gvnax Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2005 gia sas parakalo mipos exete na mou protinete ena programa gia na diabazo ta email mou sto server ( kati san to mailwasher sta windows ) ys: na ta blepo kai na sbino opoia ego epithimo thanks
httpd Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2005 http://freshmeat.net/search/?q=mail+gui§ion=projects&Go.x=0&Go.y=0 Δες εδώ πέρα.... Διάλεξε αυτό που σου κάνει !
vasgelo Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2005 Στον Server δεν έχεις όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης; Ε! με αυτόν τον κωδικό μπαίνεις στον email account ( στον Server )διαβάζεις την αλληλογραφία σου και ότι δεν σου αρέσει το σβήνεις.Δεν χρειάζεται κάποιο ιδιαίτερο πρόγραμμα γι' αυτό. Εγώ με την acn που έχω έτσι κάνω.
Slammer Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2005 Παντως εγω χρησιμοποιώ το evolution, το οποίο πλέον ειναι μέρος του gnome 2.8 Για τους φανατικους του KDE υπάρχει το Kmail
vasgelo Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2005 Με το kmail ΄΄κατεβάζεις'' αλληλογραφία το παιδί θέλει να την διαβάζει στον Server πριν την κατεβάσει και να σβήνει όποιαν δεν του αρέσει. Σήμερα όλοι οι Server παρέχουν αυτήν την υπηρεσία. Και μπορεί να γίνει με τον τρόπο που προανέφερα.
Slammer Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2005 Σωστα vasgelo... καταλαβα λάθος! Λειτουργία web mail παρέχει και η forthnet, και φανταζομαι ολοι οι providers.
eurander Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2005 Μπορεις να κανεις αυτο που λεει ο vasgelo, αν θελεις καποιο προγραμμα εγω χρησιμοποιω το Thunderbird (mozilla). Μπορεις αν θελεις να κατεβαζεις μονο τα headers απο τα mail, να σβηνεις ο,τι θελεις και να κατεβαζεις και ολοκληρο το mail αν θελεις να το διαβαζεις.
gvnax Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2005 euxaristo poli paidia vangelo exo kodikous alla to indrface den me boleubi ka8olou eurander to thunderbird ta sbini apo ton server; kai an oxi peies einai i rithmisis pou prepei na ginoun;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.