ALR Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2005 Ψάχνω ένα πρόγραμμα με το οποίο εύκολα κάποιος με βήματα και επιλογές μπορεί να δημιουργήσει το δικό του background για την ιστοσελίδα του.Όσο πεσσότερο ασχολούμε με το θέμα καταλαβαίνω οτι η γραφιστική είναι πραγματικά δύσκολο μέρος της ιστοσελίδας και αν δεν βρώ την άκρη θα πρέπει να τα σκάω σε γραφίστες.Οπότε έχουμε 2 επιλογές. Ανακαλύπτουμε ένα πρόγραμμα που με επιλογές και κάποιον οδηγό δημιουργεί με ευκολία backgrounds . Μαθαίνουμε πολύ καλά το photoshop Αν γνωρίζει κανείς τίποτα , παρακαλώ να με βοηθήσει στην αναζήτηση μου. Ευχαριστώ εκ των προταίρων!
gfilippas Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2005 Το να μάθεις το photoshop καλό έιναι, όπως και να 'χει. Δεν καταλαβαίνω πάντως το πρόβλημά σου με το background. Το θες για ολόκληρη την σελίδα ή για κάποιο table; μάλλον στις διαστάσεις πρέπει να κολλάς.
Swifter Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2005 Λοιπόν όλα που χρειάζεσαι είναι το Photoshop όποια έκδοση και να έχεις. Συνήθως για να φτιάξουμε φόντο το κανονικό size για σελίδα είναι το 800x600. Άρχιζε να παίζεις με τα filters και στο τέλος θα βρεις ένα αποτέλεσμα το οποίο θα σου αρέσει. Επειτά θα πρέπει να ξέρεις να κάνεις slice και code το οποίο θέλει λίγο χρόνο για να μάθει κανείς αλλά είναι αρκετά χρήσιμο αν θέλεις να ασχοληθείς με WebDesign. Οποιαδήποτε απορία έχεις, στείλε μου ένα ΠΜ και θα προσπαθήσω να σε βοηθήσω..
d1m1tr1s Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2005 Μαθαίνουμε πολύ καλά το photoshop To Photoshop είναι must όπως και να έχει. Καλό θα είναι λοιπόν να μην ψάξεις κάπου αλλού. Πάντως ούτε και εγώ κατάλαβα τι είναι αυτό που σε δυσκολεύει. Για ένα καλό background δεν χρειάζεσαι και τόσο βαθιές γνώσεις στο photoshop.
ALR Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2005 Δεν δυσκολεύομαι στις διαστάσεις.Απλώς για παράδειγμα.Πως δημιουργώ ένα φόντο ,το οποίο στη μέση θα είναι μπλέ διάφανο και γύρω γύρω μπλέ σκούρο και στις πάνω γωνίες να κάνει καμπύλη ; Ώστε να φαίνεται ένα καλοφτιαγμένο μπλέ πλαίσιο.Το ίδιο επίσης αλλά με διαφορετικό σχήμα..τέτοια πράγματα έχω στο μυαλό μου και δεν μπορώ να τα κάνω.Βέβαια σιγά σιγά μαθαίνοντας photoshop βλέπω οτί αν το μάθεις μπορείς να κάνες πολλά και δεν χρειάζεσαι κάτι αλλο..
Swifter Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2005 Λοιπόν για να χάνεις σχέδια (κύκλους) όπως μου λες εσύ, άνοιξε το photoshop και πάτα M και μετά Shift + Μ για να κάνεις ένα κύκλο. Βέβαια αν θέλεις να είναι ίσιος κράατ πατημένο το Shift για να γίνει. Για οποιαδήποτε απορία έχεις σχετικά με το Photoshop στείλε μου ένα ΠΜ να σε βοηθήσω, και σε περίπτωση που δεν μπορείς, εάν βρω ελεύθερο χρόνο ίσως να σου φτιάξω κάτι!
ALR Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2005 Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον.Θα μιλήσουμε σύντομα.Τώρα ψάχνω γενικά Plug in για το photoshop. Αν ξέρετε να μου προτείνετε μερικά Must και χρήσιμα παρακαλώ εκθέστε τα εδώ! Μέχρι τώρα έχω κατεβάσει το Image doctor με το οποίο αφαιρείς αντικείμενα από μια εικόνα έυκολα και γρήγορα.Το βρήκα στην επίσημη ιστοσελίδα του photoshop και κοστίζει 100+ ευρώ.Βεβαίως...υπάρχουν ενδεδειγμένοι,εναλλακτικοί τρόποι απόκτησης του
Swifter Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2005 Χεχε... Όταν λες Plugins τι ακριβώς εννοείς;
ALR Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2005 εννοώ έξτρα δυνατότητες έιτε στα filters,είτε αλλού στο photoshop.Διάφορα 3d κόλπα και άλλες τέτοιες ιστορίες
Swifter Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2005 250 Filters For Adobe Photoshop: http://www.evoart.net/250_PS_Filters.zip
gfilippas Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2005 ARL αυτό που χρειάζεσαι είναι ένα καλό βιβλίο για το Photoshop και όχι Plugins. Χρησιμα τα φιλτράκια αλλά είναι φανερό ότι δεν έχεις ασχοληθεί με το σπορ αρκετά. Αυτά θα σου χρειαστούν αργότερα, για να κάνεις πιο γρήγορα την δουλειά σου. Εξάλου δεν υπάρχει κάτι που κάνουν τα φίλτρα και δεν μπορεί να το κάνει το Photoshop μόνο του. Έστω και αν είναι πιο χρονοβόρο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.