Προς το περιεχόμενο

XP + Games.....

mrFrodo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

as kanw mia erwtisi .....<p>age of empires 2 , nfs porche unleashed, tiberian sun..... klp klp paixnidia....den paizoyn sta xp home edition....<p>karta grafikwn doyleyei arista, compatibility wizard den ekane tipota<p>ti ginetai epiteloys me tin micro$oft?

• Super Moderators
Δημοσ.

Ας δώσω μια απάντηση smile.gif" border="0 <p>Δεν είμαι gamer οπότε δεν μπορώ να σου πω αναλυτικά αλλά τους τελευταίους 3-4 μήνες έχω εγκαταστήσει και έχω παίξει τα ακόλουθα παιχνίδια με απόλυτη επιτυχία:

Quake II, Quake III Arena, Return to Castle Wolfenstein, Empire Earth, Need4Speed - Porsche, Hλlf Life, Civilisation 3, Tomb Raider Chronicles, Age of Empires 1 & 2.<p>Το σύστημά μου είναι [email protected], 512ΜΒ RAM, GeForce2 MX/64MB DDR, Windows XP Professional.<p>Μήπως δεν φταίει η Microsoft αλλά κάτι άλλο;

Πώς ακριβώς den paizoyn sta xp home edition; Σου βγάζουν μήνυμα λάθους, δεν εγκαθίστανται, τι γίνεται;<p>Δώσε μας πλήρη χαρακτηριστικά του μηχανήματος (CPU, RAM, VGA card κλπ) για να δούμε τι φταίει.

Δημοσ.

ki egw anarwtiemai ti ftaei..

loipon xaraktiristika sistimatos<p>Foritos

AMD Duron 950Mhz,

256 MB RAM<p>S3 Graphics Twister K Compaq 32 MB<p>an boithaei se tipota ayto tha xarw poly.....<p>Thanks

Δημοσ.

Mhpws fteiei h home edition poy xrhsimopoihs? Twra na kaneis format kai na peraseis professional einai mperdema... Pantws opote katsi kai kaneis format kai soy einai diathesimh h professional egatesthse thn... 'H akoma dwkimase mia poio ananewmenh ekdosh twn xp...

rolleyes.gif" border="0

Δημοσ.

Παρ'ότι έχω χαμηλότερο σκορ στο 3dmark2001 με winxp απ'ότι με τα win98 τα παιχνίδια πάνε μια χαρα στα winxp pro με μόνη εξαίρεση το "NFS 4 high stakes" αφού μετά την εγκατάσταση όταν πάω να το τρέξω μου βγάζει πως το nfshs.exe δεν είναι εφαρμογή win32.Να σημειωθεί πως σε win2k δεν έκανε καν install.Κατά τ'άλλα no problem grin.gif" border="0

μέχρι και το "grand theft auto" παίζει που είναι για dos και win95,ενώ τώρα παίζω το soul reaver II το οποίo πετάει grin.gif" border="0 grin.gif" border="0 grin.gif" border="0 ...α...και μιας και αναφέρθηκε παραπάνω, να πω πως το compatibility wizard είναι μουφα και μάλλον δουλεύει για εφαρμογές που ήδη τρέχουν σε xp ,τέλος να πω πως όσοι έχετε πρόβλημα με τα παιχνίδια και έχετε κάνει upgrade και oχι clean install,τότε μόλις ανακαλυψατε την βασική πηγη των προβλημάτων σας...Εγώ τουλάχιστον μετά από upgrade win98->winxp παρατηρούσα γενικά πρόβλημα στο setup των προγραμμάτων,όλα λύθηκαν μετά από...ε,σας αφήνω να μαντέψετε μετά από τι...

Σύστημα:

Cpu : PIII 800@876mhz (coppermine)

Ram: 768mb pc133

VGA: Ati Radeon 32mb DDR cool.gif" border="0

sound : Dmx x fire 1024 (Terratec)

mobo:Asus CUV4X(via apollo pro133z chipset)(via sucks mad.gif" border="0 )<p>[ 20-02-2002: Το μήνυμα επεξεργάστηκε από: ODT ]</p>

Δημοσ.

Δείτε πρώτα εδώ:

http://forum.insomnia.gr/cgi-bin/ultimatebb.cgi?ubb=get_topic&f=4&t=000946

Και μετά δείτε τι συμβατότητα έχουν 2000/XP στο www.ntcompatible.com (έχει και patches ή άλλους τρόπους για να δουλεύουν τα παιχνίδια). Εγώ πιστεύω πως σε πολλές περιπτώσεις φταίει το crack ή δεν έχετε βάλει κάποιο patch.<p>P.S. Στο NFS 4 το πρόβλημα λύνεται κατεβάζοντας ένα patch (δείτε ntcompatible). Αλλά αν έχετε αντίγραφο, τότε θέλετε crack για την updated έκδοση του game, κάτι που εγώ δεν έχω βρει, ακόμα. wink.gif" border="0

Δημοσ.

<blockquote><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><hr>Originally posted by Teoulas:

<strong><p>

P.S. Στο NFS 4 το πρόβλημα λύνεται κατεβάζοντας ένα patch (δείτε ntcompatible). Αλλά αν έχετε αντίγραφο, τότε θέλετε crack για την updated έκδοση του game, κάτι που εγώ δεν έχω βρει, ακόμα. wink.gif" border="0 </strong><hr></blockquote><p>Ούτε και εγώ....

grin.gif" border="0

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...