Προς το περιεχόμενο

Βοήθεια με IRC και Download

Swifter

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν άκουσα από έναν φίλο μου ότι στο IRC μπορείς να βρεις πολλά πράγματα και μου έδωσε ένα site (http://www.ircspy.com) για να βρίσκω πιο γρήγορα αρχεία που θέλω να κατεβάσω.. Το θέμα είναι πως δεν ξέρω πως να τα κατεβάσω. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει; Ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.

Το site που σου έδωσε ο φίλος σου είναι πολύ απλό.

Γράφεις εκεί που λέει search αυτό που ψάχνεις πατας και σου βγάζει τα αποτελέσματα. Μετα κατεβαίνεις λίγο πιο κάτω στη σελίδα βλέπεις αν είναι αυτό που έψαχνες και πατάς τέρμα αριστερα που έχει εναν αριθμό (π.χ #1) Σου ανοίγει το mirc η ότι άλλο χρησιμοποιείς και σου βγάζει 3 δυνατότητες. Πατάς την πρώτη περιμένεις λίγο και μόλις μπείς πατάς ctrl+V για να κάνεις paste και μετά enter. Αυτά

Άν στη σελίδα σου βγάλει πολλά αποτελέσματα και δεν ξέρεις πoιο να διαλέξεις δες τα Max Kb, άν έχει ελεύθερες θέσεις (π.χ αν λέει slot 1/5 έχει μια ελεύθερη θέση) και στα queue πόσο μεγάλη είναι η ουρά. Επίσης αν έχει μεγάλο queue και θες να φίγεις από τον υπολογιστή μπορείς να πας στο mirc ->options->DCC και να επιλέξεις Auto get file για να αρχίσει αμέσως το download.

Α και η σελίδα έχει μερικά προβληματάκια με firefox, μπες καλύτερα με ie.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...