Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

να και εμενα το δικό μου στην τελική του μορφή :P είναι μονταρισμένο μην το βλέπετε έτσι του λείπουν τα 2 πλαϊνά τα έχω αλλα το ένα βαριέμαι να το βάλω και δεν προλαβαίνω κιόλας και το άλλο απλά δεν μπαίνει πια με τους σωλήνες όλη η μόντα θα έλεγα είναι στο δοχείο πια :mrgreen:

hpim1453au3.th.jpg

και μαζί παρέα και η πραγματικά μονταρισμένη έβγα 7900Gs @ 700/2000(efective)

hpim1455on2.th.jpg

Δημοσ.
να και εμενα το δικό μου στην τελική του μορφή :P είναι μονταρισμένο μην το βλέπετε έτσι του λείπουν τα 2 πλαϊνά τα έχω αλλα το ένα βαριέμαι να το βάλω και δεν προλαβαίνω κιόλας και το άλλο απλά δεν μπαίνει πια με τους σωλήνες όλη η μόντα θα έλεγα είναι στο δοχείο πια :mrgreen:

hpim1453au3.th.jpg

και μαζί παρέα και η πραγματικά μονταρισμένη έβγα 7900Gs @ 700/2000(efective)

hpim1455on2.th.jpg

Elpizw twra poy tha pareis to stacker na mas postareis fotos !!! :razz:

Δημοσ.

Koυτί ... http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=15&product=933929

http://www.coolermaster.com/products/product.php?act=detail&tbcate=17&id=16

Κορυφαίο, με αξεπέραστα μεγάλους χώρους και εργονομία :wink: Άσε που το άτιμο είναι πανέμορφο ! (αν και θα προτιμούσα το σκέτο μαύρο Πάνο ... :razz:)

Δημοσ.
το stacker είναι εδώ μαζί και οι muskin η μητρική λείπει γιατί δεν είχε σε κανένα πλαίσιο καμια ;) θα το βγάλω και αυτό :P

to 810 den eipes tha pareis? to girises sto 830 pali?

Δημοσ.

Πολύ όμορφο και περιποιημένο το κουτάκι σου @Strategos, thumps um m8 :wink: Απορία: Για ποιο λόγο το upper - side window fan είναι στραβό ? :???:

Δημοσ.

το φτιαξα....

το fanaki ειναι στραβο γιατι ειναι πιασμενο απο τα σιδερα που κρατανε το τροφοδοτικο με tire up και για να πιανει τις ram το εχω λασκα περισσοτερο απο τα αριστερα

Δημοσ.

αυτό πήρα :) photos έχω αλλα το κουτί ακόμα μονο τους δίσκους πρόλαβα να βάλω σε λίγο τροφοδοτικό και ακόμα παλεύω να αποφασίσω που να βάλω το ψυγείο μπροστά η κάτω :?

Strategos το ψυγείο το έχεις βιδωμένο κάτω η απλά το έχεις αφήσει εκεί ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...