Προς το περιεχόμενο

Φωτογραφίες modαρισμένων κουτιών/cases...

nikoskon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Περαν τις πλακας ομως κανει κακο στα μικρα παιδια αυτος ο βομβαρδησμος απο πολυπλοκες πληροφοριες..

αντιθέτως πιστεύω το ανάποδο τον αφήνω και ασχολείται λίγες ώρες την ημέρα και ξέρω οτι θα του κάνει καλό αργότερα να έχει μια ιδέα πώς λειτουργούν τα pc :-)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

σημερα πηγα να αγορασω τα στρατιωτικα μιας και μπαινω 13 φλεβαρη στην κορινθο. καθως περνουσα απο την αθηνας επεσε το ματι μου σε ενα μικρο μαγαζακι που πουλαγε μονωσεις, ηχομονωσεις κτλ. σκεφτομαι και γω''δεν τσιμπαω μια ηχομονωση να την βαλω μιας και τα ανεμηστηρια του τροφοδοτικου μου χουν παρει τα αυτια:''. ετσι και επραξα

dsc00353io7.th.jpg

με 6 ευρω πηρα μισο τετραγωνικο αρκετο για να καλυψω το full case που ανακατασκευασα πριν λιγο καιρο. κοβω ραβω και να η μονωση στο κουτι

dsc00358ls2.jpg

και επειδη μου ειχαν περισεψει κατι ποτενσιομετρα απο τα nanoxia http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977823&product=1017861

που ειχα αγορασει, εφτιαξα και ενα κοντρολερακι για να ρυθμιζω τισ στροφες του πλαινου, του μπροστινου και των πισω ανεμηστηρων

dsc00360of3.jpg

dsc00360of3.a7a934ee38.jpg

ετρεξα το orthos για κανα μισαωρο. δεν ειδα καμια αυξηση της θερμοκρασιας σε επεξ, δισκους κτλ σε σχεση με πριν. απο ηχομονωση ειχα πραγματικη αποδοση και σε συνδυασμο με το κοντρολερ και το ρυθμιστη στροφων που εχει το τροφοδοτικο μου για τουσ ανεμηστηρες του βρηκα πραγματικα την ησυχια μου.

κοστος: 6 ευρω το μισο τετραγωνικο, μια ταινια διπλης οψης ( κανα 2ευρω πιστευω κανει)

Ρε αδελφέ πιο moddin?Το ότι έβγαλες ένα κομμάτι πλαστικό?Η μήπως κάτι που δεν βλέπω..?

μακαρι να ημουνα expert σε modding να εφτιαχνα κατι που σου αρεσε αλλα ξερεις ολοι ξεκιναμε απο τα χαμηλα και παμε πιο πανω στο expert οσοι εχουν την τυχη δηλαδη

loIRHl095340-02.jpg

CPU:AMD ATHLON 6000+

MOTHERBOARD:ASUS M2N-SLI DELUXE

HARD DISK:WD RAPTOR 150GB+WD 250GB

RAM:CORSAIR DDR2 866MH 2GB

ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ:ASUS EN-8600GTS 256

POWER SUPLY:COOLER MASTER 450W

http://www.insomnia.gr/forum/images/icons/2.png

Talking

Είπα να ανεβάσω κι εγώ το καμάρι μου.

Οι φώτος είναι από κινητό, sorry!

0ey5nfvzu5wm2chm8afy.jpg

o9u3rjou2jvs771tyhzn.jpg

Τα καλώδια είναι λίγο χύμα, γιατί θέλω να φωτίζονται από τις λάμπες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...