Προς το περιεχόμενο

Περιεργος θορυβος?

LuNaTiC

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω εδω και καιρο ακουω ενα ζζζζζζζζζζζζ σαν ενα ανεμηστιρακι να εχει πολυ σκονη...δεν εδωσα σημασια....πριν λιγο μου μπηκαν υποψιες...λες να φταιει το τροφοδοτικο ? βαζω το αυτι ...ακουγα απο εκει κατι...μετα επεσε το ματι μου πανω στο πολυμπριζο...!!! προσεχω πιο καλα ..απο εκει ειναι ο ηχος...

τωρα το κουφο....! οταν το ΠιΣι δουλευει 100% cpu τοτε ακουω τον θορυβο....αμα δουλευει πιο λιγο...δεν τον ακουω..

Ακουω συμβουλες...να παω να αγορασω κανα νεο πολυμπριζο?

Δημοσ.

Dokimase na bgaleis opia alli siskeuei exeis pano sto polimprizo

An exeis polimprizo me asfalia einai pio logiko na to kanei

An deis oti sinexizei na kanei ton hxo me adeio polymrizo dokimase ena allo pou exeis spiti sou.

Egw tetio problima eixa me syskeues pou exoun metasximatisti opos fotistiko grafiou me lampa fthorioy. To aposindesa kai stamatise o hxos apo oles tis siskeues

Δημοσ.

Κάτι σου τραβάει μεγάλο ρεύμα εκείνη την ώρα και ακούς το hum των 60Hz... Επειδή τα psu είναι forward switching τροφοδοτικά στα 50KHz δεν κάνουν θόρυβο τα μαγνητικά τους, όταν είναι να καούν απλά σκάνε και πέρνουν φωτιά...

Οπότε, πες τι άλλη συσκευή έχεις πάνω στο πολύμπριζο...

καλό είναι να μην τραβάς πολύ ρεύμα από μια πρίζα ή γραμμή όταν δεν έχεις καλή καλωδίωση ή η ασφάλεια στον πίνακά σου είναι μικρή...

Δοκίμασε να βάλεις το psu κατευθείαν πάνω στην πρίζα και όλα τα άλλα στο πολύμπριζο σε άλλο φις, παρόλο που πάλι θα είναι στην ίδια γραμμή (ίδιο δωμάτιο) δεν θα σου τραβάνε ρεύμα από το ίδιο φις...

Δημοσ.

τελικα αλλαξα πολυμπριζο και παπαλα ο θορυβος...εξαφανιζολ

τι λετε αν αφηνα το παλιο επαιζε chance να παθω κανα χουνερι?

Δημοσ.

poli pithanon na pathaines kati.emena ena polimprizo otan arxize na douleuei pio full to pc mou erixne tin asfaleia.kai den eftaige i asfaleia.gia tin grammi tis itan parapano apo arketi.kapou eixa diavasei pos se ena polimprizo genika i katanalosi den tha prepei na ksepernaei to 80% tis paroxis tou se reuma.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...