prigipa_m Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 Πως σας φαίνεται..? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Shade Of Purple Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 Τα κλιπάκια γιατί τα έβγαλες; Κατα τα άλλα, τί να πώ; Το εν λόγω κουτί σε προκαλεί να βάλεις υδρόψυξη με τον πάτο που έχει και καλά έκανες. Άν δεν είχα λόγους να αποφεύγω τα υγρά εκεί μέσα θα ξανάβαζα κι εγώ. *Btw, επειδή βάζει πολύς κόσμος αμοντάριστα κουτιά στο θέμα αυτό, μήπως να ξεκίναγε και ένα "Υπόμνημα" για μη μονταρισμένα; Έτσι γιατί βγαίνουμε off-topic όλη την ώρα, όπως με τα δύο παραπάνω κουτιά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Commentator Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2008 Πως σας φαίνεται..? γκρι πολυ κυριλε,καλο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prigipa_m Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Ποια κλιπάκια..?Το κουτί είναι το καινούργιο Armor της Thermatalke.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Shade Of Purple Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Ναί, το ξέρω, το ίδιο έχω. Λέω για τα δύο κλιπ των 5,25 που λείπουν. Nevermind. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prigipa_m Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Ναί, το ξέρω, το ίδιο έχω. Λέω για τα δύο κλιπ των 5,25 που λείπουν. Nevermind. Έχει μπεί η αντλία οπότε ήταν περιττά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzimmys Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Ωραίο το έφτειαξες prigipa_m. Θυμάμε ακόμα πως το είχες πριν βάλεις υ/ψ και αλλάξεις κουτί που γινόταν Ο χαμός. Τώρα μάλιστα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prigipa_m Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2008 Ωραίο το έφτειαξες prigipa_m. Θυμάμε ακόμα πως το είχες πριν βάλεις υ/ψ και αλλάξεις κουτί που γινόταν Ο χαμός. Τώρα μάλιστα. Αυτό είναι και άλλο κουτί!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prigipa_m Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Τα κλιπάκια γιατί τα έβγαλες; Κατα τα άλλα, τί να πώ; Το εν λόγω κουτί σε προκαλεί να βάλεις υδρόψυξη με τον πάτο που έχει και καλά έκανες. Άν δεν είχα λόγους να αποφεύγω τα υγρά εκεί μέσα θα ξανάβαζα κι εγώ. *Btw, επειδή βάζει πολύς κόσμος αμοντάριστα κουτιά στο θέμα αυτό, μήπως να ξεκίναγε και ένα "Υπόμνημα" για μη μονταρισμένα; Έτσι γιατί βγαίνουμε off-topic όλη την ώρα, όπως με τα δύο παραπάνω κουτιά. Τι λόγους έχεις για τα υγρά που είπες παραπάνω..? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pappous_soulis Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Είπα να ανεβάσω κι εγώ το καμάρι μου.Οι φώτος είναι από κινητό, sorry! Please,πες μου απο που πήρες αυτά τα UV καλώδια για τους σκληρούς! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_BASSstarlet_ Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Μόνο με ειδική παραγγελία από βιοτεχνία στην Ταϊλάνδη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Shade Of Purple Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2008 Μόνο με ειδική παραγγελία από βιοτεχνία στην Ταϊλάνδη. Στην οποία θα τα κατασκευάσουνε εκμεταλευμένα, ανήλικα παιδιά. Τα θες ακόμα; Τι λόγους έχεις για τα υγρά που είπες παραπάνω..? Κοίτα ο η/υ μου μεταφέρεται στην άλλη άκρη της Αττικής 2 φορές το χρόνο και πραγματικά δεν το ρισκάρω αυτό με τα ζουμιά μέσα. Είχα πάρει το σύστηματάκι της υδρόψυξης μου με πολύ ενθουσιασμό πέρυσι, αλλά βλέποντας πόσο εύκολο είναι να γίνει στραβή και τις μη-τεράστιες διαφορές θερμοκρασίας, είπα ότι δεν είναι για μένα και ξαναγύρισα στον αέρα (Tt MaxOrb). Πολλές φορές ξαναμπήκα στον πειρασμό αλλά, μπάααα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sadman Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2008 Νεα ψυκτρα(επιτελους βρηκα μια που μπαινει ) Θερμοκρασιες Stock cooler oc 3.65ghz(3.2 stock) 45idle 65load TT Big Typhoon 120 oc 3.65ghz stock 37idle 50load(και αυτα τα πιανει για λιγα δευτερα και πεφτει παλι) Επεισης Chipset απο 40-45C τωρα ειναι 35-37c. Mια φωτο για τωρα και μετα θα βγαλω με την ψηφιακη καμια καλη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sa3rdna Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2008 Please,πες μου απο που πήρες αυτά τα UV καλώδια για τους σκληρούς! τα είχε η DFI στη συσκευασία της μητρικής και δεν είναι από την Ταϋλάνδη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NEKROMA Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2008 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα