makisathanos Δημοσ. 7 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2005 Πάντως και εγώ είχα πρόβλημα με το acronis με win2000 αγγλικά. Δεν μπορούσα να κάνω restore και εμφάνιζε ότι και στον φίλο Physics_rulez. Τελικά το απεγκατέστησα.
karib Δημοσ. 7 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2005 Τελικα ειναι τι θα 'κατσει' καλυτερα στο pc του καθενος μου φαινεται. Σε αλλους παει το ghost σε αλλους το acronis. Γιατι ολοι λετε στο acronis για 2gb size, και οχι πχ. 4(επισης χωραει σε dvd)?
karib Δημοσ. 7 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2005 Και κατι αλλο: στο acronis που παιρνεις backup μεσα απο windows, μπορω ταυτοχρονα να δουλευω τα προγραμματα μου και να κανω αλλες εργασιες? Επηρεαζεται το προγραμμα? Η πχ. κανει περισσοτερη ωρα να παρει το image? Ή υπαρχει κινδυνος να μην παρει σωστο image?
accipio Δημοσ. 7 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2005 Λέμε για 2GB γιατί υπάρχει περιορισμός στο μέγεθος των αρχείων που γράφονται σε DVD σε ISO mode, και το όριο είναι 2GB. Αν όμως γράψεις το DVD σε UDF mode (όπως κάνουν τα προγράμματα τύπου InCD) δεν υπάρχει αυτός ο περιορισμός. Για τη δεύτερη ερώτησή σου, αν και δεν το έχω κάνει ποτέ, νομίζω ότι μπορείς να εργάζεσαι στο pc και ταυτόχρονα να κάνεις image. Δεν είμαι όμως σίγουρος.
karib Δημοσ. 7 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2005 Δινουμε 2000 -εννοειται mb? Γιατι μολις δινω 2000, μου λεει 19χχ kb. Τι ειναι το σωστο?
accipio Δημοσ. 7 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2005 Γράφεις "2000ΜΒ" (χωρίς εισαγωγικά) και το μετατρέπει αυτόματα σε 1.9χχ ΜΒ (δε θυμάμαι ακριβώς πόσα ΜΒ το κάνει).
karib Δημοσ. 7 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2005 ok. ελπιζω αχρειαστο να ειναι το image αλλα αν χρειαστει οντως να δουλεψει κι οχι να με δουλεψει και να κρεμασει! Thanks accipio.
accipio Δημοσ. 7 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2005 Μια υπενθύμιση ακόμη, όταν φτιάξεις image πάντα μετά να το ελέγχεις με τη λειτουργία Check image του προγράμματος, ειδικά αν το γράψεις σε dvd, για να είσαι σίγουρος ότι είναι εντάξει.
karib Δημοσ. 7 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2005 Αυτη η λειτουργια θα ελεγξει το Image του σκληρου με το Image του dvd που θα γραψω με το nero? Σου εχει τυχει ποτε διαφορά σε image? Anyway, θα το τσεκαρω οπωσδηποτε.
accipio Δημοσ. 7 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2005 Θα διαβάσει όλο το image για να διαπιστώσει ότι όλα τα δεδομένα που περιέχει διαβάζονται σωστά, ώστε να μην υπάρξει πρόβλημα με το restore. Όταν γράφεις το image σε dvd επιβάλλεται ο έλεγχός του για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Όταν το γράφεις σε σκληρό εντάξει, δεν είναι και τόσο πιθανό να έχει σφάλμα το image (εγώ πάντως πάντα το ελέγχω).
karib Δημοσ. 7 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2005 Να σαι καλα accipio. Θα το κανω οπωσδηποτε! Ερωτηση: μπορω να γραψω το image σε dvd-rw ή μόνο σε dvd-r? Εννοω, κατα το restore ή απο windows ή απο το boot cd, το αναγνωριζει το dvd-rw? Απο την απαντηση θα εξαρτηθει και ποσο συχνα θα παιρνω backup!
karib Δημοσ. 7 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2005 Το τσεκαρισμα γινεται απο τα tools, check image? Εγω νομιζω οτι εχει καποια επιλογη να κανει αντιπαραβολη μεταξυ σκληρου δισκου και dvd.
karib Δημοσ. 7 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2005 Εβαλα check για το image που ηταν αποθηκευμενο στο σκληρο, και μου εκανε 2 λεπτα. Εβαλα για αυτο που εγραψα στο dvd, και μου κανει απο μια ωρα το τσεκαρισμα για καθε αρχειο 2gb.
accipio Δημοσ. 7 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2005 Εγώ τα γράφω σε dvdrw συνήθως χωρίς πρόβλημα. Το check image αργεί πολύ συνήθως όταν πρόκειται για dvd, εμένα μου έχει πάρει και μισή ώρα για να ολοκληρωθεί, σε image 3,5GB. Εξαρτάται φυσικά από την ταχύτητα ανάγνωσης του dvd δίσκου από τη συσκευή.
karib Δημοσ. 7 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2005 Για να ειμαι ειλικρινης, τωρα που πηρα το backup image με acronis, με εχει φαει η περιεργεια να το χρησιμοποιησω για να το δω στην πραξη! Ενα restoration! Αλλα πως να πειραματιστω χωρις πραγματικη αναγκη?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.