lambros Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2005 LG DVD+-R/+-RW GSA-4163B 16X BULK i PLEXTOR PX-716A DVD+R/RW BULK
blackwar Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2005 an ennoeis to protypo -R se doual akoma den exoyn kykloforisei adeia diskakia (apo oti xerw toylaxiston) para mono +R. oso gia to oti grafei to plextor san montelo PX-716A DVD+R/RW apo oti gnorizw grafei kai +R KAI -R se 16X (Ektos kai an to bulk poy grafeis allazei) egw soy proteinw plextor an kai einai akoma akrivo,alla se sxesi me tis dynatotites poy exei axizei...
Slammer Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2005 και τα δυο γραφουν τα πάντα (και -R και +R).... To bulk εχει να κανει με τη συσκευασία και όχι με τις λειτουργίες..... Εγω εχω διαλεξει στην παραπανω ερωτηση το Plextor λόγω των 2 ετων εγγυησης....
lambros Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2005 An mpeis sto e-shop kai to lg pleon exei 2xronia.Apo aksiopistia pio???
migel Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2005 An mpeis sto e-shop kai to lg pleon exei 2xronia.Apo aksiopistia pio??? Καλησπέρα . Εγώ προτείνω Plextor PX-716A ( το περιμένω αύριο απο eshop ) γιατί α) απο το 708 που έχω είμαι υπέρ-ευχαριστημένος και β) για λόγους εγγύησης βέβαια , οχι τόσο για τα 2 χρόνια όσο για το πως σε αντιμετωπίζει η εταιρεία εάν σου τύχει κάποιο πρόβλημα ( ολα τα έξοδα πληρωμένα απο την Plextor και άμεση αντικατάσταση ) . Πιστεύω οτι το Plextor αξίζει τα παραπάνω λεφτά που κάνει σε σχέση με όλα τα άλλα γιατί παρέχει και καλύτερη τεχνολογία π.χ. 8MB Buffer το Ρlextor 2MB το LG και Τεχνολογία PoweRec (Plextor Optimised Writing Error Reduction Control). Τεχνολογία GigaRec για εγγραφή 1GB δεδομένων σε CDs 90 λεπτών. Τεχνολογία Silent Mode για λειτουργία χαμηλού θορύβου και μεγαλύτερης διάρκειας ζωής. Υπόψιν ότι για όποιον δεν βαριέται ( σαν και μένα ) η Disk Impex έχει το Retail 112€ και το bulk 94€ ( τελικές τιμές ) , σε σχέση με το eshop Retail 115,64€ , Bulk 111€ . P.S. Όσο για το LG δεν το έχω δουλέψει και δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη .
Slammer Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2005 Με τις τιμές αυτές migel, που μας αναφέρεις, η διαφορα τους πλεον ειναι πολύ μικρη (εγω νομιζα πως ειχε σχεδον τα μισά λεφτα το lg). Για 20 euro, δεν το συζητάμε.... 716A!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.