Sadman Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 stm00192 τα καλωδια θελουνε λιγο δουλεια ακομα βεβεα...αλλα ορεο κατα τα αλλα. ΥΓ1:Μεγιες ΥΓ2:Με τον καλο λογο παντα εγω.Ε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosmasgr Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Εγώ με το ζόρι τα εκρυψα καλά. Κόντεψα να τα κόψω κιόλας. Αμαν αυτό το Etasis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgep34 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 το δικο μου ερχεται σε λιγο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stm00192 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Ναι ρε γ@μώτο δεν παλεύεται με τα καλώδια το etasis! Παιδευόμουν μέχρι τισ 4 το πρωί χτες να τα συμαζέψω όσο γίνεται και μετα μου την έδωσε και τα άφησα έτσι. Έτσι και αλλιώς airflow δεν επιρεάζουν γιατί τα έχω όλα κολλημένα τέρμα πίσω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgep34 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosmasgr Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 LOL legendary post Γιώργο μπες στο http://www.imageshack.us και σήκωσε εκεί την φώτο. Αλλιώς επέλεξε την ως συννημένο στον επεξεργαστή κειμένου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vamire666 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Οριστε και το δικο μου αν και σε κανα μηνα θα παω για water cooling που γιαυτο θα με helpαρει o Vatos_locos λιγο προχειρες ειναι αλλα βαριομουν Λοιπον παμε και μεσα αυτο το κουλερ περα απο ομορφια δεν προσφερει και πολλα οποτε σε λιγο καιρο θα φαει φουντο για το σημαζεμα τον καλοδιον εφαγα αρκετα βραδια αλλα το πετυχα πιστευω και αλλη μια αυτα ακουω γνωμες αν εχετε να προτινεται κατι απο το θεμα φωτισμου με τα waterblocks τι χρωμα λετε να βαλώ??? βασικα επειδη θελω να το κανω λιγο dark λεω να πεταξω μοβ στους σολινες και λιγακι λευκο για να απαλεινη την ανιθεση με το μπλε ????η μουφα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pmichal Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Έχω το ίδιο κουτάκι... έχει κάνει πραγματικά πολύ καλή δουλεία με τα καλώδια. Ήταν να βάλω και την ίδια ψύκτρα, αλλά όπως λες και εσύ, όμορφη αλλά υστερεί σε επιδώσεις, και έβαλα μία thermaltake. Θα μελετήσω τις φωτό σου μπας και μαζέψω και εγώ λίγο τα καλώδια γιατί γίνεται χαμός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 stm00192 τα λευκά drivers είναι απλά πίκρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vamire666 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Έχω το ίδιο κουτάκι... έχει κάνει πραγματικά πολύ καλή δουλεία με τα καλώδια.Ήταν να βάλω και την ίδια ψύκτρα, αλλά όπως λες και εσύ, όμορφη αλλά υστερεί σε επιδώσεις, και έβαλα μία thermaltake. Θα μελετήσω τις φωτό σου μπας και μαζέψω και εγώ λίγο τα καλώδια γιατί γίνεται χαμός. πολυ καλο κουτι για τα λεφτα του Λοιπον ολοι η δουλεια γινεται αν πηραξεις τα καλοδια απο το ιδιο το κουτι power reset τα μπροστα απο usb κλπ θα τα περασεις απο κατω εκει που ειναι ο μπροστινος ανεμηστηρας αν εχεις ide καλοδιο κανε και αυτο εδω http://www.pc-modding.gr/modules/news/article.php?storyid=9 το εκανα και εγω και πραγματικα μου ελεισε τα χερια γιατι παντα ξεχνουσα να παω να αγορασω οποτε μια χαρα τωρα ξεχασα να σου πω τα καλοδια απο το τροφοδοτικο ειναι και αυτα περασμενα απο πισω και μεσα απο της τρυπες και καποια κενα καταφερα να τα περασω Keep walking Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blaxos Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 http://rapidshare.com/files/129975864/pc.rar.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sadman Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 ναι....δεν ξερεις πως αλλιως να βγαλεις ποντους στο rs? Γιαυτο υπαρχει το imageshack.us Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 stm00192 Cosmos είναι δεν χρειάζεται να πούμε οτι είναι ωραίο μεγιές ο καβουρόμπατσος για το etasis θες μεγάααααλο κουτί για να το μαζέψεις Cosmos Stacker και Lian Li σε μικρό είναι άστα να πάνε Vamire666 μια χαρά μαζεμένο φαίνεται αλλά δεν δείχνουν πολλά οι photos για τον φοτισμό αν βάλεις νερό βγάλε όλους τους Led και βάλε Uv χρώματα μέσα με κάνα 2 λαμπίτσες UV θα είναι μια χαρά blaxos http://www.imageshack.us που λέει και ο Sadman εγώ δεν έχω να δείξω κάτι πήρα αγκαλιά την 8800gt στο νετάδικο μπας και βγάλω και τα άλλα mod μέχρι στιγμής είμαστε 880/1900/1000 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vamire666 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Vamire666 μια χαρά μαζεμένο φαίνεται αλλά δεν δείχνουν πολλά οι photos για τον φοτισμό αν βάλεις νερό βγάλε όλους τους Led και βάλε Uv χρώματα μέσα με κάνα 2 λαμπίτσες UV θα είναι μια χαρά δεν το ειχα σκεφτει ετσι... ξερεις αν υπαρχει σε μοβ?? θελω να παιξω λιγο με τα χρωματα αλλα να μην ειναι και πολυ εντονα γιατι εχω διπλα το monitor και θα μου αποσπαει την προσοχη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 μοβ είναι οι Uv λάμπες σχετικά υγρό για νερό υπάρχει μοβ αν δεις την photo από το δικό μου κουτί η μία λούπα είναι μοβ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα