tempo Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2005 έχω original τα XP Home άλλα όταν αγόρασα τον υπολογιστή του έβαλα τα WinXP Pro τα οποία δεν ήταν original άλλα ήταν "ραγισμένα εως σπασμένα". Τώρα λέω περάσω τα XP Home για να έχω όλες τις αναβαθμίσεις της Microsoft. Μπορείτε να μου πείτε τις διαφορές ανάμεσα στις δύο εκδόσεις του λειτουργικού? υγ. έψαξα άλλα δεν τις βρήκα μαζεμένες, απο ένα σημείο και μετά χάθηκα και για το λόγο αυτό ανοίγω νέο topic.
ba_eas Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2005 Μία που εμένα με καίει αφάνταστα...είναι ότι τα home δεν έχουνε μέσα Remote Desktop.... Είναι κάτι που με τρώει..... Τώρα γιατί με τα Pro δεν θα έχεις update δεν το κατάλαβα....
NoD Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2005 Γιατί η MS έχει ανακοινώσει ότι σταματάνε τα Updates για οποιοδήποτε πειρατικό λειτουργικό της.
martyras Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2005 Des edw: http://www.microsoft.com/windowsxp/pro/howtobuy/choosing2.mspx
Shadowthief Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2005 Akoma mia p@p@ria tis MS. Anyway, ontws poies alles diafores yparxoyn metaksy pro kai home?
gfilippas Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2005 Αν έχεις συνδεμένους σε δίκτυο υπολογιστές, τότε τα pro είναι η μόνη λύση. Πέρα απ' αυτό δεν υπάρχουν σημαντικές διαφορές.
FELIX Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2005 Μία που εμένα με καίει αφάνταστα...είναι ότι τα home δεν έχουνε μέσα Remote Desktop....Είναι κάτι που με τρώει..... Τώρα γιατί με τα Pro δεν θα έχεις update δεν το κατάλαβα.... den mporeis apo to cd twn pro na to kaneis install sta home?sta 2k exw dokimasei kai ginete.sta home to dokimases? to Remote Desktop lew
kleidokratwr Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2005 ta pro exun system restore enw ta home, nomizw oxi. ayth prepei na einai h vasiki diafora. opws kai ayth meta security. dld ta pro einai ftiagmena gia epixeiriseis dld prepei na einai an8ektika se eidikes epi8eseis..
_VIC_ Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2005 ta Home paizoun se diktuo alla se ena sugekrimeno ari8mo apo pc nomizw mexri 6 pc
polaki Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2005 παντως καπου κυκλοφορει ενα patch για system restore (το οποιο με εχει σωσει 1 φορά και με έχει γραψει κανονικα τουλαχιστον σε 4 περιπτώσεις που βασίστικα πάνω του και κατέλιξα σε φορματ) για τα 2003.. Τα 2003 δεν έχουν, αλλα με το patchακι εισαι κομπλε. Ϊσως να μπορείς να το χρησιμοποιείσεις και στα ΗΟΜΕ..?
adams Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2005 έχω original τα XP Home άλλα όταν αγόρασα τον υπολογιστή του έβαλα τα WinXP Pro τα οποία δεν ήταν original άλλα ήταν "ραγισμένα εως σπασμένα". Τώρα λέω περάσω τα XP Home για να έχω όλες τις αναβαθμίσεις της Microsoft. Μπορείτε να μου πείτε τις διαφορές ανάμεσα στις δύο εκδόσεις του λειτουργικού? υγ. έψαξα άλλα δεν τις βρήκα μαζεμένες' date=' απο ένα σημείο και μετά χάθηκα και για το λόγο αυτό ανοίγω νέο topic.[/quote'] Μαλλον δεν εψαξες σωστα 1 λεπτο μου πηρε http://www.microsoft.com/windowsxp/pro/howtobuy/choosing2.mspx System restore φυσικα και εχουν τα home κυριοτερες διαφορες αφορουν τη δικτυωση,κρυπτογραφιση, remote,υποστηριξη πλεον του ενος cpu.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.