nick#18 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2008 σωλινες να φανε και οι κοτες.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johng4 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Κοιτα μην σου σπασει τιποτα και πλημμυρισει ολο το μερος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oneofthem Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2008 σταματήστε να γρουσουζεύετε τους ανθρώπους ρε!:lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NEKROMA Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 λιμο λιμοκοπτερο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosmasgr Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 Μάχιμο το κουτί του Νεκρομα. Σε περίπτωση πολέμου θα επιστρατευτεί για να χρησιμοποιηθεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick#18 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 παντος ενα ειναι σιγουρο οτι το βραδυ δεν προκοιτε να πεσεις πανο του ποτε....(αν το αφηνεις ανοικτο) και μαλον δεν θα χρηαστει να αναψεις καν και το φως για να πας καπου....λεεεεμε τωρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NEKROMA Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 παντος ενα ειναι σιγουρο οτι το βραδυ δεν προκοιτε να πεσεις πανο του ποτε....(αν το αφηνεις ανοικτο) και μαλον δεν θα χρηαστει να αναψεις καν και το φως για να πας καπου....λεεεεμε τωρα ναι κανει και για φως 6λαμπες του εχω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sadman Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 η πρωτη μεγαλη μου μοντα Φωτογραφιες παρακατω(αν και κανονικα θελει worklog,αλλα δεν εχω χρονο και ορεξη) Τα παρτς πριν το βαψιμο Μετα το πρωτο χερι, Μειναμε απο ανοιχτο θαλλασι μπλε στην μεση του δευτερου χεριου...Τελικα πηρα ενα σκουρο μπλε περλα(με μοβ μεταλλο,ή οπως λεγεται τελοςπα)και συνεχισα ακαθεκτος Πριν ριξω το βερνικi :lol: Τρυπες για καλωδια,και κομενα καλυματα καλωδιων για προστατευικα(μην κοπει κανα καλωδιο και εχουμε και αλλα) Επεισης στα ανεμηστερακια(δειχνουνε ορεα και μειονουνε τους κραδασμους) Το τελικο αποτελεσμα εξω στον ηλιο(αν και δεν φαινεται ορεο απο την φωτο) Ολα εγκατηστεμενα μεσα σχεδον Τα καλωδια συμαζεμενα απο πισω. Λεπτομερια.Αν δεν καταλαβατε η δευτερη η τρυπα ειναι γιατι εβρισκε το backplate απο την ψυκτρα και δεν καθοτανε καλα η μιτρηκη. Με το καπακι κλειστο,παρατηρηστε γυαλισμα Πριν κλεισο το κουτι,ολα συμαζεμενα και ωραία(δυστηχως μου καηκε η λαμπα,φωτοσωληνα πειτε το οπως θελεται) Το case κλειστο(δεν θελω σχολεια για μπροστα,θα βαφει και αυτο) Τα φαν εν δραση(φαινεται οτι ειναι καινουργια ετσι?) Αν και εχω ακομα πολλες φωτο,απο την προετιμασια,απο τα κομματια απο ενα σωρο πραγματα βαριεμαι να κανω upload. Το "τερας" κρυβει μεσα: Pentium 4 [email protected] Presccot Asrock P4vm890 Sapphire radeon 3850 256 745/1000. 512 ram(2x256 ξερω λιγο ειναι ) 3 coolermaster blue led fan 1 coolermaster green led fan Τα υπολοιπα ειναι περιτα νομιζω Τις υπολοιπες φωτο καποια αλλη στιγμη,και συντομα τελιωνω και με την χειροποιητη υδροψυξη που φτιαχνω(1 waterblock εμεινε ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 χαρά στο κουράγιο σου Sadman Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spdrosin Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Mπράβο δουλειά. Αυτό θα πει μεράκι. Εύγε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sadman Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 τωρα θα παρω και κανα full tower(αλλα θα πεσει αερογραφια πανω του) γτ σε αυτο δεν βλεπω να βολευω υδροψυξη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SKODAKIASSS Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 TO μπλε γαματο παντοσ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Moderators Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Sadman, οπως ακριβως ειχες πει κι εσυ καποτε (για το κοκκινο λινκ της υπογραφης μου): Ποσο θα ηθελα να μενω με τοσο δημιουργικα ατομα.... Πολυ ωραια κατασκευη! (λιγο anti shaking στις φωτος με κλειστο το φως δε βλαφτει ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sadman Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 ναι αυτο ισως ειναι το μονο προβλημα μου. Τωρα ψαχνω καμια "πατσαβουρα"full tower να το αναστησω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NEKROMA Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 ωραια μοντα σαντμαν ρηξε και νερα μεσα του να εισαι τεζα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα