Προς το περιεχόμενο

Δε κατεβαίνει τίποτα με e-mule

ecthelion79

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά, τι πρέπει να κάνω για να κατεβάσω ένα μαμημένο αρχείο στο καταραμένο το emule; Μοιράζομαι κοντά 100 GBs αρχεία (κανονικά, όχι τα program files!) και έχω δοκιμάσει και όλα όσα αναφέρονται στο site του e-mule για να μειωθεί ο χρόνος αναμονής. Και πάλι όμως, για ένα αρχείο που έχει 300 πηγές πρέπει να περιμένω ένα τέταρτο για να βρεθεί ένας από τους τριακόσιους να αρχίσει να μου το στέλνει, με την αστρονομική ταχύτητα των 4.72 Kbps (έχω DSL). Τι να το κάνω λοιπόν που έχει τα άντερά του, αν δε μπορώ να κατεβάσω τίποτα, ούτε καν τα πιο δημοφιλή αρχεία; Ξέρει κανείς αν μπορώ να κάνω κάτι για να βελτιωθεί η κατάσταση, ή απλά είναι πατάτα το πρόγραμμα;

Δημοσ.

εκανες test port??? exeis high id??? to firewall ειναι ρυθμισμενο σωστα?? (δοκιμασε να το κλεισεις για λιγο). καλος οδηγος ρυθμισεων υπαρχει στο adslgr.com

Δημοσ.

Etsi einai to emule, ths ypomonhs more den mpa na anoigeis portes parathyra mpalkonoportes , stis oyres spania pairneis kalytero priority, o logos poly aplos, den pairneis credit otan kaneis genika upload h share polla arxeia, pairneis credit mono se aytoys poy anebazeis, opote an pas na katebaseis ena arxeio poy den to exoyn aytoi poy anebazes eisai sthn idia moira akoma kai an den eixes anebasei oyte byte, oi theories lene otan an to xrhsimopoieis mhnes kapoia stigmh arxizeis kai pairneis kalytero priority pantos taxytes apo torrent h akoma kai DC++ den tha tis deis sto emule, akoma kai na tis deis tha einai se peak kai oxi sustained.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...