Isis Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2005 και συγκεκριμενα ο firefox. γιατι? δεν υποστηριζεται απο μερικα visual styles? εχω windows xp pro + sp2.
The_Mentor Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2005 Άσε να μαντέψω... Έβαλες Windowblinds 4.5???? Το έκανε και σε εμένα. Πρέπει να ξαναεφαρμόσεις το theme στον firefox. Το μπερδεύει... 'Α επίσης πρέπει να σου πώ πως όταν έκανα απεγκατάσταση στο windowblinds με οδήγησε στο format γιατι μου τα έσκισε ΟΛΑ!!!! Ούτε κάν τα theme των windows δεν μπορούσα να βάλω χωρίς κολλήματα.... Περαστικά μας!
dimitris227 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2005 to idio pragma sinebei kai se emena...eixa style xp kai se merika themes ekane to idio akribos pragma o firefox den to dexotan...prospathisa mipos katafero na allakso kati alla telika tipota..
rvas78 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2005 δικιμασε και μια επανεγκατασταση του firefox
_BASSstarlet_ Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2005 και συγκεκριμενα ο firefox. γιατι? δεν υποστηριζεται απο μερικα visual styles? εχω windows xp pro + sp2. Eμένα μου κάνει το ίδιο(όχι συνέχεια όμως)με το Phoenity.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.