Λαλάκης Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2005 Πρέπει να βάλλεις το agp 4x.Αυτό στις περισσότερες περιπτώσεις λείνει το πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
javaneze Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2005 Πολλοι δεν εχουν αυτο το προβλημα ... αν εισαι και συ απο τους ατυχους, πουλα την καρτουλα σου και παρε μια nvidia ... εγω ετσι το ελυσα ... :/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sarakinos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2005 genika pao kontra sto katestimeno kai mou einai diskolo na akolouthiso tous polous kai na paro nvidia.px anti gia intel pou pernoun poloi ego perno athlon,anti gia nvidia pairno ati ktl! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Λαλάκης Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2005 Για δοκίμασε και τα καινούργια drivers.Εμένα αυτό μου έφτιαξε το πρόβλημα.Tα τελευταία omega,αλλά μόνο τα τελευταία.Με τα άλλα είχα πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
javaneze Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2005 ΜΑΓΚΕΣ ο φιλος μου που εχει νταλε-κουαλε συστημα με μενα, αλλα δεν εχει αλλαξει την ΑΤΙ του, με τους τελευταιους drivers που βρηκε στο PCmaster του διορθωθηκε το προβλημα!!! Τσαμπα την κακολογησαμε την ΑΤΙ ... μετα απο 3+ χρονια το εφτιαξε! :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.