Sadman Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 αα ουτε που πηγε το μυαλο μου στο οτι θα εβαζες παξματε στα καλωδια. Thx για το info. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2007 Ante Sadman perimenoume Updated pics.Tin protoxronia tha modarostiso to pc tou brah mou sto Greece pou ekei san anthopoi sostoi exoume sosta hardware stores kai oxi san edo stin fukcin England me ta k0l0 Maplin... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsadler Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2007 ρε παιδια θελω να βαλω καν δυο ανεμιστηρακια παραπανω αλλα απο οτι βλεπω εχω μονο μια παροχη. υπαρχει κατι σαν κοντρολερ που να δινω ρευμα σε αυτο και απο εκει να παιρνουν ρευμα δυο με τρια ανεμηστιρακια? σκεφτομαι επισης να αγορασω ενα μεταχειρισμενο full case απο τον eric. ειναι ενα παλιο του πλαισιου, για να το βαψω και να το ντυσω με πλεξιγκλας,και να βαλω καμια λαμπιτσα ετσι για την ομορφια. αλλα με προβληματιζει λιγο το πως να καθορισω την ροη του αερα. το case ειναι αυτο.http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=226954&highlight=7900 αξιζει λετε? απλα σκεφτομαι λιγο περισσοτερος χωρος και ενας ανασχεδιασμος στα καλωδια θα ηταν κατι θετικο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2007 να και με αναδιοργανώνομαι το κουτί και τα καλώδια και το Hr-05 Sli στο SB απο βδομάδα περιμένω block για την vga και καινούριους σωλήνες να δούμε αν θα αντέξει η αντλία μόνη της όλο το loop τι να βάλω με χρώμα η διαφανές ? σκέφτομαι βασικά να πάω το κουτί για βάψιμο μέσα με ηλεκτροστατική μαύρο και να βάλω διαφανές σωλήνες με μαύρο υγρό θα αξίζει η θα είναι μάπα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NEKROMA Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2007 ena block sth vga thelis kai eisai mia xara Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2007 ena block sth vga thelis kai eisai mia xara περιμένω το xtremeshop να το φέρει αλλιώς θα πω στον eleven να μου στείλει ένα από τα δικά του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
joker99 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2007 τι να βάλω με χρώμα η διαφανές ? σκέφτομαι βασικά να πάω το κουτί για βάψιμο μέσα με ηλεκτροστατική μαύρο και να βάλω διαφανές σωλήνες με μαύρο υγρό θα αξίζει η θα είναι μάπα ? an einai mesa mauro tha protina kati se anoixtoxromo ugro na kanei antithesei. edit: Pano pia gpu exeis tora; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2007 7900Gs / 7200/ 7300Gs / 7600Gt / 7600Gs / 7800Gt πια από όλες ? την 7900 έχω στο pc τώρα σε λίγο θα πάρω 8800 gt και μια 3850 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
joker99 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2007 7900Gs / 7200/ 7300Gs / 7600Gt / 7600Gs / 7800Gt πια από όλες ? την 7900 έχω στο pc τώρα σε λίγο θα πάρω 8800 gt και μια 3850 tin 8800gt kai tin 3850 ti tis thes;na upotheso gia allo pc i kathe mia; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2007 tin 8800gt kai tin 3850 ti tis thes;na upotheso gia allo pc i kathe mia; την 8800gt για το δικό μου την 3850 για της αδερφής μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NEKROMA Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 vatos pare kalitera kanena universal block gia na mpainei kai se mellontikes kartes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2007 http://www.eleven-blocks.com/shop/product_info.php?products_id=34 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2007 το πήρα έτσι και το έκανα έτσι ακούω γνώμες μόνο το πλαϊνό έκοψα γιατί μου άρεσε ο φωτισμός που δημιουργεί το κουτί έχει και χώρο για νεράκι το σκέφτομαι σοβαρά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pappous_soulis Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2007 respect στο κόψιμο και τον φωτισμό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsadler Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2007 ωραιος ο vatos. μια γνωμη και για μενα τωρα αν θελετε. ανακατασκευαζω ενα chieftech big tower και σκεφτομαι για να μην ζοριζω το τροφοδοτικο μου ( ενα jsp-κατι 550 βατ) να βαλω αλλο ενα που εχω προχειρο των 300 στο οποιο να συνδεσω πανω ολα τα φαν και δυο λαμπες, εκτοσ απο αυτα που συνδεονται στην mobo. αξιζει τον κοπο? να και μια φωτογραφια απο την μεχρι τωρα πορεια. μπλε μεταλλικο με μπλε περλα την στιγμη που βαφεται ο σκελετος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα