Προς το περιεχόμενο

Προβλήματα προς λύση...(Δ!@δ!κτ$%)

gvalaou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω δύο προβλήματα σχετικά με το διαδίκτυο:

1) Παρατήρησα ότι -μερικές φορές, όχι πάντα- όταν στέλνω e-mail μέσω outlook, βάζει αυτόματα ένα attachment με το όνομα winmail.dat (περίπου 8k). Μέσω thunderbird δε γίνεται κάτι αντίστοιχο. Είναι κάποιος ιός; Αν ναι, τι σκατά, γιατί δεν τον εντοπίζει το avast; Εκτός αν είναι κάτι το φυσιολογικό. Γνωρίζει κανείς περί τίνος πρόκειται;

2) Στον υπολογιστή μου δε μπορώ να ανοίξω το gmail. Αφού κάνω login κολλάει σε μια λευκή οθόνη. Αυτό συμβαίνει και στον ΙΕ και στον Firefox. Στο 2ο μηχάνημα του δικτύου μου, ανοίγει κανονικά. Καμία ιδέα;

Τόσο γεμάτος είναι ο υπολογιστής μου με μ@λ@κιες; Και τον έχω φορτώσει antivirus,NAT,firewall,adaware. Τί άλλο πια μπορεί να χρειάζεται για να είμαστε ασφαλείς;;;

Δημοσ.

Σίγουρα θέλει active X ενεργοποιημένο και φυσικά να κάνεις accept cookies. Περισσότερα δεν μπορώ να ξέρω γιατί δεν έχω gmail account.

Δημοσ.

Και τα δύο ενεργοποιημένα είναι. Δοκιμαστικά μάλιστα, απενεργοποίησα το firewall μήπως και μπλοκάρει κάποια πόρτα, αλλά πάλι τίποτα...

Δημοσ.

gvalaou εχω και γω το ιδιο προβλημα.....loading και μετα κενη σελιδα.

οπως ειπε και ο d1m1tr1s θελει activex enabled.....αλλα δεν κανει τιποτα δυστυχως.

και το εχω δοκιμασει με opera,firefox,ie...σε ολα το ιδιο.

μακαρι να μπορουσε να βρεθει μια λυση

Δημοσ.

Mplokarei to firewall.

Mia lysi einai i exis... kante disable to firewall... kante diagrafi twn arxeiwn internet cache (temporary internet files) kai meta anoixte to gmail. Otan mpei kante enable ksana to firewall kai tha douleuei... Apla kata kairous mporei na xanaemfanistei to provlima k lynete me ton idio tropo...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...