Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

η διαφορα με το δικό σου είναι ότι σου έβγαλα το ένα Y που είχες βάλει για να ενώσεις τις αντλίες διαφορα σε temps δεν θα δεις απλά θα μπορείς να φορτώσεις το loop με ας πούμε άλλο ένα block για μένα σου ξανά λέω πούλησε τα όλα και φτιάξε ένα σωστό ;)

Δημοσ.

Μόλις τελείωσα το διάβασμα όλων των προηγούμενων σελίδων(τις φώτο περισσότερο) και ψήθηκα πολύ άσχημα να δοκιμάσω και εγώ κάτι στο δικό μου μηχάνημα..Τα ζήλεψα το κουτιά μερικών..:cry::-D..Αν γίνεται να μου δώσει κάποιος κάνα link για case moding για amateurs(completely όμως)..

Α, αυτό δεν τα σπάει??

zdenek5vx8.th.jpg

Δημοσ.

lol, nice pic...

Vasika odigo gia case moddin pios o logos?Afou opos eipes eides tis proigoumenes selides kai pisteuo einai arketa gia na ksekiniseis...vasika dialekse mia apo tis proigoumens pics kai vlepontas kai kanontas...edo eimaste gia oti thes...alla polu vasiko min ksexnas einai to Case pou tha agoraseis...

Δημοσ.

Βασικά να ρωτήσω κάτι για αρχή..Υπάρχουν αυτοκόλλητα (καλής ποιότητας) για κουτιά?ξέρετε τίποτα σε φλόγες ή θέματα από παιχνίδια κτλ..Θέλω να βάλω στο καινούργιο pc κανένα γιατί δεν θέλω να ξεκινήσω να το πειράζω από τώρα μιας και δεν έχει κλείσει ούτε μήνα το καμάρι μου..:-D

Τώρα στο θέμα του modding..κάνα site ρε συ που να έχει ιδέες για μορφοποίηση κουτιού(κοψίματα και γενικότερα οδηγίες για σύνδεση ανεμιστηρακίων(:-D), καλώδια κτλ)..θα κάνα πειράματα πρώτα σε έναν παλιό που έχω(με κουτί το κλασσικό γκρι που θηλυκώνει συρταρωτά)..Φυσικά θα βάλω και προσωπικές πινελιές αλλά θέλω να πάρω και καμιά ιδέα..

Δημοσ.
Βασικά να ρωτήσω κάτι για αρχή..Υπάρχουν αυτοκόλλητα (καλής ποιότητας) για κουτιά?ξέρετε τίποτα σε φλόγες ή θέματα από παιχνίδια κτλ..

Στο Πλαίσιο και αλλού έχουν μεγάλη ποικιλία σε αυτοκόλλητα για laptop αλλά φαντάζομαι πως δεν θα έδειχναν άσχημα άν τα κέντραρες στο πλάι του υπολογιστή σου. Ειδικά άν το κουτί σου δεν είναι μεγάλο και πάρεις αυτοκόλλητα για 17-ιντσο laptop. Και φυσικά μπορείς να φτιάξεις δικά σου σε κάποιο κατάστημα, όπως είπε ο {TDi}Dj2k..infc

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...