Προς το περιεχόμενο

Τι κινητό να πάρω;

Swifter

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
αναβάθμιση από το σπίτι(και τώρα τελευταία με πειραγμένες Firmaware που κάνεις παπαδες).. τι αλλο να πω.. εχει κι αλλα...

αυτό τώρα το είπες για καλό; Μάλλον από τα πειραγμένα SX1 βγήκαν και οι πειραγμένοι παπάδες τότε!

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

legontas peiragmena fw ennow kapoies alages pou kaneis ston kwdika opws p.x. vazeis pio dynato ixo klisis,alazeis to startup screen, to startup videaki pou exei stin arxi kai alla polla...

Δημοσ.

Εχετε υποψιν σας οτι τα 2 αυτα κινητα χρησημοποιουν 6600 (Symbian OS 7.0) ενω SX1 (Symbian OS 6.1)? Πρωσωπικα ειμαι χρηστης του SX1 αυτα που παρατηρω ειναι τα εξης. Περισσοτερες εφαρμογες κυκλοφορουν στο διαδυκτιο για OS 6.1 παρα για 7.0 (7650 γαρ) Το SX1 μπορει απροβληματιστα να παιξει ΟΛΑ τα παιχνιδια του NGage το 6600 nope! Ο ηχος που βγαινει απο ηχειο του 6600 ειναι λες και ακους ξελαρυγγιασμενη κοτα. Το SX1 αποδεικνυεται πιο ανθεκτικο στις τουμπες (Πρωσωπικη εμπειρεια παντα μου επεσε απο το 1ο οροφο...) Και τελευταιο οι φωτογραφιες του στο PC βγαινουν πολυ καλυτερες συν οτι αλλο ειπαν τα παιδες πιο πανω.

Δημοσ.

Αυτά που ζητάς υπάρχουν στο Siemens CX65. Αν θες κοίτα και στο http://www.myphone.gr, κατά πολλούς θεωρείται το καλύτερο κινητό στα λεφτά του.

Αυτό έχω (και σε συνδυασμό με την πολύ καλή τιμή του) είμαι απόλυτα ικανοποιημένος

Δημοσ.

ALR:

Έχει χάσει τρελό μερίδιο;;άλλη εταιρεία έει πέσει πάρα πολύ τα τελευταία χρόνια και αυτή είναι η ΝΟΚΙΑ!Δες τα αποτελέσματα πρώτα!

Αν πάλιωσε το SΧ1 άρα έχουν παλιώσει και οι δυνατότητές του(αν και ακόμα νδε έχουμε δει ένα τόσο πλήρες κινητό με τόσο ποιοτικά χαρακτηριστικά εκτός από κάτι πανάκριβα αλλά ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΑ που του πρότεινα το παιδιού να κοιτάξει κιόλας).Άρα φαντάσου ΠΟΣΟ έχει παλιώσει το 6600 που είναι πολυ κατώτερο από δυνατότητες και ποιοτικά χαρακτηριστικά!Για τις ασυμβατότητες που λέτε σας απάντησε ο evansdimo.Και για να βοηθήσω λίγο γιατί άκουσα από κάποιον για τον επεξεργαστή του SX1.....από την στιγμή που παίζει χωρίς προβλήματα παιχνίδια που και καλά υποστηρίζει μόνο μία συσκευή (NCAGE) και δεν μπορεί να τα παίξει το 6600 που ανήκει και στην ίδια εταιρεία κ.α. αυτό λέει πολλά συμβατότητες και τέτοια!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...