Προς το περιεχόμενο

freegreece.net...pragmatiko free hosting h apath?

nlord2003

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Psaxnw xoro gia na anevasw ena php forum site kai sunantisa tuxaia to freegreece.net.

Einai free alla gia na kaneis register sou zhtaei polla prosopika stoixeia, meta3i twn allwn kai kapoia fototupia ths tautothtas. Den 8a mporousan aplos na epiveveonoun tilefonika thn a3iopistia twn users tous?!

8a h8ela loipon na rwtisw an einai ontos a3iopisto hosting h aplos mporei na xrhsimopoihsei oles autes tis plhrofories kakovoula.

Yparxei kapoios pou na exei xrhshmopoihsei to freegreece.net? Mporei na mou pei kata poso einai euxaristimenos?

--------

apospasma apo to freegreece.net:

Ύστερα από μερικές αντιδράσεις και για να ξεκαθαρίσουμε ότι δεν τίθεται θέμα κακόβουλης χρήσης του φωτοαντίγραφου ταυτότητας, μπορείτε να καλύπτετε όσα πεδία θεωρείτε ευαίσθητα και να φαίνεται τουλάχιστον η φωτογραφία και το ονοματεπώνυμο.

Κατανοούμε τις ανησυχίες σας αλλά κατανοείστε και εσείς τις δικές μας.

Δημοσ.

Όσο γνωρίζω από ένα γνωστό μου που είχε το site του αρχικά σηκωμένο στο freegreece.net,δεν τίθεται θέμα αξιοπιστίας,δεν είναι απάτη.

Δημοσ.

Εγώ έχω 6 accounts στη freegreece και όλα κυλάνε μια χαρά.....

Ποτέ δεν μου ζήτησαν κάτι παραπάνω....Δυο φορες έχω στείλει ταυτότητα για 2 λογαριασμούς με free domain τις άλλες 4 ήτανε δικά μου τα domain και όλα οκ....

Αν φοβάσαι να τους στείλεις ταυτότητα, αγόρασε απο κάπου αλλού domain και δηλώσε το εκεί...

Τα έχω σαν online αποθήκες και την δουλειά τους την κάνουν μια χαρά......

Για να κάνεις την αρχή για ένα φορουμ είναι ότι πρέπει......

Δημοσ.

Eγω εχω 1 site εκει εδω και ενα χρονο και ολα ειναι οκ!

Με ενημερωνουν καθε φορα που υπαρχει προβλημα και δεν με ενοχλησανε ποτε.

Εχουν και Cpanel

Απλα φοβεροι! :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...