nick_gr Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2005 Έχω το εξής πρόβλημα... προσπαθώ να κάνω backup του σκληρού μου δίσκου με το συγκεκριμένο πρόγραμμα και επειδή έχω dvd-r, θέλω να κάνω το backup σε dvd's.. ομως αντί να το βλέπει και ως dvd-r και ως cd-r το drive το βλέπει μονο ως cd-r και όταν πάει να γράψει βγάζει error! καμια ιδέα;
polidis Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2005 File to True image den ypostirizei engrafes se DVD-R mono se disko mporis na kaneis Backup. Pia version exeis?Den xero an vgike tora prosfatos kamia pou na ypostirizi
nick_gr Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2005 έχω την 8η... στο πρόγραμμα λέει ότι υποστηρίζεται κανονικά ενώ στο site λέει ότι πρέπει να είναι εγκατεστημένο το incd, ή κάποια παραπλήσια προγράμματα για να μπορέσει να το γράψει σε dvd-rw, dvd+rw σαν εναλλακτική προτείνει από ότι κατάλαβα να γίνει το backup στο δίσκο σε κομμάτια των 2gb, και να γραφούν μετα σε dvd
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2005 Για την ωρα σε dvd γραφει μονο το Ghost v.9 :???: :???:
polidis Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2005 έχω την 8η... σαν εναλλακτική προτείνει από ότι κατάλαβα να γίνει το backup στο δίσκο σε κομμάτια των 2gb' date=' και να γραφούν μετα σε dvd[/quote'] Afto akrivos kano kai ego file mou. To mono - to True image einai oti den kanei engrafes katefthian se DVD Ala den me xalaei emena kai toso giati meta ta kaio apo to disko se DVD kai etsi exo isixo to kaifali mou. Tora an esy thes katefthian engrafei se DVD tote vale afto pou se protinei o Γιάννης_(Platano). Ego pandos eimai poli efxaristimenos me to Acronis. Dialegeis kai pairnei
nick_gr Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2005 το ghost 9 το είχα αλλά δεν μου "έκανε" και γι αυτό το άλλαξα με το acronis μπορείς να μου πείς πώς ακριβώς το κάνεις; δίνεις συγκεκριμένο όνομα στα αρχεία; και κάτι ακόμα μπορώ να κάνω την startup disk οπως την λέει σε cd για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο..και να μην καθυστερώ με τις δισκέττες;
urezin Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2005 To ghost exei problhma synergasias kai me to diko mou to plextor dvdr 8x pali den kaiei se dvd
razkal Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2005 και κάτι ακόμα μπορώ να κάνω την startup disk οπως την λέει σε cd για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο..και να μην καθυστερώ με τις δισκέττες; Αν διαλεξεις 'create bootable rescue media' σου δινει επιλογη για floppy, cd.
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2005 το ghost 9 το είχα αλλά δεν μου "έκανε" και γι αυτό το άλλαξα με το acronis Μαλλον αλλου ειναι το προβλημα σου.Ειχα το 8χ Plextor και τωρα το 12x και δεν ειχα κανενα προβλημα με το ghost9.
accipio Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2005 Όταν δημιουργείς το image με το Acronis να επιλέγεις Fixed size (όχι Automatic) όταν σε ρωτάει για τη μορφή που θα έχει το image. Δυστυχώ ούτε εγώ μπορώ να γράψω σε επανεγγράψιμο dvd που δοκίμασα (αν και δεν δοκίμασα σε κανονικό) με την έκδοση 8 (έχω Plextor dvd recorder). Και να φτιάξεις οπωσδήποτε ένα cd/cd-rw εκκίνησης με το Acronis. Μπορεί να αποδειχθεί σωτήριο.
nick_gr Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2005 σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας..
kom Δημοσ. 1 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2005 να ρωτήσω και εγώ κάτι - με το ghost v.9 πώς κάνεις restore το partision του δίσκου π.χ τον c: εφόσον τα "παίξει" και πλέον δεν μπαίνει στα windows ;
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2005 να ρωτήσω και εγώ κάτι - με το ghost v.9 πώς κάνεις restore το partision του δίσκου π.χ τον c: εφόσον τα "παίξει" και πλέον δεν μπαίνει στα windows ; Πολυ απλα...Με το symantec recovery cd (470ΜΒ) ...Μπουταρεις με αυτο και επιλεγεις επαναφορα απο το ghost image που εχεις παρει.Χωρις αυτο ακομα και να λειτουργει το C και να μπαινει το pc στα windows δεν μπορεις να κανεις τιποτα... :razz: :razz:
Challenger Δημοσ. 1 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2005 Φτιάξε ένα bootable cd, και βάλε κάνε το σκληρό σου image σε κάποιο partition, σε αρχεία των 2gb. Μετά αυτά τα γράφεις σε ότι dvd θές (r ή rw), και όποτε χρειαστεί να περάσεις το image (χτύπα ξύλο) κάνεις boot απο το bootable cd που έφτιαξες και κάνεις restore image απο το/α dvd.
tdm900 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2005 Φτιάξε ένα bootable cd, και βάλε κάνε το σκληρό σου image σε κάποιο partition, σε αρχεία των 2gb. Μετά αυτά τα γράφεις σε ότι dvd θές (r ή rw), και όποτε χρειαστεί να περάσεις το image (χτύπα ξύλο) κάνεις boot απο το bootable cd που έφτιαξες και κάνεις restore image απο το/α dvd. Γιατί εμένα στο trueimage 8 στο fixed size δεν μου δίνει την επιλογή των 2GB αλλά μόνο 1,39MB,100MB,650MB και 700MB? Αν διαλέξω automatic που θα μου βγει συμπιεσμένο περίπου 4,1GB και μετά το κάψω σε ένα dvd (udf όμως αφού iso δεν υποστηρίζει τέτοιο μέγεθος αρχείων) θα μου δουλέψει σωστά στην επαναφορά ή θα έχω πρόβλημα (εξαιτίας της εγγραφής udf εννοώ) ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.