pabou13 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 πολυ ωραιο pc vatos Oσο για τις ψυχτρες βλεπουμε, οτι αποφασισει το δικαστηριο :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NEKROMA Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 ακόμα δεν έχω κάνει την δοκιμή με η χωρίς τον Thresh περιμένω ξέρει αυτός έτσι είναι τώρα sorry για τις photos αλλά δεν ξέρω ακόμα να βγάζω χωρίς flash και με το iso μπερδεύω τα μπούτια μου ωραιο ,αλλα ειναι μικρο το πλαινο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 έχεις δει από κοντά stacker ? μόνο μικρό δεν θα το έλεγα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NEKROMA Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 έχεις δει από κοντά stacker ? μόνο μικρό δεν θα το έλεγα παρε ενα πλεξυ κουτι θα φενονται ολα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 ναι έδωσε τόσα λεφτά για το Stacker και θα πάει στο καγκούρικο plexy case Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 θα είναι σαν λαμπατέρ μετά ρε συ αυτά που φαίνονται από το στακερ είναι αρκετά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NEKROMA Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 κομπλε ειναι και ετσι ,αλλα αργοτερα δες για AC RYAN ACR-KX10908 FULLBAY ACRYLIC CASE BLACK AC RYAN ACR-KX10922 FULLBAY ACRYLIC CASE UVGREEN πολυ ανωτερα απο το δικο μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kapazo Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Λοιπον ακολουθει μια παρουσιαση του νεου μου case cosmos s , επειτα απο ενα καλο cable management και μερικες modes για βελτειωση της συνολικης ψηξης. Aρχικα στη προσοψη εχω βαλει ενα απιπλεον 12αρη fan το οποιο στηριζεται πανω στο hdd cage του παλιου μου κουτιου(armor junior) και εχει βιδωθει κανονικα στο αμαξομα το κουτιου , επεισης εχω και δυο fan controller ενα της lian-li και ενα akasa. Στη συνεχεια δυο φοτο απο το εσωτερικο για να δειτε το cable management και το cabl sleeving σε μερικα καλωδια του τροφοδοτικου το οποιο εκανα μονος μου(εχψ σκοπο να κανω ολα τα καλωδια οταν βρω χρονο) Και τελος δειτε ενα αφτοσχεδιο ram cooler με 2 8ριδες ανεμιστηρες η οποιο στηριζονται σε μια μπαρα απο αλουμινιου και η οποια εχει βιδωθει στην οροφη Γνωμες για την βελτιωση της εμφανισης και της λειτουργηκοτητας ευπροσδεκτες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosmasgr Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Ωραία η Moda για τις ram Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick#18 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 ωραι moda για τις μνημες οντος...αλλα τα καλωδια μ φενονται λιγο χυμα....μαζεψε τα λιγο...περνα κια κανενα πισω απ οτο mobo αν θες.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick#18 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 ααα...sorry δεν ειδα πως εγραψες οτι θα τα μαζεψεις...γραψε λαθος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kapazo Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 ααα...sorry δεν ειδα πως εγραψες οτι θα τα μαζεψεις...γραψε λαθος... Δεν πειραζει. Ενα απο τα μειονεκτηματα του cosmos s ειναι οτι το κενο που εχει απο πισω μεταξυ motherborad tray και το καπακι ειναι εκαχιστος το 24pin για τη μητρικη χοραει ισα ισα και αν βαλαω και αλλα καλωδια τοτε δε κλεινει το πλαινο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikpoth Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 η vga χοραει μετα την moda για τις μνημες??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_BASSstarlet_ Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Τα καλώδια των sata δίσκων έχουν πρόβλημα μόνο όταν τρακίζουν σε οξεία γωνία; Δεν πειράζει να τυλίγονται σαν ελατήριο όπως βλέπω σε πολλές φωτό εδώ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kapazo Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Η vga χωραει ανετα , εβγαλα τη φωτο την ωρα τον δοκιμων οπου ειχα βγαλει την vga. Οσο για τα καλωδια sata δεν εχουν προβλημα τοσο σε οξεια γωνια(οχι υπερβολες ομως) τοσο και σε σχημα ελατηριου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα