Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Mporeite na moy lisete mia aporia sxetika me tin idrospixi. Stis eikones poy anevase poio panw o filos sto exartima tis cpu exei 3 swlinakia kai oxi 2 giati ayto?

To 3 swlinaki ti kanei diladi giati ta 2 xerw ti kanoyn to ena mpainei to krio nero kai apo to allo vgainei.

Δημοσ.

Υποθετοντας(αφου δεν βλεπω την αντλια στις φωτογραφιες) οτι εχει διαταξη αντλια->τανκ->μπλοκ->ψυγειο θα ελεγα οτι τα δυο (αριστερα και δεξια)βαζουν και το μονο βγαζει.

Ωραια τα συστηματα σας boys ;)

Δημοσ.

αντλια ψυγειο ψυγειο τανκ έτσι το έχω εγω μιας και η αντλία είναι δυνατή ( eheim 1250 ) και φτάνει για ένα block να τσιμπάω και τους 1-2 βαθμούς που θα πηγαίνει πιο πρίο το νερο από το ψυγείο στον cpu :-) κατά ποσο κάνει διαφορα ? δεν αξιώθηκα ποτε να κάνω δοκιμες :-D

Δημοσ.
Mporeite na moy lisete mia aporia sxetika me tin idrospixi. Stis eikones poy anevase poio panw o filos sto exartima tis cpu exei 3 swlinakia kai oxi 2 giati ayto?

To 3 swlinaki ti kanei diladi giati ta 2 xerw ti kanoyn to ena mpainei to krio nero kai apo to allo vgainei.

το μεσαίο είναι που μπαίνει το νερό στο block απλά επειδή το block είναι λίγο μακρουλό και έχει μεγάλα fins μέσα του για να τα καλύψει όλα το νέτο η εταιρία που το "εφιαξε" αποφάσισε να το στέλλει και αριστερά και δεξιά το νερό έτσι για αυτό έχει και 2 εξόδους για το νερό ;) και βάζεις μετά εσύ αυτό το Y και τους 2 σωλήνες τους κανεις πάλι έναν

Δημοσ.

Τελικα επεσα εξω ,χωρις να βλεπω την αντλια λογικο ειναι.

Οσο για την διαταξη Παναγιωτη και εγω την ιδια θα εφτιαχνα αν ειχα w/c αφου με το ψυγειο πριν το μπλοκ εχεις καλυτερες θερμοκρασιες στον cpu,

οστωσο πολλοι λενε οτι ειναι καλυτερο να εχεις το ψυγειο πριν την αντλια για την μακροζωια της αντλιας.

Ο καθενας κανει τις επιλογες βαση του τι ζηταει (καλυτερες θερμοκρασιες για μεγιστα αποτελεσματα στο o/c στην προκειμενη).

Δημοσ.

ένταξη πιστεύω πως αυτή η διάταξη έχει καλά αποτελέσματα τώρα για την μακροζωία της αντλίας δεν ξέρω πάντως από ζόρι δεν νιώθει ούτος η άλλος μονο ένα block έχει πάνω άντε 2 αν μοντάρω καμια vga και θέλω να benchάρω οποτε δεν ξέρω αλλα και πάλι σιγά μέχρι να χαλάσει από την ηλικία της και όχι από άλλο παράγοντα οι πιο πολλοί θα τις έχουμε αλλάξει :-)

Δημοσ.
Re paidia den fovaste min yparxei kamia diaroi apo nero kai meta klete to mixanima sas... kai kathe pote thelei allagi to nero?

το υγρό αυτό δεν είναι αγώγιμο αν φτιάξεις το μίγμα σωστά ( απιονισμένο νερό + οινόπνευμα ) + εμενα η μητρική μου είναι περασμένη με πλαστικό spray :-) αλλα γενικά αν το προσέξεις δεν έχεις πρόβλημα από διαρροές δεν είναι τίποτα δύσκολο :-) αλλαγή στο υγρό κανεις ανάλογα το ποσο το προσεχεις αλλα ένα διάστημα ανά 3 μήνες είναι μια χαρά πιστεύω :-)

Ama leitourgouse kiolas tha itan mamata!!!ROFL!!!

τι σου λείπει ακόμα και δεν λειτουργεί ?

Δημοσ.

Tpt apla i mobo einai gia ton mb0ut$o i apla eimai ego...LOL

Tpt apla dinei reuma kai paei na kanei boot kai pethenei ksana k ksana...kapoia stigmi ta ksilosa ola ekane boot, kai meta otan ta evala ola den ksanamoikse pote!!!Mallon kati pezei periergo pezei me tin gfx...alla ekane boot prin...ti na po?Aurio tha kano ksana peiramata...

p.s. kala ekana kai den allaksa tin sig mou...mallon me to backup pc mou tha tin vgalo...tha to exo auto na to vlepo stin teliki....ahahahahahahahah...

Δημοσ.
Meta apo mia mera...den einai fusika etoimo apla parte mia idea...fusika thanx sto Vato,Ammtech,Loui,Johnydes kai genikotera se ola ta atoma pou mou eipan me ton kairo polla kai simantika prarmatta...

462uc2.jpg

Καταρχήν καλή τύχη με το πρόβλημα που έχεις. Έυχομαι να το λύσεις. Μετά θέλω να σου πω μπράβο για το κουτί που έχεις στήσει. Από τα πιο συμαζεμμένα και ωραία που έχω δει ποτέ. Μπράβο. Και μια ερώτηση. Τα καλώδια τα sata τα στριφογύρησες εσύ ή τα αγορασες έτσι? Μήπως κατα αυτό το τρόπο μεγαλώνει η αντίσταση?

Δημοσ.

Pantos tha ithela na toniso oti to kouti pezei ton pio simantiko rolo telika...kai to kako einai oti kathe etairia ypostirizei mono tha dika tis products kai sunithos thelei ligo patenta na ta teriakseis ola...telika i coolermaster exontas dokimasei diafora koutia einai i pio euxristi...imho always...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...