Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Poy ftasame... Na xreiazomaste tosa watt(Poy den travaei mia 42" tileorasi...) gia enan ypologisti me mia varvati karta grafikwn(Min poyme gia 2 h' perissoteres parallila sindedemenes....) Ti na pw den xerw.

• Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Poy ftasame... Na xreiazomaste tosa watt(Poy den travaei mia 42" tileorasi...) gia enan ypologisti me mia varvati karta grafikwn(Min poyme gia 2 h' perissoteres parallila sindedemenes....) Ti na pw den xerw.

Ε όταν έχεις ένα cpu 100% o/ced, και μία κάρτα pencil moded @ 700/2000 MHz νομίζω πως επόμενο είναι να χρειάζεσαι κάτι παραπάνω σε ισχύ ... :wink:

Α Πάνο, ο Thresh νομίζω πως έχει δίκιο :wink: Ένα Etasis 850W αγωνιά για 'σένα με τα ~150ε που πλέον κοστίζει ... :mrgreen:

• Super Moderators
Δημοσ.

den xreiazetai to PC tou tosa watt...apla proteinw ena tetoio trofodotiko wste na einai kalymenos gia mellontikes anava8miseis opws epishs kai gia thn poiothta ulikwn tou trofodotikou...to oti einai 850w to PSU den shmainei oti 8a katanalwnei tosa...mono osa travaei to pc...

Δημοσ.

και εγώ για το Etasis 850w σκέφτομαι αλλα με τσιμπάει η τσέπη μου κάθε φορα που κάνω την σκέψη και δυστυχώς δεν έχω μια μονο για την μητρική που ακόμα να την φέρουν και μετά μένω ταπί πέρα από την πλακα το PSU το έβαλα για χαβαλέ και τελικά το χρησιμοποιώ κανονικά :P

george_o/c πάει ο καιρός με τα μολύβια πια ;) περάσαμε στα "τριμερακια"

• Super Moderators
Δημοσ.
και εγώ για το Etasis 850w σκέφτομαι αλλα με τσιμπάει η τσέπη μου κάθε φορα που κάνω την σκέψη και δυστυχώς δεν έχω μια μονο για την μητρική που ακόμα να την φέρουν και μετά μένω ταπί πέρα από την πλακα το PSU το έβαλα για χαβαλέ και τελικά το χρησιμοποιώ κανονικά :P

george_o/c πάει ο καιρός με τα μολύβια πια ;) περάσαμε στα "τριμερακια"

ee pare to Etasis 750w...h timh tou exei paei sta 109 euro...imo kalyterh timh/apodosh kai apo ta Toughpower ths Thermaltake...eilikrina lypame ta atoma pou phran ta Etasis prin apo auth thn terastia ptwsh timwn...

Δημοσ.

μωρέ δεν είπα ότι δεν το θέλω απλά δεν έχω καθόλου λεφτά μα καθόλου :mrgreen:

και ένα μικρό update από το stackerακι :P

όλα τα ανεμιστηράκια στις 1700 στροφές max :) 20db

νέα fanακια για όλο το κουτί με blue led :)

hpim1478du8.th.jpg

το ψυγείο σε push pull καταστάσεις και άγιος ο θεός :)

hpim1477kg6.th.jpg

hpim1479jo9.th.jpg

Το νέο δοχείο γιατί το παλιό είχε κλείσει ραντεβού με το πάτωμα καιρό τώρα και ήμουν με ένα που ισα ισα στεκόταν κλειστό :)

hpim1480th9.th.jpg

Δοχείο και αντλία στημένα μαζί διπλα διπλα να κάνουνε παρέα :mrgreen:

hpim1484rs2.th.jpg

αναμένουμε την μητρική τώρα με τους άντε μην πω στο πλαίσιο με πάνε από μέρα σε μέρα ότι θα την φέρουν, μήπως να πάω να πάρω καμια άλλη ?

Δημοσ.

να και μια πρόχειρη από το πλαινο του stacker είναι από κινητό οποτε μην περιμένετε πολλά :) αν σας αρέσει θα βγάλω με την ψηφιακή καλύτερες :mrgreen:

image0018jz2.jpg

και εδώ τo θέμα ψύξη τις μητρικής τo οποιο τo χαροπαλεύω. έχει κανεις καμια ιδέα που θα βρω 2 ακόμα blower σαν αυτό που δίνει μαζί τo board ?

image0017lc5.jpg

Δημοσ.

να και το κουτακι του υπολογιστη μου στο χωριο.... ενα πλατο του 2000 αν δεν απατομαι. το εβαψα μαυρο και με στοκο στερεωσα την lcd. ο samurai ειναι αυτοκολητο που εφτιαξα μονος μου(αρχικα ηταν απο ενα καρε της ταινιας "the last samurai"

μερικες φωτο:

m2jrmmjlhw2nmyymrmz5.jpg zdwzynk2lm4yemtzjywm.jpg 24zey3nwmzwmyynygyjw.jpg

και ενα βιντεακι σε δραση:

http://www.youtube.com/watch?v=K2NMLcs78bk

σορυ αλλα τα παντα ειναι απο κινητο. δεν υπαρχει φωτογραφικη.... :(

Δημοσ.

λιγη προσοχη ομως. αμα παρεις οθονιτσα να κoιταξεις τα χαρτια της. διοτι πχ η δικια μου εχει αναποδα τα 5βολτ και τη γειωσh αποτι αυτη που εχει στο electronic lab...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...