Προς το περιεχόμενο

Φωτογραφίες modαρισμένων κουτιών/cases...

nikoskon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

μπα οι ανεμιστήρες δεν τραβάνε τόσα πολλά watt για να ζορίσουν ένα PSU καλύτερα αν θες να βάλεις 2 τροφοδοτικά από το ένα το μικρό δώσε στους δίσκους και στα DVD σου

ωραίο το βάψιμο αν και εγώ το παίζω πιο σοβαρός και θα το έκανα μαύρο :P

αν θες σκέψου να κόψεις τις "σχάρες" που έχει πίσω για τους ανεμιστήρες θα σε γλυτώσουν από τον θόρυβο που κάνει ο αέρας πάνω τους και τα ανεμιστηράκια σου θα βγάζουν πιο πολύ αέρα έξω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

δεν θελω να το ρισκαρω με δισκους. αλλα τα dvd ισως. απλα σκεφτομαι οτι θα ειναι καλυτερα μονο φαν και λαμπες. τεσπα.

δευτερη φωτο απο κοψιμο πλαινου καλυμματος

kc57t6rq7lvdu6nsd7he.jpg

new toys :P όλα στο ίδιο loop

Orthos + Atitool stressing stable

Cpu E4300 @ 3600 ( 400 x 9 1,6 Volt )

Vga 7900gs @ 700/800 Vmoded ( Vdimm 2,35 Volt/ Vcore 1.55V )

Cpu temp 40 *C

Gpu temp 42 *C

Board temp 27 *C

όλα με Orthos ( blend ) και ati tool ( scan for artifacts ) να τρέχουν μέχρι να βγούν max temps

να δούμε τελείωσαν οι μέρες αέρα στην vga

hpim1844cj1.th.jpg hpim1845oe3.th.jpg hpim1847jy0.th.jpg

Φιλοι ωραιες οι φωτο αλλα οι περισσοτερες ειναι αρκετα μεγαλες και αργουν να φορτωσουν στον πλοηγο, αν μπρουσατε να τις μικρυνετε λιγάκι..

Κύριοι, παρακαλώ διαβάζετε το τίτλο έκαστου thread πριν να postάρετε.

Μου είναι απείρως πιο εύκολο να κλειδώσω το thread από το να σβήνω τόσα offtopic. Δεν είναι κρίμα να κλειδωθεί;

/sc

@ {TDi}Dj2k..infc

Αυτή είναι η μόνωση που έβαλα στο soprano. Εκτός από τα πλαινά (μονο στο ένα) μπήκαν και πάνω κάτω.

Στο πάνω καπάκι έβαλα πρίν μπει το τροφοτικό και αφού ξήλωσα τα καλώδια

Δεν ακουμπαέι πάνω το τροφοδοτικό. Γενικά όπου μαύρο=μόνωση.

post-32822-129062958315_thumb.jpg

post-32822-129062958318_thumb.jpg

Λοιπον.Χθες με πιασε μια τρλη βαρεμαρα και επιασα να σημαζευσω λιγο το αχουρι μου.Στην αρχη το ξεκινησα για να το βαψω και να βαλω και την υδροψυξη πανω.Στο τελος τα παρατησα.Το αποτελσμα?Μια τρυπα πανω στο κουτι(για το ψυγειο),1 σπασμενος fan controler(τον πατησα καταλαθος),και ενα κολλημενο ανεμηστερακι το οποιο βρισκει σε ενα καλωδιο.Το καλο ειναι οτι σημαζευσα ολα τα καλωδια,μιωσα τον θορυβο,και παραδοξος μειωθηκαν και οι θερμοκρασιες.

Ακολουθουνε φοτος:

3b5b800f56v0e1tl4hpq.jpg

jx78cs59kxp2kp18pqsk.jpg

Το κουτι πριν απο τις μοντες.

tulqsch2gs2u6zkgswmh.jpg

0dfwn9zcudbnbipxc8qz.jpg

Το κουτι μετα απο την μοντα.

Και το τεληκο αποτελεσμα.

vfsgi51ssdsh7g35ts4i.jpg

fn9iffm6sshajmwvj9ej.jpg

Συγνωμη για την ποιοτητα και τον ανεπαρκει φωτισμο,αλλα δεν μπορυσα να αναψω το cathode χωρις τον φαν controler οποτε οτι μπορεσετε να δειτε.

Αναλυτηκοτερα:

Κοπηκε ενα κομματι απο το backplate και να περαστουνε τα καλωδια του τροφοδοτικου,κοπηκανε ολες οι σχαρες απο τα ανεμηστερακια,και ανοιχτηκε μια τρυπα 12χ24 για διπλο ψυγειο πανω στο κουτι.

Σε λιγες μερες(μαλλον οταν βρω ορεξη)θα τα ξαναξυλωσω ολα να το βαξω(και αν με αξιωσει ο θεος να βαλω και το νερακι πανω).Σκεφτομαι να το βαψω με ενα μιγμα(δικιας μου παραγωγης)μπλε μπριλαντιου με λιγο ασημενια περλα μεσα,και για λεπτομεριες και το nick μου στο ενα πλαινο κοκκινη περλα με μαυρο χαμελεοντα(ειχε περισψει λιγο απο ενα αμαξι που εβαψε ο μπαμπας μου και μου το εδωσε για να κανω το μιγμα μου).

Ακουω αποψεις.

Συγνωμη για την ποιοτητα και τον ανεπαρκει φωτισμο,αλλα δεν μπορυσα να αναψω το cathode χωρις τον φαν controler

Ούτε το φώς του δωματίου να υποθέσω. Άτιμο controller.:mad: Just teasing you, αλλά πραγματικά δεν φαίνεται τίποτα στις τελευταίες φωτό (όπου υποθέτω βρίσκεται και το ψητό). Τράβα καμμιά με το φώς αναμμένο κι θα έρθουν και οι απόψεις :-) Μπράβο στην όρεξη σου πάντως.

βασηκα αναμενο ειναι το φως.Αλλα δεν υπαρχει πλυς φωτισμος εκει που εχω το κουτι.Παω να ψαξω την ψιφιακη.

Πειτε κανα φθηνο controler(οσο πιο φθηνο γινεται)

ΕDIT:Ακυρο αυριο καλυτερες φωτο.Μονο που στις πρωτελευτες και τελευταιες το κουτι ατελιωτο(τωρα το εχω κλισει κιολας).

Cone καλή η απόπειρα αλλα το νόημα στο paxmate είναι να κρύψεις τα καλώδια...μάλλον θα χρειαστείς ακόμα ένα paxmate pack;)Και σε παρακαλώ κανε κάτι με τα καλώδια σου γιατί με κάνει και πεινάω...

99% ετοιμο το κουτακι. λιγο συμμαζεμα τα καλωδια ακομη + δυο ανεμηστηρακια ενα πλαγια και ενα μπροστα κατω και θα κανω εγκαινια:lol:

να και μερικες φωτο.

πριν : dsc00005ll4.th.jpg

μετα: dsc00342cq2.th.jpg

και σχεδον ετοιμο: dsc00347ok7.th.jpg

τα μαυρα drives ξεμειναν απο το προηγουμενο. το χρωμα ειναι ασπρο με ασπρη περλα (μαργαριταρι το καμαρι μου):-)

δυο λαμπιτσες, δυο ανεμηστιρακαι, μαζεμα η μακαροναδα, αλλαγη τα καλωδια του φλοπυ και των dvd drives, κατασκευη του κοντρολερ για τα φανς και τελος. μια μερα δουλεια δλδ.

ενταξει δεν εκανα και κανα θαυμα αλλα απο αυτο dsc00320ld3.th.jpg

πιστευω να εφτιαξα κατι καλυτερο. περιμενω γνωμες, προτασεις, εντυπωσεις!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...