blackwar Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2005 Έμεινα έκπληκτος για την τρομερή και φοβερή εξυπηρέτηση που είχα από την pixmania και είναι η πρώτη φορά που παραγγέλνω πράγματα από το εξωτερικό εκτός cds και βιβλία που έχω παραγγείλει άπειρες φορές από το amazon. Αλλά και πάλι τέτοια εξυπηρέτηση σαν της pixmania δεν την είχα άλλη φορά ούτε και από ελληνικά e-shop. Συγκεκριμένα παράγγειλα 5 πράγματα 1 εκτυπωτή, 1 σκανερ, 1 οθόνη, 1 dvd player, και 1 φωτογραφική μηχανή τα οποία τα βρήκα πολύ πιο φθηνότερα από την ελληνική αγορά. Πέμπτη 3/2 πρωί 9 η ώρα έκανα την παραγγελιά και στις 10 η ώρα με πήρανε τηλέφωνο από την Γαλλία (στο κινητό και στα ελληνικά παρακαλώ) λέγοντας μου πως τα πράγματα θα τα στείλουν σήμερα κιόλας (αυτό θα πει on line κατάστημα!!!) Εγώ εντωμεταξύ να έχω μείνει έκπληκτος για το πόσο γρήγορα ‘δρασανε’ εντάξει λέω όποτε την Δευτέρα λογικά θα τα έχω αφού μεσολαβεί σαββατοκύριακο έλα όμως που γρήγορα βγήκα ψεύτης στην σκέψη μου γιατί το βράδυ στις 10 η ώρα μου στέλνουν e-mail και με ενημέρωναν πως τα δεματά έχουν φύγει με DHL εντωμεταξύ στο ελληνικό sait της DHL βάζω τον κωδικό Αποστόλης να δω που βρίσκονται οι κουτές και βρισκόντουσαν στις 11:15 το βράδυ στις αποθήκες της DHL στο Βέλγιο Όποτε λέω μια χαρά πάμε και την Δευτέρα θα τα έχω σίγουρα και βγαίνω για δεύτερη φορά ψεύτης. και σήμερα Παρασκευή 4/2 στις 1 το μεσημέρι χτυπάει το κουδούνι λέω ποιος είναι? Από την DHL είμαστε έχετε κάτι δεματά από Γαλλία!!! Εκεί παιδία έμεινα με το στόμα ανοιχτό σαν Μ@@@@@ς Τι να πω πολλά συγχαρητήρια στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της pixmania, και γενικά σε όλο το κατάστημα …….. Άραγε ποτέ θα δούμε τέτοια δείγματα και από τα ελληνικά e-shop???? Όσο αναφορά την ταχεία εξυπηρέτηση και φυσικά τις τιμές?? Μάλλον ποτέ…….???
skiabox Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2005 gia dose url na to koitaksoume.sta aglika einai i selida?
pesta Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2005 Το μόνο κακό που έχει το pix mania κατα την γνώμη μου είναι πως δεν σου στέλνει τα πακέτα σου με Courier ή ΕΛΤΑ παρα μόνο με το Express που μια πινέζα να πάρεις 10 ευρώ θα σου πάρουν.
pesta Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2005 Nai exei alla mporei na mou pei kanenas gia to an stis times tous uparxei FPA h oxi. Rotao giati eida mia timh pou sto e-shop to idio antikeimeno kanei 45 euro eno sto pixmania 31 euro.
Aligator21 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2005 Μια ματιά που του έριξα, όντως έχει αρκετά καλές τιμές. Εαν είναι και η εξυπηρέτηση όπως λές, τότε αξίζει να την δοκιμάσουμε
skyline_gr Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2005 Oi times exoun kai fpa kai ta panta. Ena ektupwth kai ena scanner thelw na parw twra apo kei. Sto fthnwtero ellhniko katasthma (apo ta on-line kai mh) mou bganei 300+ eurw kai apo to pixmania 246 sta opoia sumparilambanontai 40 eurw metaforika kai extra egguhsh. Xwris auta dhladi bgainei ligotero apo 200 eurw se sxesh me ta 300+ edw :S Pantws den einai se ola ta pramata fthnoteroi apo edw. px ena kinhto thlefwno h mia karta grafikwn bgainei akribotera ekei........
AGGANIS13 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2005 Καλημερα Να πω και εγω την δικη μου πρωτη εμπειρια απο την pixmania..... Ηθελα να αγορασω αρκετα πραγματα και κατεληξα σε αυτο το site. Ηθελα μια φωτογραφικη μηχανη SONY T3 με 256mb καρτα, εναν εκτυπωτη CANON IP5000, ενα dvd recorder με σκληρο δισκο LG (80GB HD), 3 UPS TRUST και κατι αλλα ψιλοπραγματα... Την Δευτερα το απογευμα εβαλα την παραγγελια υψους 1565 ευρω μαζι με τα μεταφορικα. Μετα απο περιπου 30 sec με πηρε τηλ μια κυρια απο Γαλλια και στα Ελληνικα μου ειπε οτι η παραγγελια σας θα παραδοθει το αργοτερο την Πεμπτη. Να σημειωσω εδω οτι μενω επαρχεια. Την Πεμπτη το πρωι λοιπον μου ηρθαν τα πραγματα οπως ακριβως μου ειπε. Οι ανθρωποι ειναι καταπληκτικοι. Υπολογιζω οτι αν τα ιδια πραγματα αν τα επαιρνα απο Ελλαδα θα πληρωνα 400 ευρω περισσοτερα. Εννοειται οτι απο εκει θα ψωνιζω πλεον. !!!!! PIXMANIA !!!!! λοιπον
pesta Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2005 Μια ερώτηση ρε παιδιά γιατί δεν έχω ψωνίσει ποτέ από εκεί. Το κατάστημα βρίσκεται Γαλλία και όχι Ελλάδα, γιατί το site είναι γραμμένο στα ελληνικά.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2005 Μια ερώτηση ρε παιδιά γιατί δεν έχω ψωνίσει ποτέ από εκεί. Το κατάστημα βρίσκεται Γαλλία και όχι Ελλάδα, γιατί το site είναι γραμμένο στα ελληνικά. Για να ψωνίζουν Έλληνες... Αυτό λέγεται marketing.
Japan Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2005 To exoyn kanei sxedon se oles tis glosses, ki exoun ypallilous stin Gallia gia tin kathe glosso. Chryssa
ksp Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2005 Οι μεγάλες εταιρίες έτσι γίνονται. Με καλή εξυπηρέτηση και άψογη συμπεριφορά. Εγώ πριν από λίγες μέρες παρήγγειλα ένα βιβλίο από το ΑΜΑΖΟΝ (εδώ στοιχιζε 120 εύρώ και ένα μήνα για να μου το φέρουν), στο ΑΜΑΖΟΝ βρέθηκε με 40 ευρώ και ενώ άργησε η παραγγελία και νόμιζα ότι χάθηκε, μου έστειλαν με UPS άλλο σε αντικατάσταση, δύο μόλις μέρες από την αποστολή του e-mail και προχθές ήρθε και το πρώτο...! Σε δεύτερο e-mail ότι έλαβα και δεύτερο βιβλίο, η απάντησή τους είναι να το κρατήσω για να θυμάμαι τις υπηρεσίες της ΑΜΑΖΟΝ...! Έτσι χτίζεται το όνομα και η εταιρία κάνει τρελές πωλήσεις. Εδώ αν πας να σου αλλάξουν κάτι σου βγάζουν την ψυχή...
deathlok Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2005 kalo to pixmania alla ekopse tis oikonomikes lisis gia metaforika.to oti sas erxonte grigora einai apotelesma kai ton megalon metaforikon.(kai tis amesotitas bebea pou etoimazoun tis paragelies)
elteo Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2005 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2005 Καλό site οργανωμένο και με μεγάλη ποικιλία! αλλά μην το θεοποιούμε κιόλας... έχει πολύ καλές τιμές αλλά ενδεικτικά κοίταξα για το Νokia 6260 μου που αγόρασα πριν 1 μήνα στα 396 ευρώ τελική με δωρεάν τα μεταφορικά από ελληνικό eshop και στο pixmania το είχαν 385 (!) ευρώ γράφοντας μάλιστα και επιδεικτικά ότι εξοικονομείτε 107 ευρώ μιας και η πραγματική του τιμή είναι 492 (!!!!) ευρώ. Καραλολ...μας δουλεύουν κιόλας! Καλό αλλά όχι για τα πάντα που πουλά!
Super Moderators paredwse Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2005 Οι μεγάλες εταιρίες έτσι γίνονται. Με καλή εξυπηρέτηση και άψογη συμπεριφορά.[...] Έτσι χτίζεται το όνομα και η εταιρία κάνει τρελές πωλήσεις. Εδώ αν πας να σου αλλάξουν κάτι σου βγάζουν την ψυχή... Έτσι ακριβώς. Μαγκιά τους' date=' ΙΜΗΟ, να μας τα παίρνουν τέτοιοι επαγγελματίες. Είχα πάει (ο ανόητος) πριν χρόνια να παραγγείλω αγγλικό βιβλίο από τον Ελευθερουδάκη και μου ζήτησαν ειδικό ποσό για την παραγγελία!!! Τους λέω "[i']ρε παιδιά, δεν θέλω το βιβλίο αύριο, με την επόμενη φουρνιά που θα φέρετε, σε ένα, σε δύο μήνες, χαλαρά[/i]", τίποτα αυτοί, ήθελαν ειδικό αντίτιμο μόνο και μόνο για να κάνουν την παραγγελία (λες και θα στέλνανε καβαλάρι με άλογο στην Αγγλία ειδικά για μένα) και φυσικά χρέωναν και ένα 15-20% πάνω από την αναγραφόμενη τιμή του βιβλίου, για το εμπορικό τους κέρδος. Και μετά κλαίγονται ορισμένοι για τις χαμηλές πωλήσεις και το Internet. Ας πρόσεχαν...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.