red30 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2005 Απ' οτι διαπιστώνω πρόκειται για κλασική απάτη του ΟΤΕ. Γιατι; Διοτι εχω DSL χωρις να εχω συνδεδεμένο modem ΟΥΤΕ και netmod (ISDN αρα ουτε και υποκλοπη). Εχω και τρέχει μονίμως το adwatch (του ad-aware), το bitdefender και το admunch που κόβει διαφημίσεις αλλα και οτι αλλο εσυ του πεις. Εκτος αυτων κραταει και πραγματικό log οπου πηγαίνεις και οτι κατεβάζει (.htm, .jpg, ΟΛΑ ΟΜΩΣ!) . Το τηλεφωνο ειναι ιδιαιτερο, δεν εχει συσκευές (εκτος μιας, διπλα στο netmod) και δεν υπάρχει θέμα τσοντο-κατάστασης, ουτε Ροζ γραμμούλα.... Ε! λοιπον προχθες ελαβα λογαριασμό με 60ε ΔΙΕΘΝΩΝ κλησεων. Με 1 και μόνη κλήση! Φυσικα δεν έχω dialer ουτε κατι περίεργο στο pc... Εδω λέμε δεν έχω συνδεση του pc με τηλέφωνο!!... Δεν παω να δω τι κλήση ειναι γιατι θα συγχιστω τόσο που θα τους πιάσω απο το λαιμο , σιγουρα πραγματα.
wert Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2005 Απ' οτι διαπιστώνω πρόκειται για κλασική απάτη του ΟΤΕ. Τελικά αυτός ο οτέ ή ληστής είναι η δεν ξέρω τι να πω Τελικά μας κοροϊδεύουν και μας κάνουν ότι θέλουν και δεν λέμε και κουβέντα. Ακούστε και αυτό αν και off topic αλλά πάει στην εισπρακτική πολιτική σίγουρα. Περνάω μια μέρα από μια περιοχή και όπου πήγαινα άκουγα ότι συζητούσαν για τα τηλέφωνα. Κάποια στιγμή ρώτησα έναν τι έγινε. Έκοψαν οι αθεόφοβοι τα τηλέφωνα από ένα χωριό γιατί λέει είχαν καθυστερήσει να πληρώσουν. Μα όλοι;;;;;;;;;;;;; Οχι βέβαια. Απλά δεν είχαν στείλει τις ειδοποιήσεις και μετά λέει έκαναν και τη δουλειά τους αυτό που λέει ο νόμος. Και φυσικά ο κόσμος πλήρωσε και τις επανασυνδέσεις. Κι ας έκαναν και αλλιώς Γίνονται και στη Ζιμπάμπουε αυτά ρε παιδιά;
androu Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2005 Γενικώς ο ΟΤΕ λόγω μονοπωλίου . διότι τα καλώδια είναι δικά του.. Κάνει ότι του κατέβει διότι όλοι εξαρτώνται απο αυτόν ... Ακόμα και η vivodi νοικιάζει γραμμές απο τον ΟΤΕ. Η μαγκιά θα ήταν η κάθε εταιρεία να είχε και δικιά της καλώδίωση (πως δεν ξέρω) και έτσι θα έβλεπε ο ΟΤΕ ...
sokins Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2005 παιδια κι εγω το ιδιο προβλημα ειχα σ'αυτο το λογατιασμο του οτε και εκανα φραγη.Θα δουμε τωρα τι θα γινει.Με τους κωδικους και τα password τι γινεται; μπορουν κι αυτα να μας τα υποκλεψουν και να μας σηκωσουν τα λεφτα απο την τραπεζα;
haris_ch02019 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2005 mia fora irthe o logariasmos me kliseis se cook islands 70euro.sthn arxh psiliastika dialer parolo pou exw kai firewall kai adware ktl.koitontas thn analytiki katastasi twn klisewn parathrhsa oti kapoies kliseis eixan ginei se wres pou den imoun internet.ara den paizei na me xrewne tin wra pou sindeomouna h tin wra pou imoun online.(ksexasa na pw oti apo tote pou exw internet PANTA aposindeo to modem apo to pc otan bgainw) .episis den paizei na itan roz tilefwno apo to spiti.profanws loipon kati allo symbaineii!!! ti kanei niaou niaou sta keramidia kai brisketai pros Maroussi meria??? P.S otan piga sto OTE deixnontas ton logariasmo kai rwthsa ti paizei mou eipan oti einai roz tilefwno kai oxi klisi apo internet"giati emfanizetai diaforetika sthn analitiki.."na sas pw tin alitheia den tous pistepsa.alitheia kserei kaneis an ston logariasmo mporei na fainetai ti eidous klisi htan??? to mono sigouro einai h fragh.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.