Προς το περιεχόμενο

Dat και m2v/mpeg2

billymos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα και παλι.

Μετα απο πολλες δοκιμες και αφου διαβασα το φορουμ, κατεληξα στο IfoEdit σαν εργαλειο για τη δημιουργια ταινιων...

Ομως αυτο χρειαζεται m2v/mpeg2 για να λειτουργησει.

Εγω απο την αλλη εχω πολλες ταινιες σε dat.Απο αυτα που εχω διαβασει μεχρι στιγμης, η λυση ειναι απο το VirtualDub να παω σε avi και αυτο να το μετατρεψω σε mpeg2.

Γνωριζετε κανενα προγραμμα που να κανει κατευθειαν τη μετατροπη dat->mpeg2/m2v?Χρησιμοποιησα και το TMPGEnc, αλλα αυτο τα μετατρεπει σε mpeg1/m1v, οποτε παλι πρεπει να κανω μετατροπη σε mpeg2/m2v.....

Aν βεβαια υπαρχει αντιστοιχο τοπικ,συγνωμη, αλλα μαλλον θα μου ξεφυγε. Εδω και δυο μερες διαβαζω το φορουμ και εχει γινει το κεφαλι μου, καζανι

Βασιλης

Δημοσ.

loipon ta exeis mperdepsei ligo mou fainetai... to ifoedit einai authoring programma. mexri na ftaseis sto authoring iparxoun kapoies diadikasies.

kat' arxin ta dat einai vcd ta opoia einai mpeg-1 me analisi 352x288 kai bitrate 1150. esi tha prepei prota na to kaneis mpeg-2 me analisi 720x576 kai bitrate pano apo 6000.

ama xrisimopoiiseis to virtualdub tote tha sou vgalei avi kai esi tha prepei na to metatrepseis PALI gia na ginei mpeg-2. pragma pou den simferei poiotikws.

gia auto tha pareis to dat sou kai tha to rikseis sto CCE encoder. tha tou peis oti thes na kaneis dvd kai auto tha sou ftiaksei 2 arxeia. ena gia ton ixo kai ena gia tin eikona. auta ta dio ta dineis sto ifoedit kai kanontas compile new dvd, tsoup! etoimo to dvd sou!

Δημοσ.

Ευχαριστω, συμπολιτη για την απαντηση.Το προβλημα ομως ειναι οτι το cce ανοιγει μονο avi και mov καθως και image files.Που ειναι το λαθος μου?

Δημοσ.
Γνωριζετε κανενα προγραμμα που να κανει κατευθειαν τη μετατροπη dat->mpeg2/m2v?Χρησιμοποιησα και το TMPGEnc' date=' αλλα αυτο τα μετατρεπει σε mpeg1/m1v, οποτε παλι πρεπει να κανω μετατροπη σε mpeg2/m2v.....

[/quote']

Το TMPGEnc v2.5 kai v3 (Χpress) μετατρέπουν σε mpeg2/mp2 (έχω κάνει και με τα δύο ένα σωρό τέτοιες μετατροπές). Μήπως κάτι δεν κάνεις σωστά;

Δημοσ.

Βγάλε το mpg που κρύβεται στο dat(με VcdGear η IsoBuster),σπάσε τον ήχο απ΄την εικόνα(MpegVcr,TMPGEnc),φτιάξε τον ήχο 48Khz(BeSuite) και δώσε τα κομμάτια τους στο muxman για Authoring.Έτσι μπορείς να βάλεις και πολλά μέσα...

Μην δοκιμάσεις reencoding σε dvd "φορμα",θα χάσεις ποιότητα.Αν τα βαριέσαι όλα αυτά,UleadDvdMovieFactory,όπως είναι τα dat σου δώστα και πες του να μην πειράξει την εικόνα,μόνο τον ήχο.

Δημοσ.

Παιδια, ευχαριστω για τις απαντησεις σας.

Πραγματικα, αρχιζω να βρισκω μια ακρη σιγα-σιγα, αν και ακομα δεν εχω καταφερει να περασω υποτιτλους σε ολες τις ταινιες.

Μια ερωτηση μονο. Γιατι το IFOEDIT μου γραφει too many frame drops? Παρατηρησα οτι γινεται μετα απο συγχρονισμο που κανω στους υποτιτλους.

Βασιλης

Δημοσ.

Δοκινασα και το film machine και το Ulead Workshop 2. Το μεν πρωτο καποια στιγμη κολλαει και μου γραφει no responding, στο μεν δευτερο δε μπορω να βαλω υποτιτλους. τους φορτωνει, αλλα παρατηρησα οτι τα χρονικα διαστηματα γραφονται δυο φορες και ετσι δε τους περναει.

Σημερα θα δοκιμασω και το muxman

Ευχαριστω για το ενδιαφερον σας

Βασιλης

Λογικά ίσως πρέπει να μικρύνεις το μέγεθος της γραμματοσειράς σου,η να διαλέξεις άλλο authoring...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...