#DiNoS# Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Έχω βρει ένα...μου έχει φύγει το κεφάλι! Είναι τέλειο!!!!! λέω να το κάνω αλλά έχω μερικές ερωτήσεις... 1) Πως μπορείς να κάνεις το Cosmos S Nickel/mirror finish από την εξωτερική μεριά; 2) καθώς έγραφα την πρώτη, ξέχασα τις υπόλοιπες!:lol: Βαφη σε φουρνο...αλλα νομιζω δεν θα γινει μονο η εξωτερικη μερια..αλλα ολο το πλαινο θα γινει χρωμιομενο..γιατι το βουτας μεσα.. Πολύ ωραίο!!! (το cosmos πάντα μου άρεσε πολύ) Αλλά ντύσε και τις τρύπες που κοψες αν περνάς καλώδια απο μέσα. Δεν πολυχρειαζεται..γιατι δεν κοβεται το καλωδιο τοσο ευκολα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NOPSTRIM Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Για να κάνω αυτό που λες, δεν πρέπει να το πάω σε κάποιον; Εγώ εννοώ μόνος μου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
#DiNoS# Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Για να κάνω αυτό που λες, δεν πρέπει να το πάω σε κάποιον;Εγώ εννοώ μόνος μου... Μονος λιγο δυσκολο..αν και νομιζω πως υπαρχουν αυτοκολλητες ζελατινες που ειναι χρωμιομενες..σαν τις φιμε που βαζουν στα αμαξια.. Το θεμα ειναι οτι ειναι δυσκολο και θελει προσοχη..επισης δεν ξερω που βρισκεις εδω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NOPSTRIM Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 AAA very nice!!! Καλά θα το ψάξω το θέμα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MixalisX Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 AAA very nice!!! Καλά θα το ψάξω το θέμα! αν δεν σε ενδιαφέρουν τα λεφτά, μπορείς να το χρωμιώσεις κανονικά. Μιλάμε για κανονική επιστρωση χρωμίου όχι ζελατίνες και σπρει της πλάκας. Υπάρχουν μαστορες, ξέρω στην θεσσαλονίκη τουλαχιστον. Αλλά ετοιμάσου να βάλεις πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη.... Προσοχή! Για να πριάσει το χρώμιο πρέπει μέταλο να είναι σιδερένιο ή να περιέχει σε μεγάλο βαθμό σιδερο. Αν! Αν είναι αλουμίνένιο το κουτί μπορείς να κάνεις άλλη μαγκιά (και μάλιστα πολύ οικονομική). Μπορείς με τα κατάληλα εργαλεία ( τροχός πάνινος και σαπουνάκι για αλουμίνιο) και πολύυυ τρίψιμο μπορείς να φθάσεις το ίδιο και καλήτερο αποτέλλεσμα. ΥΣ: για τους δυσπιστους, η nasa κατασκευάζει τα κάτοπτρα των τηλεσκοπίων της απο αλουμίνιο. Παλιά υπήρχε μόνο μιά τελική πολύ λεπτη επίστροση αλλουμινίου αλλά πλέον βρέθηκε τρόπος να κατασκευάζονται κάτοπτρά απο ένα και μόνο ατόφιο κομμάτι αλλουμινίου (αυτό επιτιχάνεται με μια διαδικασία παρόμια με αυτή του ''γυαλίσματος'' που ανέφερα νωρίτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 ορίστε ένα τριμμένο stacker με τον τρόπο που λέει ο MixalisX btw #DiNoS# o πίσω ανεμιστήρας σου είναι ανάποδα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzouv Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Παιδες δειτε εδω μονταρισμενα κουτια να παθετε πλακα!! οτι να'ναι κανουν οι ανθρωποι μεχρι και σε μπουκαλι ballantines pc στησανε!!!http://images.google.gr/imgres?imgurl=http://farm2.static.flickr.com/1137/555781841_e15488ad5a.jpg&imgrefurl=http://www.darkroastedblend.com/2007/06/cool-computer-case-mods.html&usg=__dQsdmwI7PucHesa-p1m4v2xZC8A=&h=375&w=500&sz=51&hl=el&start=36&um=1&tbnid=eykwzjcPhA_55M:&tbnh=98&tbnw=130&prev=/images%3Fq%3DMOD%2BCASES%26ndsp%3D21%26hl%3Del%26lr%3Dlang_el%26client%3Dfirefox-a%26rls%3Dorg.mozilla:el:official%26sa%3DN%26start%3D21%26um%3D1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NOPSTRIM Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 ok παιδιά! θα το ψάξω και άλλο και όταν έρθει η ώρα θα Postαρω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
#DiNoS# Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 ορίστε ένα τριμμένο stacker με τον τρόπο που λέει ο MixalisX btw #DiNoS# o πίσω ανεμιστήρας σου είναι ανάποδα Το ξερω..εχω αλλαξει το airflow στο κουτι...3 βαζουν/3 βγαζουν... Παντος αυτο που λετε για το αλουμινιο θελει ΠΟΛΥ τριψιμο..και υπομονη.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 δεν είναι σωστά έτσι και νερό να έχεις πάλι το ίδιο πρέπει να κρατάς μπροστά εισαγωγή πίσω έξοδος κάτω εισαγωγή πάνω έξοδος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
#DiNoS# Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2009 δεν είναι σωστά έτσι και νερό να έχεις πάλι το ίδιο πρέπει να κρατάς μπροστά εισαγωγή πίσω έξοδος κάτω εισαγωγή πάνω έξοδος Οχι απαραιτητα..γιατι τα φανακια μου που κανουν εισαγωγη ειναι ψωφια (coolermaster) οποτε θελω αερα μεσα..να περναει..και ολος να βγαινει απο επανω.. φυσαει και το NB που ειναι ζεστουλι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stm00192 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Καποιες minor αλλαγές και στο δικό μου κουτάκι..... Foxconn bloorage M/B.... i7 920..... Adata 1333.... Έφυγε η Xigmatek και μπήκε μία True Black... αλλά δυστυχώς μαζί της έφυγε και το 22 fan του S από το πλάι... Μία Battle Axe κρυώνει πλέον την 4850.... Και τέλος προστέθηκαν και μερικά κόκκινα φουρφούρια για να ταιριάζουν με το κόκκινο της φωτιάς της Bloodrage Σύντομα θα μπεί άλλο ένα 12αρι στην True Black για διάταξη push and pull..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mits@kos Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2009 Χάζευα το thread κι είπα να ανεβάσω κι εγώ δυο δικές μου pics Είναι μόνο από το εξωτερικό, θα ανεβάσω και από το εσωτερικό του κουτιού asap (να βάλω τις νέες GPU coolers πρώτα ). Aν θα έχουν blue LED, τότε θα αλλαχθεί κι ο κάτω intake με έναν blue led... To κουτί είναι το CM RC690. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eSATA Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 χαζευα τα κουτακια σας και βλεπω οτι εχετε κρυμενα τα καλωδια εγω ρε γαμοτο δε μπορω να τα σημαζεψω με τιποτα...θα ανεβασω φωτογραφιες κοντινες να μου πειτε λυσεις....ισως να φταει η πανινη επενδυση των καλωδιων που εχει το τροφοδοτικο....τι να πω να καταλαβετε δε κλειενι το πλαινο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p_under Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 ποιο case εχεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα