Προς το περιεχόμενο

Φωτογραφίες modαρισμένων κουτιών/cases...

nikoskon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

sorry i epistrofi apo tin cpu einai pio lepti?
Η είσοδος στην cpu είναι πιο λεπτή (λίγο). Μπροστά στο case σαν panel υπάρχει ένα Water Tank με Flow Meter της Thermaltake το οποίο είχε λίγο πιο λεπτό σωλήνα (είναι ο πράσινος) από αυτόν που είχα πάρει για τα υπόλοιπα.
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

ok για το πάνω μίλαγα :) μπορείς άνετα πιστεύω να τα περάσεις από την πλάτη του κουτιού και να μην φαίνεται ούτε αυτό :)

και όντως γιατί τόση μηρούς σωλήνες στην έξοδο ? έχεις κανένα block για HDD ?

Η είσοδοι και έξοδοι των block (Cpu, Vga), αντλίας, Water Tank, και Flow Meter ήταν μικροί γιʼ αυτό χρησιμοποίησα μικρό σωλήνα. Παλαιότερα είχα tygon φοβερός αλλά πολύ χοντρός και γενικά έπιανε πολύ χώρο τώρα νομίζω ότι είμαι πιο ευέλικτος στο εσωτερικό. Στην φώτο χάνει στην πραγματικότητα απο κοντά φαίνετε ποιο ωραίο. Έβαλα και μια φωτο ακόμα. Το Σαββατοκύριακο θα προσπαθήσω να το βελτιώσω λίγο ακόμα. Thankʼs για τις συμβουλές.

oraio block gia thn vga prepei na kanei kali douleia,ama ginete pes kai thermokrasies
Έχω έναν Core 2 Duo 6600 που παίζει από [email protected] και την Albatron 8800 GTX με Core από 475@620 και Memory 1800@2000 και Shader από 1350@1500. Με έναν 12αρη ανεμιστήρα στις 1300rpm (Δεν ακουγετε καθολου) και ένα ψυγείο BlackIce 12αρη διπλό σε πάχος σε idle (Σερφαρισμα στο Internet και γενικα χωρις να παιζει η cpu και vga) η Vga (Core) έχει 53 βαθμούς και η Cpu 48 με το δωμάτιο να είναι στους 23. Για θερμοκρασίες σε Full Load θα σας γραψώ το βραδύ δεν εχω κανει ακομα burn test.

Exoume tous idous cpu vathmous apla exo to cpu sta 3.4 alla ego me tin tmg nd4 exo 44-46 vathmous sto gpu sta 612/1080. Vlepo oti kai oi 2 pesame se kako kommati cpu:(
Αυτην ειχα και την αλλαξα για να μην εχω τον ανεμιστηρα γιατι εκανε φασαρια σε σχεση με το υπολοιπο συστημα αν και ειναι σχετικα αθορυβος.

Θα έστελνα και photos, αλλά κατέστρεψα το ericsson k750 κινητό μου και δε βγάζει πια φωτογραφίες (φαντάσου δηλαδή τι ζημιές έχω κάνει στο pc!).

Αφού λοιπόν απο καιρό αναβάθμησα σιγά σιγά τα πάντα, έκανα στη συνέχεια το εξής:

Τοποθέτησα ροδάκια κάτω απο το case έκοψα με τροχό στο πλαϊνό καπάκι μια τετράγωνη τρύπα 30χ30 cm, κόλησα ένα τζάμι (απο γυαλί ενοείται), και στο εσωτερικό του υπολογηστή κόλησα σε σημεία που δεν πολυφαίνονται καλώδια όπου στην άκρη τους είχα κολήσει μπλέ LED υψηλής φωτεινώτητας.

Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακότερο απο το να είχα βάλει οτιδήποτε σε UV κλπ και μάλιστα με κόστος κάτω απο 10 ?uro!

ωραίος αλλα το ψυγείο μπορούσες να το βάλεις με τα ρακόρ να κοιτάνε το κουτί να γλιτώσεις κάμποσο σωλήνα αλλα Νέος είσαι θα μάθεις :P

Όχι έτσι το έκανα στην αρχή και οι σωλήνες ακούμπαγαν στο κουτί και τσάκιζαν και επίσης δεν μπορούσα να ανοίξω με άνεση το πλαϊνό.

:-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...