soiramk Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 tsadler ευχαριστώ πολύ! Όποια άλλη πρόταση δεκτή! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2008 Περαν τις πλακας ομως κανει κακο στα μικρα παιδια αυτος ο βομβαρδησμος απο πολυπλοκες πληροφοριες.. αντιθέτως πιστεύω το ανάποδο τον αφήνω και ασχολείται λίγες ώρες την ημέρα και ξέρω οτι θα του κάνει καλό αργότερα να έχει μια ιδέα πώς λειτουργούν τα pc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Poison6 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 εδώ και το δικό μου pc.. με μια ελαφριά μετατροπή ώστε να βάλω το ψηγείο της υδρόψυξης κάπου πιο αποδοτικά.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsadler Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 σημερα πηγα να αγορασω τα στρατιωτικα μιας και μπαινω 13 φλεβαρη στην κορινθο. καθως περνουσα απο την αθηνας επεσε το ματι μου σε ενα μικρο μαγαζακι που πουλαγε μονωσεις, ηχομονωσεις κτλ. σκεφτομαι και γω''δεν τσιμπαω μια ηχομονωση να την βαλω μιας και τα ανεμηστηρια του τροφοδοτικου μου χουν παρει τα αυτια:''. ετσι και επραξα με 6 ευρω πηρα μισο τετραγωνικο αρκετο για να καλυψω το full case που ανακατασκευασα πριν λιγο καιρο. κοβω ραβω και να η μονωση στο κουτι και επειδη μου ειχαν περισεψει κατι ποτενσιομετρα απο τα nanoxia http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977823&product=1017861 που ειχα αγορασει, εφτιαξα και ενα κοντρολερακι για να ρυθμιζω τισ στροφες του πλαινου, του μπροστινου και των πισω ανεμηστηρων ετρεξα το orthos για κανα μισαωρο. δεν ειδα καμια αυξηση της θερμοκρασιας σε επεξ, δισκους κτλ σε σχεση με πριν. απο ηχομονωση ειχα πραγματικη αποδοση και σε συνδυασμο με το κοντρολερ και το ρυθμιστη στροφων που εχει το τροφοδοτικο μου για τουσ ανεμηστηρες του βρηκα πραγματικα την ησυχια μου. κοστος: 6 ευρω το μισο τετραγωνικο, μια ταινια διπλης οψης ( κανα 2ευρω πιστευω κανει) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 και με νέα ψύξη ο μικρός και 24/7 στα 4,3ghz πια θα έλεγα πως είδα διαφορές αλλά όχι μεγάλες ίσως γιατί έχω συνηθίσει με τα νερά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 WoW....Την cpu της υπογράφης σου έφτασες στα 4.3ghz? Edit Άκυρο τώρα είδα καλύτερα το sig. Εκπληκτική δουλειά και στους 2 όπως και να έχει. /clap^n Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2008 πάνε άνετα με 1.5Volt αυτός που μου έστειλε το cpu πρέπει να έχει χρυσό χεράκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gega Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 Ρε αδελφέ πιο moddin?Το ότι έβγαλες ένα κομμάτι πλαστικό?Η μήπως κάτι που δεν βλέπω..? μακαρι να ημουνα expert σε modding να εφτιαχνα κατι που σου αρεσε αλλα ξερεις ολοι ξεκιναμε απο τα χαμηλα και παμε πιο πανω στο expert οσοι εχουν την τυχη δηλαδη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis7777 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2008 Το μονταρισμένο χάλκινο (lapped) CPU μου και στη δεύτερη και τρίτη με τη μονταρισμένη (lapped) ψύκτρα μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
irakliskirlis Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 CPU:AMD ATHLON 6000+ MOTHERBOARD:ASUS M2N-SLI DELUXE HARD DISK:WD RAPTOR 150GB+WD 250GB RAM:CORSAIR DDR2 866MH 2GB ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ:ASUS EN-8600GTS 256 POWER SUPLY:COOLER MASTER 450W http://www.insomnia.gr/forum/images/icons/2.png Talking Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosmasgr Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2008 Ωραίο κουτάκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosmasgr Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Να και η δική μου μακαρονάδα Παραπάνω δεν μαζεύονται ούτε κρύβονται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick#18 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Να και η δική μου μακαρονάδα σαν τη δικια μου τιποτα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosmasgr Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Για βάλε να την δούμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sa3rdna Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2008 Είπα να ανεβάσω κι εγώ το καμάρι μου. Οι φώτος είναι από κινητό, sorry! Τα καλώδια είναι λίγο χύμα, γιατί θέλω να φωτίζονται από τις λάμπες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα