21century Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2007 Κοπα88 πολυ καλη δουλεια με απλα πραγματα. Το καλο ειναι οτι το συστημα δειχνει πολυ ισορροπημενο με τα καλωδια τακτοποιημενα. Λετε να κανουμε κανα διαγωνισμο ινσομνια modding? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pappous_soulis Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2007 Το πλαΐνό μετράει και πολύ psycho το πράσινο στο σκοτάδι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2007 Mia photo apo mesa giati den vazeis?!? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kopa88 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2007 τηχ για τα καλα σας λογια. Τωρα εχω βαλει και 4 λαμπες νεον πρασινες. θελει λιγο συμμαζεμα τωρα μεσα τα καλοδια των νεον γιαυτο δε βγαζω φωτο απο μεσα. Οταν το τελειωσω... Ευτυχως που το τροφοδοτικο τα εχει μαζεμενα τα καλοδια του... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratiani Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Καλησπέρα.Είμαι καινούργιος στο Forum και είπα να βάλω και εγω το modification που εχω κάνει στο κουτί μου. Το pc μου αποτελείται απο τα εξής -Aplus xblade -Asus P5B deluxe -C2D E6300 OC at 3.3 MHz At 35oCelsius -Geil Ultra 2*1Gb 800Mhz OC AT 1066(peripoy) 5-5-5-15 -XFX 7950gt extreme -Hiper TypeR 580watt -Custom made water cooling Η πανω τρύπα στο κουτί έχει γινει με τροχο για να μπει το 2ο ψυγειο ενώ η ηχομόνωση ειναι για αισθητικούς λόγους πιο πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratiani Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Μερικες ακομα φωτο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mars_ Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Πολυ ωραιο και περιποιημενο το κουτι σου ! Καποια κοματια της υδροψυξης ειναι απο την Thermaltake αν προσεξα καλα; Καλο θα ηταν να προσεχεις καθως ακουγονται πολλα παραπονα για την ανθεκτικοτητα των μπλοκ της. Το κουτι απο που το πηρες; Μοιαζει πολυ με το παλιο Coolermaster CM Stacker. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2007 stacker ola ta lefta koutaki...ola ta kainourgia den pianoun mia gia mena mprosta tou...kali douleia filos...2 pragmatta tha sou elega... 1.vgale kana fanaki...polu thoruvos vre adelfe, ektos fusika ean den se apasxoli... 2.mporeis na kaneis ola ta kalodia na min fenonte se auto to kouti afou mpazei apo pantou kata ta allla nice kai cool temps sto cpu... p.s. aurio tha postaro kai go new updated pics. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratiani Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2007 Thermaltake ειναι μονο η αντλια και το watertank.Το μπλοκ ειναι της coolriver και την βαση την εχω φτιαξει μονος μου απο πλεξι.Ta καλωδια δεν φαινονται καθολου απο το παραθηρο. Το κουτι απο eshop το ειχα πάρει νομιζω. Απο θόρυβο ακουγεται μονο το τροφοδοτικο αν και δεν με ενοχλει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Standby for more. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george_o/c Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 @{TDi}Dj2k..infc: Congrats man, your case is off the hook Very nice ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2007 {TDi}Dj2k..infc δούλεψε τελικά βγάλε καλύτερες photos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Nai exo pics kai ola douleupsan...telika itan i mobo DOA... Thanx file george...kourastika polu gia auto to apotelesma... Se ligo tha postaro giati exoun xathei 30G space apo ton backup HD pou exo tin ptuxiaki mou ktl ergasies...parakalo ton thelo na me voithisei,,,lol!!!im not kiddin...pray with me... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
.::NikoS::. Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Πολυ ωραιο! Τα ροδακια εχουν πολυ φαση! Αλλα το λεω για ολους: Οι λαμπες Black Light (UV) ειναι καρκινογονες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2007 με τα 3W που βγάζουν αν είσαι σε απόσταση μισού μέτρου δεν έχεις κανένα πρόβλημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα