Προς το περιεχόμενο

Τι Modem Να Παρω?

_VIC_

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Skeftomai na balw adsl exw duo upologistes sundedemenous me ena switch ti modem mou proteinete na agorasw?akousa oti ta usb mono problhmata einai ara skeftomai gia kanena modem-router(pstn) den kserw omws ti marka na parw..

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Kleise ta matia kai pare ena Zyxel.....

Kanena problima.....eukolotato sth xrhsh.....asfales.....

An thes yparxei montelo me switch epanw me 4-port k xwris switch pou thes ena ekswteriko....

Δημοσ.
Kleise ta matia kai pare ena Zyxel.....

Εγω παλι με ανοιχτα :mrgreen: λεω να παρει ενα usr 9105 ή 9106 (αν θελει ασυρματη δικτυωση)

Αξιοπιστο και πιο φτηνο απο τα αντιστοιχα zyxel.Kαι τα speedtouch 530,510 επισης ειναι μια φτηνη λυση (χωρις switch ομως).

Δημοσ.

katse twra giati mperdeutika..ola ta modem den einai router?egw den eipa oti 8elw me switch apla 8elw na mhn einai usb kai zhthsa kapoia kalh marka..an den einai ola router tote poia h diafora na einai router?

Δημοσ.

Tha simfwnisw me ton ba eas

Zyxel kai me anoixta kai me kleista ta matia Einai poli kalo

Egw exw to Prestige650H/HW Series pou exei kai ths portes gia to LAN kai WiFi me mia karta pou tha thn promitheitei apo to idio magazi (den periexetai sthn siskeyasia omws)

Gia mena prosopika einai korifi to sigekrimeno router.

To exei kai to e-shop ekei kapou psakseto kai se poli kalh timh

Pik is here :)

Δημοσ.

lipon aderfe t apolla fogia einai ftoxia ola ta router pou anaferode edo einai kala.

esi apo tin stigmi pou thes na min einai USB (kai kala kaneis) tha koitas gia router oxi gia modem. lipon to exo dsl apo tote pou vgike sxedon (imoun apo ta zoa pou plironan xrisafi DSL 384 70 euro to mina kai :( ) kai apo tote pou exo to usr para poli kero gia na sou figoun oi apories sxetika me to router pigene sto dslgr kai psakse sta forum na deis ti lene oi tipoi pou einai poli poio gati apo olous mas sto post xeroun pragmatika ego to exo exo teleia ping sta games to emule doulevei teleia kai einai apo ta liga router me para poli kalo firewall ase pou managrei ta connections sto emule kalitera apo sxedon ola ta router afti einai i gnomi mou koita kai ta alla router pou sou lene ta paidia kai pare mia apofsi :)

Δημοσ.

lol :) einai sosta omos afta pou lene den ta lene apla einai psagmenoi valta dipla ta router kai sigrine na deis xaraktiristika kai analogia timis giati oi perisoteroi einai ligo allou kai kitane kai milane xoris na xeroun

Δημοσ.

File dimi900 grapse mou se parakalw thn dieu8unsh tou dslgr gia na pw sto forum na dw ti lene gia ta modem..kai kati allo auto to usr pou mou les poso kanei peripou?giati an exei kai firewall opws les 8a einai akriboutsiko

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...