thcp Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2005 Και αν αυτές είναι πολύ ακριβές, τράβα πάρε την πιο φτηνή nVidia που θα βρεις. Υπάρχουν οι MSI FX5200, καθώς και οι albatron 5200 του πλαισίου... Από ΑΤΙ σε nVidia, κατά τη γνώμη μου, θα έχεις κατώτερη ποιότητα DVD, αλλά καλύτερη συμπεριφορά drivers σε συμβατότητα με υλικό. Από DVI δεν ξέρω, και λένε ότι το TVout είναι επίσης καλύτερο σε ATI...
panxris Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2005 Επαναφερω λιγο το θεμα... Η καρτα για την οποια εγραψε ο kavouras παραειναι ακριβη... So' date=' εχει κανεις να προτεινει καμια καρτα γραφικων με τα εξης χαρακτηριστικα: - ΧΩΡΙΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑ - Οσο το δυνατον φθηνοτερη - Να εχει εξοδο DVI - Κατα προτιμηση ATI Δεν με ενδιαφερουν οι επιδοσεις και το overclocking... Η καρτα προοριζεται για office use, DVD και ισως κανενα παιχνιδακι ελαχιστων απαιτησεων (βλεπε Red Alert 2 π.χ.)[/quote'] KArfwtos gia Ati 9200/9250 ise
poulinos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2005 kai se enan katalogo pou ida tora ida 9250 sto plaisio xoris fan me dvi ktl ktl.gia mena nvidia fx 5200 tis miso ligaki.eixa dei kati gainward i psiktra apo thermokrasia apo kokini na ginetai roz kai to apotelesma to xerete.i ati ine pio ftini episis kai xamiloteres thermokrasies.
midimast Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2005 δοκίμασε την creative 9600 Radeon 256MB http://www.guru3d.com/article/content/108/ παιζει τα πάντα και αθόρυβα έχω συνδεμένα ενα ψηφιακό και ενα αναλογικό μόνιτορ το ένα σαν προέκταση του άλλου και όλες οιεφαρμογές λειρουργουν αψογα στα παιχνίδια δεν ξερω μονο το NEED FOR SPEED UNDERGRΟUND Εχω δοκιμάσει και παει με τη μεγαλύτερη ανάλυση και όλα τα εφφέ ενεγοποιημένα
poulinos Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2005 kairo ixa na akouso gia karta creative.teleutea fora ixa tin creative tin banshee.kali karta.poli kales kartes grafikon kai ixou alla mapa cdrom.kalos irthes sto forum.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.