red30 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2005 predator να σε ρωτήσω κι εγω κατι; rip απο DVD-R και κυριως απο +R εχεις κάνει; Πόση ωρα θες για ενα δισκάκι (τι max ripspeed πιανει δηλ.) ;;;;;; Αυτο ειναι που με κοβει κυριως, γιατι απογοητεύτηκα απο το καινουργιο plextor που διάβασα σε ενα παραπάνω τοπικ...
gv Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2005 vgalte ena symperasma vre paidia epitelous !!! poio einai kalitero se error correction poio einai kalitero se taxitita ...??
predator Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2005 @ panxris μονο παραμύθι που δεν είναι. θες να μου πεις πως σύνδεσες ένα UDMA2 dvd-rom μαζί με τον σκληρό σου και τα windows συνεχίζανε να τoν τρέχουν UDMA5 τον σκληρο? δεν νομίζω! το ίδιο που ισχύει και στις μνήμες (ότι άμα βάλεις μια 333 μαζί με μια 400 η 400 αυτόματα τρέχει στα 333) ισχύει και με τις οπτικές συσκευές. @ red30 είπα και πιο πάνω πως πάει μέχρι MAX 9x σε μένα από δισκάκια taiyo yuden, princo, ritek, sentinel και bulkpaq που δοκίμασα. δεν είναι τo ταχύτερο αλλα είναι τo καλύτερο σε ότι αφορά error correction που έχει περάσει ποτε από τα χερια μου. αν θες ταχύτητα καλύτερα δες κάποιο άλλο μοντέλο. κυρίως οφείλεται στο ότι δεν έχει βγει riplock free firmware.
TeoNOKIA Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2005 @ panxris μονο παραμύθι που δεν είναι.θες να μου πεις πως σύνδεσες ένα UDMA2 dvd-rom μαζί με τον σκληρό σου και τα windows συνεχίζανε να τoν τρέχουν UDMA5 τον σκληρο? δεν νομίζω! το ίδιο που ισχύει και στις μνήμες (ότι άμα βάλεις μια 333 μαζί με μια 400 η 400 αυτόματα τρέχει στα 333) ισχύει και με τις οπτικές συσκευές. Εντελώς διαφορετικό πράγμα οι μνήμες από τις οπτικές συσκευές. Οι μνήμες πρέπει να τρέχουν όλες στην ίδια συχνότητα και για αυτό συγχρονίζονται όλες στην χαμηλότερη ταχύτητα. Στις οπτικές συσκευές δεν μπλέκεις με συχνότητες αλλά με bandwidth...
red30 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2005 [quote name=predator@ red30 είπα και πιο πάνω πως πάει μέχρι MAX 9x σε μένα από δισκάκια taiyo yuden' date=' princo, ritek, sentinel και bulkpaq που δοκίμασα. δεν είναι τo ταχύτερο αλλα είναι τo καλύτερο σε ότι αφορά error correction που έχει περάσει ποτε από τα χερια μου. αν θες ταχύτητα καλύτερα δες κάποιο άλλο μοντέλο. κυρίως οφείλεται στο ότι δεν έχει βγει riplock free firmware.[/quote] Sorry δεν το πρόσεξα, χμμ.... μαλλον θα το παρακολουθώ για το riplock free fw ,και να το 'τσιμπίσω' . Και τα 2 (ταχυτητα, error corr.) παίζουν ρόλο! και οσο παλιώνουν τα dvdr μας παιζει το error correction ετσι δεν είναι;; Αυτο για το DMA ρε παιδια πάντα τα βάζω ξεχωριστά απο δίσκους (σε αλλο controller κιολας) αλλα οσες δοκιμές εχω κάνει να συνδέσω dvd+hd μαζι, δεν μου βγάζει χαμηλότερη επίδοση (ταχύτητα) ουτε στο dvd ουτε στο σκληρό, εκτος αν τα δουλέψω ταυτόχρονα... Μηπως ισχυει αυτο με το Bandwidth που λεει ο teoNokia;
predator Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2005 de 3erw ti isxyei pantws egw opote kai na sindesa skliro mazi me optical syskeyh mou ebgaze ton skliro UDMA2 kai to systhma sernotane. oso gia ta palia DVD to ASUS einai to mono pou diabase sxedon ola mou ta diskakia pou se alla drives eixan error. o FELIX pou pire to idio eipe episis pws einai para poly kalo gia palia cd's me read errors.
red30 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2005 @pred: χμμ μηπως με το τσιπσετ της epox παιζει κάτι; Ετσι για δοκιμή αν δε βαριέσαι κατέβασε το hdtach απο εδω: http://www.simplisoftware.com/ -- Πολυ καλο εργαλειο, η εκδοση 3.0 ειναι free Μιας και το εψαξα για μένα, να και το link για τα fw updates: http://forum.rpc1.org/dl_firmware.php?download_id=1907
predator Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2005 thanks gia ta link man alla to ixera idi! kai egw apo dangerous brothers katebasa tin 1.07 region free RPC1 alla pigaine akoma pio arga apo tin 1.07 official sto ripping. an de bgei to riplock de kanoume douleia. na sou pw tin alh8eia me tin epox oute kan to exw dokimasei, anaferomai se palia mou systhmata (nomizw elite kai via reference itan ta mobo). oso gia twra afou boleutika me to ASUS eimai arxontas alla thanks gia ton kopo sou!
panxris Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2005 @ panxris μονο παραμύθι που δεν είναι.θες να μου πεις πως σύνδεσες ένα UDMA2 dvd-rom μαζί με τον σκληρό σου και τα windows συνεχίζανε να τoν τρέχουν UDMA5 τον σκληρο? δεν νομίζω! το ίδιο που ισχύει και στις μνήμες (ότι άμα βάλεις μια 333 μαζί με μια 400 η 400 αυτόματα τρέχει στα 333) ισχύει και με τις οπτικές συσκευές. @ red30 είπα και πιο πάνω πως πάει μέχρι MAX 9x σε μένα από δισκάκια taiyo yuden' date=' princo, ritek, sentinel και bulkpaq που δοκίμασα. δεν είναι τo ταχύτερο αλλα είναι τo καλύτερο σε ότι αφορά error correction που έχει περάσει ποτε από τα χερια μου. αν θες ταχύτητα καλύτερα δες κάποιο άλλο μοντέλο. κυρίως οφείλεται στο ότι δεν έχει βγει riplock free firmware.[/quote'] Nai afto lew,kai malista thn idia ebeiria exw me 2 chipsets/epeksergastes ,kai me P3 kai Intel815E alla kai me Athlon XP - nforce2ultra400. Afto pou isws symvainei einai otan doulevoun KAI OI 2 SYSKEVES TOY KANALIOU,tote isws yparxei periorismos sto bandwith.Afto pou de dexomai ine omws oti o diskos mou aftomatws benei se UDMA-2 mode logw toy DVD
qspock Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2005 Παιδια ποσο αθορυβο ειναι το Asus? Εχω ακουσει οτι ειναι τελειως αθορυβο με DVD αλλα στα cd oxι τοσο... Μπορεις να ριξεις την ταχυτητα του με το Nero driveSpeed? Με Safedisk v3 δισκακια πως τα παει?
predator Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2005 oute pou akougetai otan leitougei, afou stin arxi koitousa an anabei to lampaki gia na sigoureytw pws diabazei!:-P safedisk 3 diskaki den exw proxeiro, sorry!
qspock Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2005 oute pou akougetai otan leitougei' date=' afou stin arxi koitousa an anabei to lampaki gia na sigoureytw pws diabazei!:-Psafedisk 3 diskaki den exw proxeiro, sorry![/quote'] Και στα CD?? Δηλαδη αμα βαλεις ενα CD και το κανεις copy στο σκληρο οταν φτανει το maximum (x48) δεν ακουγεται?
TherionG Δημοσ. 11 Μαΐου 2005 Δημοσ. 11 Μαΐου 2005 ρε παιδιά το πρόβλημα που λέτε με το toshiba drive το έχω και εγώ με nec3520a από e-shop!. dvd sony +R το γράφει κανονικά και δεν το διαβάζει, ή το διαβάζει όποτε του καβλώσει, επίσης tdk που γράφει στο sheet ότι είναι προτινόμενα δεν τα διαβάζει με τίποτα (ούτε καν βλέπεις τα περιεχόμενα του dvd..) Μήπως μου δώσανε σκάρτο πράμα; είναι δυνατόν να είναι normal και να μην διαβάζει τίποτα; μήπως το e-shop δίνει δεύτερης κατηγορίας προιόντα;;
runner1 Δημοσ. 11 Μαΐου 2005 Δημοσ. 11 Μαΐου 2005 Εγώ που έχω δοκιμάσει και dvd TDK και Traxdata τα έγραφε και τα διάβαζε μια χαρά.Κανένα πρόβλημα!
TherionG Δημοσ. 11 Μαΐου 2005 Δημοσ. 11 Μαΐου 2005 λοιπόν, έκανα το εξής ύστερα από προτροπή της nec όπου έστειλα και email, κατέβασα ένα Live linux το Μovix2 αν το έχετε ακουστά γύρω στα 50mb είναι (ο mplayer με gui),.. ε μαντέψτε τι έγινε... αυτά που δεν τα διάβαζε ούτε μέσω dos ούτε από windows, τα διάβαζε λουκούμι... ! ! !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.