. Δεν έχω προσωπική εμπειρία από ASUS αλλά καλό είναι και το LG. To NEK είναι καλό για εγγραφές αλλά μόνο για αυτό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.