Liquid Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2005 Θελω να μετατρεψω καποια παλια Cd's μου...Σε τι μορφη μου προτεινεται να τα κανω...Για οσο το δυνατον καλυτερη ποιοτητα,αλλα μην πισουν και πολυ χωρο..
Xvipes Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2005 mp4 pianoun ligo xwro k i piotita einai kali.bebaia iparxoun k oi morfes opws ogg alla den exw psaxtei me autou tou idous morfes simpiesis.mp4 mporeis na ta kaneis me to kainourgio nero.den thimamai akrivos pou pas alla tha to breis logika.
hugelacky Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2005 An 8es symbatothta me forhta/epitrapezia/car players tote mp3 sta 192kbps cbr. An pali 8es thn kalyterh dynath poiothta sta ligotera MB tote Ogg Vorbis sta 128kbps vbr. Apla to poiotikotero format sta 128kbps. Gia ripping se ogg katebase to CDEx (free).
Liquid Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2005 Το MP4 εχει και αυτο διαφορες ποιοτητες οπως το MP3 format(128,192,256 κ.λ.π)? Τι κερδιζεις σε αναλογια με το καθε πρωτοκολλο?
TheBoyFromSalina Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2005 Εγω θα σου προτεινα mp3 VBR επιπεδο 5 (γυρω στα 150 kbps). Aξιοπρεπεστατη ποιοτητα, ακομα και στα ροκ κομματια, που ως γνωστον πεφτουν πολυ στα 128. Παραλληλα εχεις αρχεια μετριου μεγεθους. Τα wma εχουν και αυτα καλη ποιοτητα ηχου, ακομα και σε μικροτερα bitrates, αλλα απο προσωπικη πειρα τα θεωρω λιγο προβληματικα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.