Προς το περιεχόμενο

Acronis True image

nick_gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Σημερα χρειαστηκα να κανω restore image επειτα απο προβλημα στο σκληρο.

Αυτο ομως που δεν ηξερα και δεν καταλαβα ειναι το εξης:

Εγω επιλεγω απο το μενου το πρωτο αρχειο 2gb για restoration.

Το 2ο που ειναι συνεχεια του 1ου, το επιλεγει-αυτοματα-μονο του, ή πρεπει εγω να ξαναπαω παλι χειροκινητα και να του πω 'τωρα κανε restoration το 2ο κομματι του Image'?

Δημοσ.

Έγινε το Restore???

Μπάς και έχεις την απάντηση αλλά ντρέπεσαι να την μοιραστείς με εμάς...??

Εδώ δύο πράγματα μπορεί να συμβαίνουν:

Ή, έγινε το restore και το Post σου είναι ανούσιο,

Ή δεν έγινε το restore και μας μιλάς απο άλλο pc..

Εγώ ψηφίζω το πρώτο πάντως..;)

Δημοσ.

Επιλέγεις απλώς το 1ο αρχείο και το πρόγραμμα αναγνωρίζει αυτόματα και τα υπόλοιπα, αρκεί να είναι στο ίδιο directory φυσικά.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

ανάλογα την συμπίεση και το πόσο μεγάλα είναι τα αρχεία

για 7,5GB, κανονικά έπρεπε να στο κάνει σε 15-25 λεπτά

μην στηρίζεσαι στο πόσο χρόνο γράφει το πρόγραμμα ότι θα χρειαστεί, ξεκίνα την διαδικασία και περίμενε 2-3 λεπτά για να δεις τον πραγματικό χρόνο

Δημοσ.

Μου έχει τύχει σε Celeron 2Ghz, 256RAM, 40GB σκληρό να κάνει για 6GB δεδομένων περίπου 50 λεπτά για δημιουργία image σε partition του ίδιου δίσκου, σε ρύθμιση high compression.

Αντίθετα σε πιο γρήγορο υπολογιστή (P4 2,4Ghz, 1GB RAM, 200GB σκληρό) για ίδια δεδομένα και με ίδιες ρυθμίσεις δεν κάνει πάνω από 15 λεπτά.

Δημοσ.

re paidia giati den xrisimopoieitai to norton ghost 2003???

kanei back up se dvd kai malista rw...

to dvd poy soy ftiaxnei einai boot...ara kai na soy krasarei to systima...mpaineis me to dvd kaneis boot apo ayto...anoigei to norton ghost se dos mode...kai kaneis epanafora...kai ola ok!!!

kai opos eipa pio prin kanei image kai se dvdrw...molis ksekinisei i antigrafi ton arxeion se rotaei an thes na kaneis overwrite...les yes...kai ola ok...

kai i pio kali "magkia" an exeis to hirens boot cd, pairneis image to diskoy soy bootarontas apo to cd se dos mode me ta disk clone tools/norton ghost... (ara den xreiazetai kan na egkatastiseis to norton ghost sta windows soy! - i epiilogi gia high compression synexizei na yparxei...)

to skero oti einai palioteri ekdosi apo to 9 , alla nomizxo oti einai pio eyxristo kai praktiko...

(episis pali me to hirens trexeis to ghost se dos mode kai epanafereis images poy exeis sto skliro soy!)

prosopika me exei sosei apeires fores xoris kamia apotyxia! 1 fora to mina trexo to image gia katharisma, meta kano update ola ta progammata moy (antivirus, ktl...) kai telos ksanaperno image sto dvdrw poy exo gia to ghost...toso apla!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...