nick#18 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 e den you exo idropsiksi pano alla an thelete na deite to esoteriko tou koutiou mou poli efxaristos
Vatos_locos Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 eheheh kai go den katalava ti les esy....ego leo kati tetoio... Ti les?Tha einai kalutera? p.s. kai min ksexnas oti to ena einai to 760i me ensomatomeno radiator... Try this
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Malista katalava..?Dld tha exei kamia diafora sta temps?Kai pia i diafora apo auto pou sou eipa ego? Ekei pou exeis valei to erotimatiko enoousa oti enonete me to tank apla den sunexiza tin grammi gia min mperdeutis...
Vatos_locos Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 η διαφορα με το δικό σου είναι ότι σου έβγαλα το ένα Y που είχες βάλει για να ενώσεις τις αντλίες διαφορα σε temps δεν θα δεις απλά θα μπορείς να φορτώσεις το loop με ας πούμε άλλο ένα block για μένα σου ξανά λέω πούλησε τα όλα και φτιάξε ένα σωστό
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Malista opote no reason...asto etsi opos einai...Apo Ianouario pou erxonte oi new Intel tha kanoume kamia kali sunthesi...Thanx Vatos as always...
Vatos_locos Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2007 Malista opote no reason...asto etsi opos einai...Apo Ianouario pou erxonte oi new Intel tha kanoume kamia kali sunthesi... better this way Thanx Vatos as always... no prob
horsepower Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Μόλις τελείωσα το διάβασμα όλων των προηγούμενων σελίδων(τις φώτο περισσότερο) και ψήθηκα πολύ άσχημα να δοκιμάσω και εγώ κάτι στο δικό μου μηχάνημα..Τα ζήλεψα το κουτιά μερικών....Αν γίνεται να μου δώσει κάποιος κάνα link για case moding για amateurs(completely όμως).. Α, αυτό δεν τα σπάει??
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 lol, nice pic... Vasika odigo gia case moddin pios o logos?Afou opos eipes eides tis proigoumenes selides kai pisteuo einai arketa gia na ksekiniseis...vasika dialekse mia apo tis proigoumens pics kai vlepontas kai kanontas...edo eimaste gia oti thes...alla polu vasiko min ksexnas einai to Case pou tha agoraseis...
horsepower Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Βασικά να ρωτήσω κάτι για αρχή..Υπάρχουν αυτοκόλλητα (καλής ποιότητας) για κουτιά?ξέρετε τίποτα σε φλόγες ή θέματα από παιχνίδια κτλ..Θέλω να βάλω στο καινούργιο pc κανένα γιατί δεν θέλω να ξεκινήσω να το πειράζω από τώρα μιας και δεν έχει κλείσει ούτε μήνα το καμάρι μου.. Τώρα στο θέμα του modding..κάνα site ρε συ που να έχει ιδέες για μορφοποίηση κουτιού(κοψίματα και γενικότερα οδηγίες για σύνδεση ανεμιστηρακίων(), καλώδια κτλ)..θα κάνα πειράματα πρώτα σε έναν παλιό που έχω(με κουτί το κλασσικό γκρι που θηλυκώνει συρταρωτά)..Φυσικά θα βάλω και προσωπικές πινελιές αλλά θέλω να πάρω και καμιά ιδέα..
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2007 http://www.thecoolingshop.com/index.php/cPath/100_40 Kati tetoio px?Nomizo oti ftiaxneis kai esy ena i pas se kana magazi pou ftiaxnei autokolita.. Oso gia kana gia odigies eimai sigouros oti ama google case modding olo kai kati tha vreis...good luck..
Shade Of Purple Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2007 Βασικά να ρωτήσω κάτι για αρχή..Υπάρχουν αυτοκόλλητα (καλής ποιότητας) για κουτιά?ξέρετε τίποτα σε φλόγες ή θέματα από παιχνίδια κτλ.. Στο Πλαίσιο και αλλού έχουν μεγάλη ποικιλία σε αυτοκόλλητα για laptop αλλά φαντάζομαι πως δεν θα έδειχναν άσχημα άν τα κέντραρες στο πλάι του υπολογιστή σου. Ειδικά άν το κουτί σου δεν είναι μεγάλο και πάρεις αυτοκόλλητα για 17-ιντσο laptop. Και φυσικά μπορείς να φτιάξεις δικά σου σε κάποιο κατάστημα, όπως είπε ο {TDi}Dj2k..infc
kopa88 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2007 (επεξεργασμένο) EDIT:Διαγραφη Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2009 από kopa88
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα