OVERALL Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Poy ftasame... Na xreiazomaste tosa watt(Poy den travaei mia 42" tileorasi...) gia enan ypologisti me mia varvati karta grafikwn(Min poyme gia 2 h' perissoteres parallila sindedemenes....) Ti na pw den xerw.
george_o/c Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Poy ftasame... Na xreiazomaste tosa watt(Poy den travaei mia 42" tileorasi...) gia enan ypologisti me mia varvati karta grafikwn(Min poyme gia 2 h' perissoteres parallila sindedemenes....) Ti na pw den xerw. Ε όταν έχεις ένα cpu 100% o/ced, και μία κάρτα pencil moded @ 700/2000 MHz νομίζω πως επόμενο είναι να χρειάζεσαι κάτι παραπάνω σε ισχύ ... :wink: Α Πάνο, ο Thresh νομίζω πως έχει δίκιο :wink: Ένα Etasis 850W αγωνιά για 'σένα με τα ~150ε που πλέον κοστίζει ...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Super Moderators Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Poy ftasame... Na xreiazomaste tosa watt(Poy den travaei mia 42" tileorasi...) gia enan ypologisti me mia varvati karta grafikwn(Min poyme gia 2 h' perissoteres parallila sindedemenes....) Ti na pw den xerw. den xreiazetai to PC tou tosa watt...apla proteinw ena tetoio trofodotiko wste na einai kalymenos gia mellontikes anava8miseis opws epishs kai gia thn poiothta ulikwn tou trofodotikou...to oti einai 850w to PSU den shmainei oti 8a katanalwnei tosa...mono osa travaei to pc...
Vatos_locos Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 και εγώ για το Etasis 850w σκέφτομαι αλλα με τσιμπάει η τσέπη μου κάθε φορα που κάνω την σκέψη και δυστυχώς δεν έχω μια μονο για την μητρική που ακόμα να την φέρουν και μετά μένω ταπί πέρα από την πλακα το PSU το έβαλα για χαβαλέ και τελικά το χρησιμοποιώ κανονικά george_o/c πάει ο καιρός με τα μολύβια πια περάσαμε στα "τριμερακια"
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Super Moderators Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 και εγώ για το Etasis 850w σκέφτομαι αλλα με τσιμπάει η τσέπη μου κάθε φορα που κάνω την σκέψη και δυστυχώς δεν έχω μια μονο για την μητρική που ακόμα να την φέρουν και μετά μένω ταπί πέρα από την πλακα το PSU το έβαλα για χαβαλέ και τελικά το χρησιμοποιώ κανονικά george_o/c πάει ο καιρός με τα μολύβια πια περάσαμε στα "τριμερακια" ee pare to Etasis 750w...h timh tou exei paei sta 109 euro...imo kalyterh timh/apodosh kai apo ta Toughpower ths Thermaltake...eilikrina lypame ta atoma pou phran ta Etasis prin apo auth thn terastia ptwsh timwn...
Vatos_locos Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2007 μωρέ δεν είπα ότι δεν το θέλω απλά δεν έχω καθόλου λεφτά μα καθόλου και ένα μικρό update από το stackerακι όλα τα ανεμιστηράκια στις 1700 στροφές max 20db νέα fanακια για όλο το κουτί με blue led το ψυγείο σε push pull καταστάσεις και άγιος ο θεός Το νέο δοχείο γιατί το παλιό είχε κλείσει ραντεβού με το πάτωμα καιρό τώρα και ήμουν με ένα που ισα ισα στεκόταν κλειστό Δοχείο και αντλία στημένα μαζί διπλα διπλα να κάνουνε παρέα αναμένουμε την μητρική τώρα με τους άντε μην πω στο πλαίσιο με πάνε από μέρα σε μέρα ότι θα την φέρουν, μήπως να πάω να πάρω καμια άλλη ?
Vatos_locos Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2007 να και μια πρόχειρη από το πλαινο του stacker είναι από κινητό οποτε μην περιμένετε πολλά αν σας αρέσει θα βγάλω με την ψηφιακή καλύτερες και εδώ τo θέμα ψύξη τις μητρικής τo οποιο τo χαροπαλεύω. έχει κανεις καμια ιδέα που θα βρω 2 ακόμα blower σαν αυτό που δίνει μαζί τo board ?
tolis86 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 να και το κουτακι του υπολογιστη μου στο χωριο.... ενα πλατο του 2000 αν δεν απατομαι. το εβαψα μαυρο και με στοκο στερεωσα την lcd. ο samurai ειναι αυτοκολητο που εφτιαξα μονος μου(αρχικα ηταν απο ενα καρε της ταινιας "the last samurai" μερικες φωτο: και ενα βιντεακι σε δραση: http://www.youtube.com/watch?v=K2NMLcs78bk σορυ αλλα τα παντα ειναι απο κινητο. δεν υπαρχει φωτογραφικη....
george_o/c Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 @Tolis86: Φίλε μου αξίζεις πολλά congrats για την οθονούλα ... :wink: Ωραίος ! Thumps up !
rallistas Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 Φοβερη η LCD!Πως γραφεις τα μηνυματακια εκει?
tolis86 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 συνδεση στη παραλληλη και την ελεγχω με lcd smartie....
rallistas Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 Ακουγεται ευκολο.Και που βρισκουμε τετοια οθονη?Θελει και καμια πατεντα για τα δειχνει?
tolis86 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 http://www.electronics-lab.com/projects/pc/020/index_gr.html
tolis86 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2007 λιγη προσοχη ομως. αμα παρεις οθονιτσα να κoιταξεις τα χαρτια της. διοτι πχ η δικια μου εχει αναποδα τα 5βολτ και τη γειωσh αποτι αυτη που εχει στο electronic lab...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα