{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 E kala kai alloi lene oti tharapeuei ton karkino...opos kai na exei kleisto to exo to kouti den mou erxete katholou fos...
george_o/c Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 E kala kai alloi lene oti tharapeuei ton karkino...opos kai na exei kleisto to exo to kouti den mou erxete katholou fos... Οι τελευταίες photos που postαρες ήταν ό,τι πρέπει m8 Συγχαρητήρια για άλλη μια φορά στο κουτάκι σου, και σου εύχομαι wholeheartedly να επιδιορθωθεί το πρόβλημα ... Καλά βρε συ δεν έκανες back up ολόκληρη πτυχιακή ?
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2007 Kala min to suzitas...oxi dustixos den ekana backup...pali kala pou exo arketa grammena sto xarti...ftou k apo tin arxi... Anyways thanx dude gia ta kala sou logia...
Vatos_locos Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Και ένα Update με νεράκι στο P35 το χαρτάκι είναι για λόγους ασφαλειας μέχρι να δούμε ότι δεν χάνει καθόλου πριν το νερό το chipset είχε περίπου 35 βαθμούς τώρα μένει μια νέο Vga και νεράκι και σε αυτήν και ένας penryn στο τέλους του Ιανουαρίου
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Very nice Vatos!!! Na kai mena merikes updated...
Mars_ Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Και ένα Update με νεράκι στο P35 το χαρτάκι είναι για λόγους ασφαλειας μέχρι να δούμε ότι δεν χάνει καθόλου πριν το νερό το chipset είχε περίπου 35 βαθμούς τώρα μένει μια νέο Vga και νεράκι και σε αυτήν και ένας penryn στο τέλους του Ιανουαρίου Με γεια την ψυξη στο North bridge ,ειμαι σιγουρος οτι θα σου χρειαστει αφου οι Penryn θα ανεβαινουν παρα πολυ αλλα λογο του καταραμενου 1333FSB θα εχουν μικρους multi Και τωρα καποιες ερωτησεις 1)Ποιο ειναι το μπλοκ του Nb; χρειαστηκε να κοψεις την στοκ ψυχτρα οποτε παει το RMA ,ε; (ευχομαι να μην σου χρειαστει) 2)Η ψυχτρα της VGA ειναι η Zalman VF1000LED ; 3)Δεν εχω πρακτικη εμπειρια με w/c αλλα μονο οτι διαβαζω στο net και ερωτω ,πιστευεις οτι η αντλια σου και το 2πλο ψυγειο θα την παλευουν με 3 μπλοκ; βεβαια οι νεες cpu,gpu που θα βαλεις θα ειναι σε λιγοτερα nm και αυτο θα βοηθησει αρκετα. 4)Και μια τελευταια και προς τον Πανο και προς τον {TDi}Dj2k..infc (αντιγραφη επικοληση το εκανα σημαινει κατι αυτο το ονομα ή ετσι τυχαιο?) εχετε βρει τα ορια σε FSB των mobo σας (P35,X38 αντιστοιχα) πιστευεται θα παει 4+GHz τον Q9450(8χ333=2,66) για 24/7 χρηση ; μην ξεχναμε οτι θα βραζει το chipset με 500+ fsb ,ατιμο 8αρι multi
Vatos_locos Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 thanks το μπλοκ είναι το MCW30 με λίγο moded το εσωτερικό του καθώς ήταν επίπεδο και δεν μου άρεσε καθόλου η ψύκτρα στην vga ναι VF1000Led η αντλία είναι ακόμα αγριεμένει οπότε την παλεύει άνετα για τα heatpipes της abit εγώ τα έκοψα μιας και το έχω μοντάρει το board Vcore - Vdroop αλλά είναι κολλημένα με καλάι οπότε όποιος έχει υπομονή και καμηνέτο τα βγάζει άνετα κάτω στο southbridge δέν άφησα το δικό της γιατι ζεμάταγε και έβαλα ένα Hr-05 SLi για εμένα το fsb limit δεν το έχω βρεί γιατι ο cpu μου είναι μπανάνα και δεν πάει πανω απο 400Mhz είναι και θέμα cpu αλλά σε όσες abit έχω δεί καλό cpu πάνω τα 500 τα έχουν PS η Abit είναι η μόνη που πέτυχα με Real Heatpipes όταν τα έκοψα έβγαλαν υγρό ! μόνο που το σύνολο είναι απο αλουμίνιο στην striker ούτε λόγος, άδεια
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Oxi oute ego exo vrei to max...mexri stigmis etsi paei kala...kapia stigmi tha to dokimaso sta termata alla den ksero pote...ligika paei parapano apo 4Mhz kai ta temps einai arketa xamila... p.s. to nick simainei polla...apo epoxi CS beta kai otan kapote epeza mousiki se gnosta-agnosta magazia...
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2007 Fantazome poloi to exete dei alla gia osous den i hp ekane polu omorfi douleia...HP Blackbird 002
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2007 to xaos omws ekei mesa...poly strimokwlia...
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 Update photo, to bigwater peige spiti tou gia mas eprikse to erota me ton thoruvo pou arxise na kanei to pump...opos episis kai to ThermalTake HARDCANO 14 HDD COOLER to opoio kanei polu noise... p.s. stay away from thermaltake imho and western digital my book ean thelete tin isuxia sas...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 em otan ta legame emeis makrya apo TT mas lene "ela mwre ti exoun? mia xara einai..."
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2007 Eipame ama den patheis den tha matheis...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα