Lupus Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2005 Εχει κανεις υποψιν κανενα? Ξερω οτι μπορω να κανω δουλεια με το Microsoft Project αλλα δεν θελω ενα τετοιο εργαλειο για να κανω δυο διαγραμματα. Οποιαδηποτε λυση freeware ή εστω shareware η οποια να μην ειναι πανω απο 100mb δεκτη. Ευχαριστω
nobody Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2005 Νομίζω πως με το Microsoft Project μπορείς να κάνεις διαγράμματα Gant.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2005 Νομίζω πως με το Microsoft Project μπορείς να κάνεις διαγράμματα Gant. [....]Ξερω οτι μπορω να κανω δουλια με το Microsoft Project αλλα δεν θελω ενα τετοιο εργαλειο για να κανω δυο διαγραμματα. [...] Duh... :razz:
nucleus Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2005 μπορείς εναλλακτικά να χρησιμοποιήσεις και το Microsoft Visio για Gantt Chart πιστεύω ότι από το Microsoft Project είναι πολύ πιο απλό και έυκολο. To πρότυπο βρίσκεται στο Project Schedule. Για freeware ή shareware λύση δεν γνωρίζω.
nobody Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2005 Duh... :razz: Αν προσέξεις το ερώτημα του Lupus θα δεις ότι διόρθωσε μετά την απάντηση μου το ερώτημα του. Lupus καλό είναι να απαντάς στη συνέχεια και να μην διορθώνεις το ερώτημα για να μην φαίνονται ηλίθιες οι απαντήσεις
or1onas Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2005 An se endiaferei free lysh alla se linux, yparxei to imendio planner....
Lupus Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2005 nobody τι λες? Θυμασε τι ελεγε η αρχικη ερωτηση μου? Επειδη εγω θυμαμαι πολυ καλα η διαφορα της αρχικης με την edited ηταν οτι ειχα γραψει λαθος λογω ταχυτητας την λεξη δουλια και οχι δουλεια, με αποτελεσμα να βγαζει ματι, οποτε και την διορθωσα. Τωρα αν εσυ ειδες κατι αλλο, δικαιωμα σου.
tairisj Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2005 An exeis linux, tote Mr project(project planner)
tairisj Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2005 An exeis linux, tote Mr project(project planner)
nobody Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2005 nobody τι λες? Θυμασε τι ελεγε η αρχικη ερωτηση μου? Επειδη εγω θυμαμαι πολυ καλα η διαφορα της αρχικης με την edited ηταν οτι ειχα γραψει λαθος λογω ταχυτητας την λεξη δουλια και οχι δουλεια' date=' με αποτελεσμα να βγαζει ματι, οποτε και την διορθωσα. Τωρα αν εσυ ειδες κατι αλλο, δικαιωμα σου.[/quote'] Νομίζω πως δεν ανέφερες το Microsoft Project. Αν είναι όπως τα λες, πάω πάσο.
Lupus Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2005 Δυστυχως μερικα πραγματα πρεπει να τα δουλεψω σε windows για λογους συμβατοτητας με την μιση υφηλιο, οποτε το προγραμματακι το εψαχνα για τα "παραθυρια". Ευχαριστω για τις απαντησεις σας
pp6210 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2005 Φαντάζομαι ξέρεις οτι μπορείς να φτιάξεις gant chart και σε excel... δεν έχει πρότυπο απλά μορφοποιείς κάποια columns κατάληλα. Σίγουρα θέλει αρκετή δουλειά, αλλά για 8-10 activities γίνεται πιό εύκολα απο το να ανοίξεις MS Project.
Adavis Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2005 Για Gantt Chart μπορείς να χρησιμοποιήσεις (εκτός απο MS Project) 1. SmartDraw (σου το προτείνω είναι και σχετικά μικρό) 2. MS Visio 3. Primavera Project Planner (60MB η demo version μέχρι 60 activities) Εγώ κάποιο απο αυτά δουλεύω πάντα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.