Προς το περιεχόμενο

Φωτογραφίες modαρισμένων κουτιών/cases...

nikoskon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

godslayerxp Diladi prin me ti mamisia psiktra ti themokrasies soy anevaze o epexergastis soy? Kai einai intel h' amd?

Telos paei se ola ta socket? Kai an nai gia socket 478 prepei na vgaleis to plasitko giro apo to socket kai na valeis sti mitriki soy ena poy soy dinete mazi me ti psikra swsta? Ayto ti ypotithete oti kanei?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σου έχω βάλει ένα link στο προηγούμενο post για να δεις πληροφορίες για την ψύκτρα. Μπες εδώ... http://www.thermaltake.com/product/Cooler/Retail/CL-P0310-01/cl-p0310-01.asp

Πάει σε LGA775, K8 και ΑΜ2 Sockets. Την μαμίσια ψύκτρα της intel δεν την χρησιμοποίησα ποτέ. Έβαλα κατευθείαν αυτή, οπότε δεν μπορώ να συγκρίνω.

Για ότι άλλο θες να με ρωτήσεις καλύτερα στείλε μου pm γιατί έχουμε ξεφύγει από το θέμα των μονταρισμένων κουτιών

Κι εγώ με 3 δίσκους είμαι τους έχω όλους στο cage με τον 9άρη δίπλα στο PSU και παραμένουν στους 30-34 βαθμούς, πολύ καλά για τόσο στριμόκωλοι δηλαδή. Επίσης έχω βάλει ένα i-cage εξτρά εμπρός ακόμα και ένα panel της Scythe (το Kamameter). Το χω εδώ και μερικές μέρες το δικό μου Armor, αντικατέστησε το προηγούμενό μου Xaser V και πραγματικά έχω πάθει πλάκα με την απόδοσή του... Και με "ψήνει" γενικώς για modding, πολύ ωραίο κουτί. Πάω για σπρέυ αύριο κιόλας, ευχαριστώ για τις συμβουλές.

Υ.Γ. Για τη Big Typhoon δεν ξέρω αν είναι τόσο καλή όσο λες πάντως, την είχα πριν τη MaxOrb και στον c2d6600 μου έδινε αρκετά ψηλές θερμοκρασίες (στα 1,48 volt). Νομίζω πως αν πετάξω τη MaxOrb θα πάω σε Thermalright 120 Extreme να τελειώνω:(

Ayti poy exeis valei esi den kanei gia socket 478. Alla ayti kanei. To thema einai na tin parw gia na tin valw h' oxi kai xreiazetai na vgalw to mamisio socket478(to plastiko giro apo ton epexergasti prescott pentium4 3ghz)

Thadw kamia diafora h' kalitera na min to kanw kai na afisw ton prescott 3ghz me ti mamisia...

En oligis poia apo tis parakatw psiktres tha moy proteinate kai giati gia enan epexergasti intel pentium4 prescott 3ghz poy einai panw se mia mitriki gigabyte 8ik-1100 rev.1

Psiktra 1

Psiktra 2

Psiktra 3 poy mallon den xreiazetai na vgei to mamisio socket.

Psiktra 4

Tha me endiefere pantws na vrw mia axiologi psiktra poy na min xreiazetai na vgazw to mamisio socket 478(To plastiko giro apo ton epexergasti) alla na koympwnei panw se ayto.

Από αυτές που έχεις παραπάνω πιστεύω πως η Samurai Master (ψύκτρα 3) είναι η καλύτερη αλλά δεν είμαι σίγουρος αν μπορεί απλά να κουμπώσει πάνω στο πλαστικό. Πρέπει να ψάξεις κάποιο review στο google για να δεις αν μπορεί ή όχι.

Από αυτές που έχεις παραπάνω πιστεύω πως η Samurai Master (ψύκτρα 3) είναι η καλύτερη αλλά δεν είμαι σίγουρος αν μπορεί απλά να κουμπώσει πάνω στο πλαστικό. Πρέπει να ψάξεις κάποιο review στο google για να δεις αν μπορεί ή όχι.

οντως ειναι πολυ καλη ψυκτρα οριστε και ενα δικο μου review! http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=217201 και εγω την προτεινω σε σχεση με τις αλλες 3 ψυκτρες που γραφει ο lord!

εμενα με ανεβασμενο επεξεργαστη απο τα 2.4 στα 2.8 δεν μου ανεβενει σχεδον ποτε πανω απο 29-30 βαθμους!σε idle!σε full load παει μεχρι 35 και παραμενει καπου εκει!

και σε λογικη τιμη,για αυτα που προσφερει, 42 ε απο e-shop

μπαινει στο πλαστικο του socket ευκολα ,δεν χρειαζεται να βγει η μιτρικη!

το μονο προβλημα ειναι οτι τα heatpipes της βγαινουνε λιγο προς τα εξω και μπορει για λιγα χιλιοστα να βρησκουν στο τροφοδοτικο μπορεις ομως να βαλεις με τα heatpipes να κοιτανε την ψυκτρα της μιτρικης αλλα και παλι μπορει να βρησκουν εκει!

!αν μπεις ομως στο σιτε της σου εχει ακριβως της διαστασεις και ετσι μπορεις να υπολογισεις!!

sorry for the offtopic!

Nai re paidia alla den einai ligo varia san psiktra? Logika tha mporei na antexei kai sto mellon to varos to socket 478?

Kai re si Akira_mpx mporeis na moy peis an exeis tin idia mitriki me emena kai an nai ti ekanes gia na diorthoseis ayto to provlima poy les oti vriskei sto trofodotiko?

1. Esi poso kairo tin exeis? 2. POLY megalos den einai o anemistiras?

3. Sto toso kairo poy tin exeis panw den exeis antimetwpisei kanena provlima?

4. Diskoleftikes na tin valeis giati ap' oti vlepw einai diskol ona peraseis ta xeria soy katw apo to megalo meros tis psikras wste na koymposei sto socket 478.

Nai re paidia alla den einai ligo varia san psiktra? Logika tha mporei na antexei kai sto mellon to varos to socket 478?

ειναι ψιλοβαρια για ψυκτρα 685g για την ακριβεια μαζι με τον ανεμιστηρα!!

but where is the problem?

τι εννοεις στο μελλον? μηπως αν ''κρεμασει'' απο το βαρος?

δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα!

Kai re si Akira_mpx mporeis na moy peis an exeis tin idia mitriki me emena kai an nai ti ekanes gia na diorthoseis ayto to provlima poy les oti vriskei sto trofodotiko?

στο δικο μου κουτι το τροφοδοτικο ειναι κατω οποτε δεν τιθεται θεμα!!αν δεις το review θα καταλαβεις!μητρικη εχω την asrock p4i65g

ο ανεμιστηρας αυτο ηταν μαζι με την ψυκτρα!12αρης!αν εννοεις την μανας της....της μιτρικης εχει καιρο που την αλλαξα για τον λογο οτι εκανε θορυβο και δεν ειχε καθολου καλη αποδοση!!

την εχω περιπου κανα δεκαημερο την scythe και οχι δεν μου εμφανισε κανα προβλημα!!επισης την εχω χωρις παστα!αν βαλεις παστα θα ''κολησει'' κατα καποιο τροπο η ψυκτρα με την επιφανεια του επεξεργαστη οποτε ειναι ακομα πιο δυσκολο να κρεμασει!

4. Diskoleftikes na tin valeis giati ap' oti vlepw einai diskol ona peraseis ta xeria soy katw apo to megalo meros tis psikras wste na koymposei sto socket 478.

ναι η αληθεια ειναι οτι δεν εχεις και πολυ χορο να βαλεις χερι!αλλα στο σοκετ 478 μπαινει με 4 κλιψακια 2 σε καθε μερια!!βαζεις πρωτα την μια μερια (τα 2 κλιψακια)και μετα βαζεις τα αλλα 2!

δευτερη φορα σιγουρα θα μπει πιο ευκολα!! παντως αν την παρεις βαλτην πρωτα χωρις παστα για να δεις πως μπαινει και μετα βαλε παστα γιατι απο το κουνημα για να μπει μπορει να σου απλωθει οπως να ναι η παστα!!

οτι αλλο θες σχετικα με την ψυκτρα ποσταρε καλυτερα στο review μου γιατι εχουμε ξεφυγει απο το αρχικο topic!!

Ti ennoeis an valeis pasta tha kolisei? An ennoeis ayto poy simvainei stis nomral pastes opws i artic silver 5 oti diladi otan einai kria i psata kollaei o epexergastis panw stin opoiadipote psiktra kai gi' ayto prepei na einai zesti i pasta prin vgaleis tin psiktra apo panw tis einai apolytos fisiologiko an ennoeis kati allo den xerw. To manual soy leei na MHN valeis pasta h' apo monos soy den evales?

Ti ennoeis an valeis pasta tha kolisei? An ennoeis ayto poy simvainei stis nomral pastes opws i artic silver 5 oti diladi otan einai kria i psata kollaei o epexergastis panw stin opoiadipote psiktra kai gi' ayto prepei na einai zesti i pasta prin vgaleis tin psiktra apo panw tis einai apolytos fisiologiko an ennoeis kati allo den xerw. To manual soy leei na MHN valeis pasta h' apo monos soy den evales?

αυτον με την θερμοκρασια οτι αν ζεσταθει χανει το''κολημα'' δεν το ειχα σκεφτει αλλα ειναι πολυ λογικο!

anyway δεν πιστευω να παιζει προβλημα με το βαρος χωρις να ειμαι 100% σιγουρος!

την παστα δεν την εβαλα για να δω διαφορες θερμοκρασιες με παστα και χωρις!

στο μανυαλ το δευτερο βημα σου λεει

να βαλεις παστα!!

Akira πρέπει να βάλεις πάστα φίλος :)

παντως και χωρις παστα μια χαρα θερμοκρασιες κραταει!!σιγουρα θα βαλω σε καποια φαση απλως ψιλο βαριεμαι το βαλε βγαλε της ψυκτρας!

Re paidia ayti omws h psiktra einai terastia kai poly ogodeis gia psiktra ara kai varia... Tha xwraei sto koyti moy wste na mporw na tin valw.

Yparxei kapoia alli to idio axiologi alla oxi toso ogodeis opws einai ayti?

An nai poia?

Sas euxaristw poly.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...