Sadman Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 μαλλον...γιατι αποπιεσμενο δεν ξερω.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NEKROMA Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 αυτο το απιονισμένο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 να ποστάρω και εγώ μία εν ώρα εργασίας 6800Gs Under The hood δεν την έχω ούτε 10 ώρες και την μόνταρα να δω τι ψάρια πιάνει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vice Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Επειδή η μόντα δεν είναι μόνο για extra δύναμη...ορίστε το silent θηριάκι μου. Τρελή άπλα το cosmos...παίζεις μπάλα μέσα. Γριλιές έχουν φύγει και έχουν μπεί noctua fans για το case και silenx για την thermalright v2 της 8800... Το μόνο που άλλαξα είναι τπ πορτοκαλί fan το οποίο έσπασε απο μαλ...α μου. Τα καλώδια είναι πίσω πίσω στο κουτί και δεν εμποδίζουν το airflow. Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω για να είναι πιο συμμαζεμένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stm00192 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Ωραίο Vice απλα σου προτείνω να λειάνεις λίγο την περιοχή στα σημεία που έκοψες τις γρίλιες πέρα του οτι δεν είναι όμορφο το οποίο ειναι το λιγοτερο. Θα σφαχτείς καμια μέρα και θα τρέχεις! Και οχι τπτ άλλο το Blood Cooled PC δεν αποδίδει και καλά!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Vice μπορείς να μαζέψεις πολύ καλύτερα τα καλώδια του τροφοδοτικού ιδικά στους σκληρούς σου πάρε μια ιδέα από εδώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vice Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Για να λειάνω τι επιφάνειες πρέπει να ξηλώσω όλα τα ανεμιστήρια πάλι και συνεπώς και την Ultra 120. Μόνο που το σκέφτομαι βαριέμαι. ασε που δεν είναι και τόσο τραγικά τα πράγματα διότι μόνο μια γριλιά είναι exposed οι άλλες είναι είτε μέσα στο κουτί είτε καλύπτονται από κάτι άλλο. π.χ. Για την μακαρονάδα πρέπει να αγοράσω καινούρια καλώδια αν θέλω να κάνω κάτι περισσότερο. όσο πιο πλακέ και εύκαμπτα γίνεται. Επειδή έχει και το ηχομονωτικό υλικό από πίσω απο το backplate δεν κλείνει το πορτάκι εάν εμποδίζουν χοντρά καλώδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george_o/c Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Πάνο καινούργια απόκτηση η 6800GS ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Πάνο καινούργια απόκτηση η 6800GS ? αντικαταστάτης της 3850 είναι μιας και δεν θέλω να πάρω την 7900GS που έδωσα στον αδερφό μου πίσω και δεν είμαι για έξοδα με το pc αυτόν τον καιρό απλά έτρεξα ένα Aquamark και δεν είδα ούτε 100Κ και ξενέρωσα και είπα να την κάνω να τα δείξει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george_o/c Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Και, τελικά τί έγινε ? ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2008 στα tweaks ακόμα και χωρίς καθόλου χρόνο να ασχοληθώ μόνο οι μνήμες είναι μονταρισμένες τώρα και πάνε ~ στα 1400Mhz Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vice Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 updated photos στην προηγούμενη σελίδα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NEKROMA Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 ρε σι Vice με τοσα ανεμιστιρια πρεπει να κανει πολυ θορυβο,ασε που τα μεγαλα κουτια σαν κασες ειναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vice Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2008 μπά μην νομίζεις, δεν ειναι όποια και όποια ανεμιστήρια...κοιμάμαι σαν πουλάκι στο μισό μέτρο παρόλο που έχω "βιονικό" αυτί :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prigipa_m Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Να ρωτήσω στο ύψος του τροφοδοτικού χωράει να μπεί θήκη για σκληρούς δίσκους..? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα