giogr4 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2005 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2005 είμαι φοιτητής στην Θεσσαλονίκη και σκέφτομαι να βάλω izi adsl από την Tellas(384/128).Διάβασα όλες τις δημοσιεύσεις σχετικά με την υπηρεσία αυτή αλλά έχω κάποιες ακόμη απορίες: -πόσο θα είναι το συνολικό μηνιαίο κόστος; -μήπως θα υπάρξει πρόβλημα με τον ΟΤΕ για τη ADSL γραμμή και καθυστερήσει η συνδεσή μου; -θα έχω καλές ταχύτητες; υπάρχει μήπως κανείς που να έχει αυτή την υπηρεσία και ποιες είναι οι εντυπώσεις του; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ksessalonikios Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2005 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2005 σχετικα με το αν θα υπαρξει καθυστερηση,σε μενα που μενω τουμπα εκανε 15 μερες να παρω γραμμή,αναλυτικα το χρονοδιαγραμμα στο http://www.insomnia.gr/vb3/showpost.php?p=730955&postcount=86 στη ταχύτητα δεν εχω προβλημα ιδιαιτερο,σε καλους σερβερ πιανω συμφωνα με το du meter 46-47 λιγο με τα πινγκ ειμαι δυσαρεστημενος,στο nba live με φορθνετ ντεμο ειχα καπου στα 150 τωρα εχω 250 και πάνω,τελος για την τιμή ακομα δεν μου εχει ερθει λογαριασμος αλλα 99,99% θα ειναι 51€ περιπου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giogr4 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2005 ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση!εγω μένω χαριλάου. 46 - 47 εννοείς την ταχύτητα στα downloads έτσι; τα 51ευρώ που αναφέρεις πρέπει να είναι μόνο για αυτά που πληρώνεις στην Tellas και το πάγιο toy OTE για την γραμμή ADSL.Δεν υπάρχει πάγιο και για την γραμμή PSTN;Το πάγιο για την γραμμή PSTN μήπως ξέρεις αν συμπεριλαμβάνεται και αυτό στον ενιαίο λογαριασμό που έρχεται από την Tellas; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ksessalonikios Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2005 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2005 ναι για την ταχύτητα στο κατέβασμα αναφέρομαι,τα 51€ ειναι για όλο το πακετο,παγιο γραμμής στην τελλάς και προβάιντερ τελλάς,στο ίζι δεν πληρωνεις το παγιο γραμμής στον οτε,στο οτε δινεις μονο το παγιο της pstn που αυτα τα λεφτά ουτως ή αλλως στα παιρνει,εγω εβαλα και προεπιλογη φορέα την τελλάς και εχω και 2 ωρες δωρεαν αστικα τηλεφωνα το μήνα (αν τα υπολογισα σωστα ισοδυναμει σε 3€ περιπου),οποτε 51-3=48€/μηνα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giogr4 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2005 και εγώ σκέφτομαι να βάλω προεπιλογή φορέα την Tellas, οπότε 48ευρώ/μήνα θα πληρώνω εκτός απο το πάγιο της γραμμής PSTN του ΟΤΕ για 384/128.οκ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giogr4 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2005 Ξέχασα να ρωτήσω πως αν βάλω Tellas για 2 χρόνια και αυξηθεί η ταχυτητά μου τον 2ο χρόνο στα 512/128 θα αυξηθεί λογικά και το πάγιο της γραμμής ADSL έτσι;...οπότε αυτόματα αυξάνει και ο λογαριασμός. γίνεται όμως να μειωθεί ο λογαριασμός εάν πέσουν οι τιμές μέσα στα 2 χρόνια ή οι τιμές αυτές θα μείνουν ανεπηρέαστες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ksessalonikios Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2005 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2005 στο συμβολαιο αναφερει οτι οποιαδηποτε αλλαγη στο τιμολογιο της τελλας εχει αμεση επιροή και στους παλιους συνδρομητές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giogr4 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2005 επίσης: "Η γραμμή ανήκει στην Tellas, οπότε αν θελήσεις κάποια στιγμή να αλλάξεις ISP θα χάσεις και τη γραμμή και θα χρειαστεί να ξανακάνεις αίτηση στον ΟΤΕ (ή σε κάποιον άλλο ISP που δίνει "δικές του" γραμμές)." ισχύει αυτό; και ο λογαριασμός έρχεται κάθε 2 μήνες; ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ksessalonikios Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2005 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2005 nai----nai Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korales Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2005 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2005 1.Ta dwrean thlefwnhmata einai 4 wres ana logariasmo o opoios erxetai ana dimhno 2.An ypar3ei meiwsh timwn thn epwfeleisai kai esy 3.To modem sou menei kai den sto pairnoun pisw opws se alles etairies aka HOL 4.Thn grammh thn xaneis an alla3eis provider 5.O logariasmos einai 52 to mhna syn to pagio ths PSTN h ISDN ston Ote 6.12 meres ekane na energopoih8ei h grammh thn 13h mou steilane me courrier to modem to splitter kai meta apo oute 1 wra hmoun online 7.Meso oro katebazw me 39 - 40 8.An kaneis dieth syndesh ton deytero xrono se anebazoun sto amesws epomeno paketo dhl an exeis 384 pas 512 kok ALLA megalwnei to pagio tou ote gia thn ADSL Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ntsili Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2005 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2005 6.12 meres ekane na energopoih8ei h grammh thn 13h mou steilane me courrier to modem to splitter kai meta apo oute 1 wra hmoun online na ypothesw oti oi 12 meres poy anafereis einai ergasimes? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giogr4 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2005 korales isoun poli dieukrinistikos.euxaristo.... den eipes tipota gia automati proepilogi Tellas. Den epibarinei katholou ton logariasmo efoson den kaneis pano apo 2 ores ton mina etsi? ntsili apo oti exo katalabei ennooun ergasimes meres Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Paulous kriti Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2005 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2005 22 meres ergasimes aptin Tellas gia tin grammi,me piran simera tilefono kthaxo to paketo se 2 meres.Sto tsak me prolaban na pigena ston pOTE! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.