Προς το περιεχόμενο

Διαφορές WinXP Home και WinXP Pro

tempo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έχω original τα XP Home άλλα όταν αγόρασα τον υπολογιστή του έβαλα τα WinXP Pro τα οποία δεν ήταν original άλλα ήταν "ραγισμένα εως σπασμένα".

Τώρα λέω περάσω τα XP Home για να έχω όλες τις αναβαθμίσεις της Microsoft.

Μπορείτε να μου πείτε τις διαφορές ανάμεσα στις δύο εκδόσεις του λειτουργικού?

υγ. έψαξα άλλα δεν τις βρήκα μαζεμένες, απο ένα σημείο και μετά χάθηκα και για το λόγο αυτό ανοίγω νέο topic.

Δημοσ.

Μία που εμένα με καίει αφάνταστα...είναι ότι τα home δεν έχουνε μέσα Remote Desktop....

Είναι κάτι που με τρώει.....

Τώρα γιατί με τα Pro δεν θα έχεις update δεν το κατάλαβα....

Δημοσ.
Μία που εμένα με καίει αφάνταστα...είναι ότι τα home δεν έχουνε μέσα Remote Desktop....

Είναι κάτι που με τρώει.....

Τώρα γιατί με τα Pro δεν θα έχεις update δεν το κατάλαβα....

den mporeis apo to cd twn pro na to kaneis install sta home?sta 2k exw dokimasei kai ginete.sta home to dokimases?

to Remote Desktop lew

Δημοσ.

παντως καπου κυκλοφορει ενα patch για system restore (το οποιο με εχει σωσει 1 φορά και με έχει γραψει κανονικα τουλαχιστον σε 4 περιπτώσεις που βασίστικα πάνω του και κατέλιξα σε φορματ) για τα 2003.. Τα 2003 δεν έχουν, αλλα με το patchακι εισαι κομπλε.

Ϊσως να μπορείς να το χρησιμοποιείσεις και στα ΗΟΜΕ..?

Δημοσ.
έχω original τα XP Home άλλα όταν αγόρασα τον υπολογιστή του έβαλα τα WinXP Pro τα οποία δεν ήταν original άλλα ήταν "ραγισμένα εως σπασμένα".

Τώρα λέω περάσω τα XP Home για να έχω όλες τις αναβαθμίσεις της Microsoft.

Μπορείτε να μου πείτε τις διαφορές ανάμεσα στις δύο εκδόσεις του λειτουργικού?

υγ. έψαξα άλλα δεν τις βρήκα μαζεμένες' date=' απο ένα σημείο και μετά χάθηκα και για το λόγο αυτό ανοίγω νέο topic.[/quote']

Μαλλον δεν εψαξες σωστα 1 λεπτο μου πηρε :mrgreen:

http://www.microsoft.com/windowsxp/pro/howtobuy/choosing2.mspx

System restore φυσικα και εχουν τα home

κυριοτερες διαφορες αφορουν τη δικτυωση,κρυπτογραφιση, remote,υποστηριξη πλεον του ενος cpu.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...