Moderators GeorgeMan Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Moderators Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Γιατι ετσι δε βγαζει το θερμο αερα απο πισω απο το κουτι. Επισης, να πω πως επειδη κι εγω IP35 pro και Ultra 120 extreme εχω, η ψυκτρα χωραει, εστω και ισα ισα αμα τη βαλεις αλλιως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnieXoX Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 συνήθως έτσι πρέπει.. όμως το κουτί είναι το coolermaster 690 που είναι όλο διάτρητο στην οροφή οπότε ο ζεστός αέρας έχει διέξοδο. συν ότι ο ζεστός αέρας πάει από μόνος του προς τα πάνω σαν ελαφρύτερος που είναι, η διάταξη αυτή της 120 είναι καλύτερη από την την συνηθησμένη. αα επίσης το τροφοδοτικό είναι κάτω όπως βλέπετε και δεν ενοχλεί στην ροή του αέρα. πάντως σε άλλα κουτιά θα συμφωνήσω με τους παραπάνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosmasgr Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Ετσι βάλτην Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Moderators Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Οπα εαν ειναι ετσι οντως ειναι η καλυτερη επιλογη. Ναι το προσεξα με το τροφοδοτικο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnieXoX Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 θενκ γιου georgeman... πάντως και του κοσμά καλό το στήσιμο τώρα θέλω να πάρω 2 χ 140mm fans που έχω σταμπάρει στο ebay για να τους χώσω στην οροφή, μιας και το 690 έχει θέσεις για 2 14άρηδες ανεμιστήρες στην οροφή! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosmasgr Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Δεν πρόσεξα ότι δεν έχεις πίσω ανεμιστήρα. Οπότε αν βάλεις ανεμιστήρα εξαγωγής πάνω θα το αφήσεις όπως είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Moderators Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Εγω εχω εναν 12ρη με PWM για αθορυβία (ελεος τι ειπα παλι) και εναν DELTA 190cfm με διακοπτακι οταν θελω να τρεξει στα 4+ GHz η CPU Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnieXoX Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 θα είχα βάλει ήδη 14cm fan στην οροφή αλλά δεν έχω βρει κάνα καλό... κοσμά, o sharkoon είναι 14άρης? αν, ναι, τι λέει? εγώ θέλω να καβατζώσω αυτούς: http://www.crazypc.com/products/5751.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosmasgr Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Πάρε nanoxia Πολύ καλοί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Moderators Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Delta fans rulez Οταν λεμε κυνηγας το ανεμιστηρι, το εννοουμε... Περα απο την πλακα, γιατι Sony και καλα 14ρι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnieXoX Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 μεγαλύτερη ροή αέρα, λιγότερος θόρυβος, και καλύπτουν και περισσότερο χώρο όσο πιο μεγάλος... τόσο πιο καλός... αλλά δεν υπάρχουν πολλοί ακόμα, πιστεύω όμως ότι όσο πάει και θα γίνουν η νόρμα, όπως πήγαμε από τους 8cm στους 12cm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Moderators Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Το κουτι να υποθεσω οτι δεχεται 14ρι? Ή κανεις καμια μοντα? Ή δε θες να το βαλεις στο κουτι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnieXoX Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2008 όλες οι θέσεις για ανεμιστήρες του cm 690 δέχονται και 140mm χωρίς μόντα.. και είναι πολλές θέσεις... 7 θέσεις στο σύνολό τους.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cone Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 να ρωτήσω κάτι; αλλά μη με δειρετε. Στις κάρτες γραφικών, γιατί η ψυκτρα βλέπει πάντα από κάτω μεριά; είναι τόσο όμορφες, αμαρτία δεν είναι; ή κάνω λάθος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2008 πάρε κουτί σε διάταξη Btx τις παίρνουμε για την δουλειά που κάνουνε όχι για την ομορφιά τους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα