Γιάννης Platano Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2005 Ενα πολυ καλο προγραμμα που εγινε καλυτερο με την νεα του εκδοση. Θα το βρειτε εδω
Anduril Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2005 Δεν ξερω ρε φιλε,εγω το ειχα βαλει πριν 2 μηνες το προγραμματακι και μου εκανε ανω κατω το συστημα...αναγκαστηκα να κανω format...μπορει βεβαια να ηταν ηδη το συστημα ανακατεμενο και να μην εφταιγε αυτο,αλλα οτι μου το εκανε χειροτερα το εκανε...φιλικα παντα.
Γιάννης Platano Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2005 Το εχω πααρ πολυ καιρο χωρις κανενα προβλημα...Μαλλον κατι αλλο θα εφταιγε...
kleidokratwr Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2005 kai egw to evala alla sernetai. etsi 3anaperasa sto 4 pou akoma kalyptei tis anages mou mia xara. eseis pou to dokimasate eidate kamia diafora apo to 4??? egw den eida kamia gi ayto kai rwtaw .
Isis Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2005 εμενα πρωσοπικα δεν μου αρεσε καθολου. το εβαλα τρεις φορες σε διαφορα διαστηματα, αλλα παλι τιποτα. tune up utilities 2004 4ever...
theopag Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2005 Δοκιμαστικά το είδα και εγώ σε δύο υπολογιστές... Καλό είναι και μπορεί πολύ καλό στην κατηγορία του (και σίγουρα στην κατηγορία τιμή/απόδοση) αλλά το θέμα είναι πόσο χρήσιμο είναι... Προσωπικά όλα αυτά τα προγράμματα αν και τα βάζω σε άλλουσ υπολογιστές επειδή μου το ζητάνε, στο δικό μου δεν θέλω.. δεν νομίζω ότι συνεισφέρουν και πολύ..ιδίως σε καινούρια συστήματα...
Theodore Tsi Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2005 alli mia psifos sto system mechanic 5!
giorgos th. Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2005 kai go an kai einai kala programmatakia den ta polixrisimopoio.ante gia kana kseskartarisma tis registry..gia alla oxi.
Shadowthief Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2005 Ki egw ta apofeugw. To system mechanic 5 to dokimasa 2 fores gia defrag alla mou kollise kai tis 2. To tune up to dokimasa kai ekana kati m@l@kies sti registry ki efage format to pc. Eimai kai gantemis! Anyway xreiazetai prosoxi me auta ta progs kyriws se oti exei na kanei me registry.
polidis Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2005 To xrisimopoio apo tin version 3,8 kai mexri tin 4. evala tin 5 ala mou to ekane ligo poli patata to systima kai girisa pali stin 4 poli kalitery apo tin 5. Alla to Nr.1 einai to TuneUp Utilities 2004 den ftanete
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.