Fozzy Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2005 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2005 Καλησπέρα...τον τελευταίο καιρο αντιμετωπίζω πρόβλημα με ενα ηχείο. Εχω τα Yamaha TSS-1 και το ηχείο πίσω αριστερά δεν παίζει :neutral: Παίζει δλδ...αλλα ακούγεται ΠΟΛΥ χαμηλά...τόσο ωστε πρεπει να κολλησεις το αυτι σου στο ηχειο για να καταλαβεις οτι κάτι ακούγεται απο κει. Τσέκαρα τα ηχεία, έβαλα αλλο ηχειο στη θέση του rear left και παιζει αρα πρόβλημα του ενισχυτη δεν ειναι...τσεκαρα τα καλώδια στο πίσω μερος του ενισχυτη αλλα και αυτα τησ καρτας ηχου... κανενα πρόβλημα. Τελος άνοιξα το ηχείο να δω μηπως έχει φυγει κανα καλώδιο αλλα τιποτα... ολα φαινομενικα ειναι ΤΕΛΕΙΑ! Τι μπορει να φταιει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fozzy Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2005 Kανείς ρε παιδια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spirosta Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2005 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2005 Το έβαλες σε άλλη θέση να δεις αν παιζει? Εμένα αυτό μου φέρνει σε καμμένο ηχείο ή βραχυκύκλωμα. Αν είναι βραχυκύλωμα παίζει και να κάψεις τα τελικά του ενισχυτή. Αν μπορείς δοκίμασε το ηχείο σε άλλο ενισχυτή ή πηγή ήχου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
godlike Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2005 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2005 Eixa kai ego to idio provlima. To mono pou ekana itan na vgalo kai na ksanavalo ta kalodia kai lithike. To ksero oti den poli-voithisa alla dokimase na paikseis me ta kalodia, isos kati den kanei epafi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fozzy Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2005 spirosta to evala se allh thesh kai kanei pali ta idia kammeno e? akougetai omws..alla poly poly xamhla.. ftiaxnetai kati tetoio? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.