javaneze Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2005 Niet run command start-> control panel -> system -> device manager Δες εδώ: ..... File mou se rwtisa ti grafeis sto Run Command gia na anoiksei to "System Information utility" koinos ayto ... Kai oxi pws na kanw to "disable". Afou sou eipa sto reply #59 oti : "An ennoeis na to kanw "disable" ayto to exw kanei hdh ... to kanw kathe fora meta apo format giati mou tin spaei pou emfanizei icon sto system tray... opote disabled itan kai sto screenshot pou esteila ..." EDIT {Telika h apanthsh einai na grapseis "msinfo32" sto run} apla den to hksera kai kathe fora diploklikara ena arxeio deviance.nfo gia na to anoiksei (meta apo error message vevaia)... thanx anyway Akoma' date=' esy eipes oti "[i']Προσπαθώ συνήθως να έχω όλες τις κάρτες γραφικών στο ΙRQ 19 και απολύτως μόνες τους."[/i] ... Pws to prospatheis dhladh esy ayto? den bazeis xeri sta IRQ sou? .
Ailuros Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2005 Pws to prospatheis dhladh esy ayto? den bazeis xeri sta IRQ sou? Και "πόδι" βάζω αν χρειαστεί LOL. Το κάνω όμως μόνο όταν το σύστημα συμπεριφέρεται περίεργα. Όσον αφορά το άλλο θέμα, συγγνώμη για την παρεξήγηση. To system information το καλώ έτσι κι αλλιώς από το menu των windows (βλέπε system tools). Και να είχα καταλάβει την ερώτησή σου δεν την ήξερα την εντολή. msinfo32 ε; Muchas gracias amigo
javaneze Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2005 Telika proteineis na kanw kati gia na allaksw ayta ta IRQ ? to 16 se 19? h' na to afhsw ws exei?
Ailuros Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2005 Telika proteineis na kanw kati gia na allaksw ayta ta IRQ ? to 16 se 19? h' na to afhsw ws exei? Μην τα πειράξεις από την στιγμή που δεν έχεις πρόβλημα. Εναλλακτικά διάβασε στο δίκτυο reviews με 6600GT και δες αν το σύστημά σου βρίσκεται αρκετά κοντά στα αποτελέσματα αυτά. Αν ναι τότε παράτα το ως έχει.
lazaross Δημοσ. 28 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2005 καποια σιγουρη λυση υπαρχει για αυτο το προβλημα; ενω παιζω UT 2004 μου βγαζει το μηνυμα με το VPU RECOVER και κανει επανακιννηση. εκανα disable να μου βγαζει τα μηνυματα, αλλα δεν βοηθαει. agp ειναι ηδη στα 4x καθως η motherboard δεν υποστηριζει παραπανω. εχω τους τελευταιους drivers και δεν τους αλλαζω. το ιδιο προβλημα και με την ATI RADEON 9550 και με την ATI RADEON 9550 Gamer's Edition. Με την GeForce 4 MX 420 δεν μου εμφανιζει τετοια προβληματα. εκτος απο flash και update του bios και αλλαγη της motherboard, τι αλλο μου προτεινετε; επισης αν και το benchmark βγαζει καλυτερο σκορ, στο UT 2004 κολλαει ορισμενες φορες. στην GeForce οχι. pls help.
Inkjjl Δημοσ. 28 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2005 Klassiki ATI me to leitourgiko na katarrei apo lathos programmatismo sta drivers....Tora an sas po oti ta leo xronia afta kai psifizo NVIDIA karfoti kai mono gi'afto tha me peite flammer!!!LOLOLOLOLOL!!!Anywayz....
lazaross Δημοσ. 28 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2005 τωρα πια δεν γινεται να την αλλαξω. εχθες την αγορασα και μετα απο αντικατασταση μαλιστα. την επομενη φορα GeForce εννοειται. αν και πιστευω οτι φταινε και τα παιχνιδια. το UT 2004 και γενικα ολα τα UT Series ειναι πιο συμβατα με τις NVIDIA καρτες.. * αυτο με τα IRC που ακριβως υπαρχει; γιατι δεν το βρισκω πουθενα! * αν μπορει να με βοηθησει καποιος, ας το κανει Pls..
ANEMOS-V Δημοσ. 28 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2005 gia ta IRQ..... control panel -> system -> device manager -> view -> interrupt request(IRQ)
lazaross Δημοσ. 28 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2005 δεν υπαρχει κατι τετοιο σε εμενα.. εχω xp pro + sp2.
Ailuros Δημοσ. 29 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2005 start-->all programs-->accessories-->system tools-->system information (open) +Hardware Resources and click on IRQs.
blackeye Δημοσ. 29 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2005 eimai k egw katoxos 9600XT kai katoxos tou VPU error.....to diavasa to post kai den nomizw oti prepei na kanoume ola ayta poy eipwthikane.......to provlima emena to evgale sto farcry se 1024x768,kai ola high me sistima gigabyte 8pe667, 3.0GHz,512 mnimi sta 333MHz ....mou evgaze to provlima kollouse gia kana lepto k mou gyrnouse tin analysi se xamilotero epipedo.......Entaksei aytin tin kartoula tin pira me 100 Europoula,den exw tin apitisi na paizei paixnidia tetoiou styl kai "varytitas" teleia....An ithela teleia xwris provlimata eperna tin x850 i tin 7800 adeiazontas apo tin tsepi ena mistho peripou
lazaross Δημοσ. 29 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2005 το προβλημα ειναι οτι με την GeForce στις ιδιες ρυθμισεις το UT 2004 επαιζε χωρις κανενα προβλημα. το system information το παταω και δεν μου βγαζει τιποτα! μαλλον κατι θα εχω κανει στον υπολογιστη.. μπορω να κανω εγκατασταση τα windows χωρις να μου σβηστει τιποτα; ή να κανω το SP2; δεν θελω να μου σβηστει τιποτα.. παρατηρω πολλα προβληματα γιατι. ουτε το msconfig μου εβγαζε και αλλα πολλα.. και περιμενω καποια λυση για το VPU RECOVER pls..
Ailuros Δημοσ. 29 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2005 το προβλημα ειναι οτι με την GeForce στις ιδιες ρυθμισεις το UT 2004 επαιζε χωρις κανενα προβλημα. το system information το παταω και δεν μου βγαζει τιποτα! μαλλον κατι θα εχω κανει στον υπολογιστη.. μπορω να κανω εγκατασταση τα windows χωρις να μου σβηστει τιποτα; ή να κανω το SP2; δεν θελω να μου σβηστει τιποτα.. παρατηρω πολλα προβληματα γιατι. ουτε το msconfig μου εβγαζε και αλλα πολλα.. και περιμενω καποια λυση για το VPU RECOVER pls.. ΄Οταν λες δεν βγάζει τίποτα εννοείς ότι δεν την φορτώνει καν την εφαρμογή ή ότι φορτώνει μεν αλλά δεν εμφανίζει δεδομένα; Στην δεύτερη περίπτωση ίσως να έχεις απενεργοποιήσει κανένα service.... Aαααααα ooooopsss ούτε msconfig? ΄Οταν κάνεις αναζήτηση στο find για msconfig.exe τι σου βγάζει; Αν δεν βγάζει τίποτα δεν ξέρω τι έχεις ακριβώς κάνει, πάντως αν για οιοδήποτε λόγο έχουν σβηστεί βασικές εφαρμογές του λειτουργικού, ή θα δοκιμάσεις μήπως κάνει τίποτα το recovery console στο CD των winXP ή θα κάνεις format μια και καλή αν αυτό δεν βοηθήσει.
lazaross Δημοσ. 29 Αυγούστου 2005 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2005 πονεμενη ιστορια το recovery console θα την πω αργοτερα. τωρα μολις εκανα format αλλα εχω σοβαρο προβλημα με τους chipsher drivers. αν μπορει κανεις ας παει στην ενοτητα των Windows και να ριξει μια ματια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.